Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Vauvan huoneen tapetit: Lempeä tunnelma tapetin avulla

Etsitkö neutraalia tapettia rauhoittamaan ja tuomaan lempeyttä vastasyntyneen vauvan huoneeseen? Vai jotain hieman leikkisämpää kuviota kuten pallo- tai raitatapettia? Verkkokaupastamme löydät varmasti inspiraatiota ja etsimäsi tapetin suloiseen ja turvallisen tuntuiseen vauvan huoneeseen. Kuoseja ja värejä on saatavilla paljon erilaisia, joten löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Vauvan huoneen tapetit

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Useat valmistajat tekevät mallistoja sekä vauvojen että lastenhuoneisiin. Esprit valmistaa vauvan huoneeseen suunniteltuja moderneja ja tyylikkäitä tapetteja. A.S Créationilta puolestaan löydät valikoiman ainutlaatuisia vauvan huoneen tapetteja, joita on vaikea löytää muualta!

Mikä on tärkeää vauvan huoneen tapetissa?

Kun harkitset tapettia pienen lapsesi huoneeseen, sinun kannattaa ottaa huomioon väripaletti. Kirkkaat ja intensiiviset värit voivat olla pienen vauvan silmille liian voimakkaita, minkä vuoksi hempeät pastellivärit voivat sopia paremmin vauvan huoneeseen. Voit valita kuviotapetin tai yksivärisen tapetin; vaihtoehtoisesti voit yhdistää molempia. Kuviotapetit ovat helppo tapa antaa huoneelle persoonallisuutta tehosteseinän muodossa. Kuviotapetteja on pilvin pimein, joten niistä löytyy myös hyvin hillittyjäkin kuvioita, jotka sopivat vauvan huoneeseen. Tehosteseinän hyvä puoli on myös se, että huoneen uudelleen sisustaminen myöhemmin on helpompaa. Yksinkertaisesti vaihtamalla boordin tai tehosteseinän, voit muuntaa huoneen lapsesi iälle sopivaksi ilman suurempaa vaivaa.

Tapettityypit: Paperi-, kuitukangas- vai vinyylitapetti?

Tapetit voidaan jakaa materiaalin osalta kahteen luokkaan - paperi- ja vinyylitapetit. Vinyylitapeteista on olemassa eri variaatioita, mutta on tärkeää ymmärtää tapettityyppien isoimmat erot ennen tapetin valintaa.

Vinyylitapetti

Vinyylitapetti on valmistettu vinyylistä ja akryylistä, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Sen lisäksi, että se on kestävä, se on myös erittäin helppo puhdistaa. Tekniikat, kuten korkealaatuinen kohokuviointi, ovat mahdollisia vinyylitapetissa, sillä se on riittävän vahva säilyttämään painatuksen muodon. Vinyylitapetti on vedenkestävä, joten se sopii myös märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Kuitukangastapetti

Kuitukangastapetit on valmistettu luonnon- ja synteettisten materiaalien yhdistelmästä. Se ei sisällä vinyyliä ja on hyvä ympäristölle. Siinä on hengittäviä kuituja, joiden ansiosta se ei muodosta hometta. Tämä tapetti voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja sienellä, mikä helpottaa huoltoa ja lisää pitkäikäisyyttä. Kuitukangastapetti ei kutistu eikä laajene, joten tapettia ei tarvitse asentaa lomittain.

Asentaminen: Liimaa seinään vai tapettiin?

Tapettien asennusmenetelmiä on kahdenlaisia, lukuun ottamatta itseliimautuvia tapetteja. Tekniikat eroavat toisistaan liimauksen osalta; tapettiliima voidaan laittaa joko suoraan seinälle tai tapettiin. Molemmat ovat yleisiä tapetointi tekniikoita, joten tulet todennäköisesti törmäämään molempiin. Käyttämäsi menetelmä on yleensä merkitty tuotekuvaukseen, sillä tapetilla on tietyt vaatimukset tekniikkaa kohden.

Tapettiliimaa seinälle

Helpoin tapetointitekniikka on sivellä liisteriä seinälle, koska se on yksinkertaisempi tapa. Sinun ei tarvitse ottaa huomioon kutistumista, jos kyseessä on kuitukangas- tai vinyylitapetti, sillä nämä eivät vaikuta, jos tapetti jostain syystä kastuu. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia yhtä tarkasti asennuksen ajoituksesta.

Tapettiliimaa tapetille

Liisteröinti on perinteisin tapetointitekniikka, ja se on peräisin monien vuosien takaa. Siinä kaikki kaistaleet valmistellaan ja kiinnitetään sitten tasaisesti seinään. Vuotien päällekkäisyys mahdollistaa paperin laajenemisen, joka tapahtuu, kun se kastuu liisteristä. Kun paperi kuivuu, se saa hitaasti takaisin alkuperäisen kokonsa, eikä tapetti enää mene päällekkäin. Se voi kuitenkin olla hyvin hankalaa saada täydelliseksi, ja jotkut paperit menevät edelleen päällekkäin, jos niitä ei aseteta oikein. Käytännössä et pysty laskemaan tarkasti kuinka paljon paperi laajenee, joten se voi olla riskialtista, jos olet perfektionisti. Tarvittavat välineet tapetointiin löydät tapetointitarvikkeet osiosta.

Tilaa tapetit verkosta helposti ja nopeasti

Näytepalvelumme avulla voit tilata jopa kahdeksan näytettä, jotta voit itse arvioida tuotteen ennen tilaamista. Näytteistä peritään pieni maksu, jonka arvo palautetaan sinulle alennuskoodin muodossa, ja jonka voit sitten lunastaa myöhemmin tilatessasi tuotteita.

Suuria tilauksia varten, olipa kyseessä kokonaisen kodin uudelleen sisustaminen, urakoitsija tai sisustussuunnittelija, tarjoamme räätälöityjä tarjouksia. Lähetä tilauksesi meille sähköpostitse, niin teemme räätälöidyn tarjouksen.

Me BRICOFLORilla autamme aina mielellämme, joten jos tarvitset neuvoja, voit kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.