Close icon

Esprit Tapetit -Muodikkaita tapetteja jokaiseen huoneeseen

Muodikkaita ja tyylikkäitä tapetteja kaiken ikäisille - muotimaailmasta tunnettu tuotemerkki ESPRIT Home ta…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Ensisijaisesti muodista, hajuvesistä ja koruista tunnetun ESPRIT -brändin tavoite on tehdä tapetteja jokaiseen kotiin. Nykyaikainen tuotemerkki on suunnannäyttäjä myös sisustuksessa niin kuin muodissakin. Idea brändin takana on tehdä elämästä ja arjesta kauniimpaa. ESPRIT-muoti tuo raikkaan tuulahduksen vaatekaappeihin ja nyt ESPRIT-tapettien avulla myös makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, keittiöön tai kylpyhuoneeseen, toimistoon tai lastenhuoneeseen. Visuaalisesti ESPRIT-tapetit luovat hyvin erityisen tunnelman mihin tahansa huoneeseen.

Eleganssia ainutlaatuisella tavalla, jota et löydä mistään muualta - se on ESPRIT Home. Aivan kuten muodin kohdalla, tuotemerkki pitää myös tapettiensa osalta erittäin tärkeänä korkeaa laatua ja kestävyyttä. Tämän saavuttamiseksi ESPRIT tekee yhteistyötä yhden Euroopan suurimman tapettivalmistajan kanssa. Yhteistyössä A.S. Création ja ESPRIT yhdistävät muotoilun, muodin ja laadun parhaat puolet.

Esprit Tapetit: Monipuolinen kaikin puolin

ESPRIT Home:n tarjoamien monien erilaisten kuviotapettien ja yksiväristen tapettien ansiosta sinulla on mahdollisuus suunnitella jokainen huone toiveidesi mukaan. ESPRIT-tapetit ovat erittäin suosittuja erityisesti raikkaiden ja nuorekkaiden ilmeiden ansiosta. Niinpä modernit tapetit tekevät vaikutuksen hillityllä väripaletilla ja muutamilla värikkäillä aksenteilla. Esimerkiksi ESPRIT Home kukkatapetit inspiroi modernin ja luonnollisen tyylikkyyden yhdistelmällä.

ESPRIT Home on ottanut inspiraatiota myös graafisista ja abstrakteista elementeistä ja toteuttanut tapettimallistoja nykytrendien mukaisesti. Esimerkiksi ESPRIT Home ESPRIT 14 -malliston geometriset ja pohjoismaiset tapetit vakuuttavat rauhallisella väripaletilla ja erityisen moderneilla kuvioilla.

ESPRIT Home tarjoaa myös yksivärisiä tapetteja ainutlaatuisilla rakenteilla. Esimerkkinä ESPRIT Home ESPRIT 13 -mallisto vakuuttaa paitsi muodikkailla graafisilla malleilla myös poikkeuksellisilla yksivärisillä tapeteilla. Yksiväriset tapetit voidaan yhdistää kuviotapetteihin tasapainottamaan tilaa. Valitse vain suosikkivärisi ja luo tunnelma, joka kantaa allekirjoitustasi.

Esprit tapetit kaiken ikäisille

ESPRIT-tapetit eivät kuitenkaan ole vain aikuisille, sillä ESPRIT Home tarjoaa myös erilaisia tapetteja vauvoille, lapsille ja teini-ikäisille. Niinpä ESPRIT Home ESPRIT Kids 5 -mallisto inspiroi leikkisillä aiheilla, kuten hevosilla, raketeilla, planeetoilla ja tähdillä, autoilla ja kaivinkoneilla sekä dinosaurustapeteilla ja pallotapeteilla.

Tapetteja löytyy erilaisilla aiheilla kuten avaruusaiheilla, eläinaiheilla ja ajoneuvoaiheilla. Tämä takaa, että kaikille löytyy sopivasti jotakin. ESPRIT- lastenhuoneen tapetit kutsuvat löytämään oman sisäisen luovuuden heidän leikkisillä kuvioilla. Kun lapsi kasvaa, nuoren huoneeseen sopivat klassisemmat mallit, kuten raidallinen tapetti raikkaissa sävyissä.

Esprit tapetit - Korkealaatuista ja tyylikästä muotoilua

ESPRIT pitää laatua erittäin tärkeänä muodin lisäksi myös seinäpäällysteissä. ESPRIT Home tarjoaa paperi-, kuitukangas- ja vinyylitapetteja, joita kaikkia yhdistää muodikas muotoilu, korkea laatu sekä erityinen valonkestävyys ja värin voimakkuus. Valonkestävyyden ansiosta voit ripustaa ESPRIT-tapetteja jopa huoneisiin, joihin kohdistuu suoraa auringonvaloa, ilman että ne haalistuvat.

Jos valitset paperitapetin, valitset ESPRIT Home:n edullisen tapetin, jolle on ominaista korkea hengittävyys, joka takaa siten hyvän huoneilmaston. Lisäksi voit valita eri rakenteiden välillä, sillä pinta voi olla painettu, kohokuvioitu tai rypytetty.

Jos päätät valita ESPRIT Home:n kuitukangastapetin, valitset erittäin kestävän tapetin, joka voidaan myös kiinnittää seinään nopeasti ja helposti.  Asentaessasi tapettia voit levittää liisteriä suoraan seinälle eikä tapettivuotia tarvitse liottaa. Lisäksi ESPRIT Home -yrityksen kuitukangastapetti soveltuu myös keittiöön tai kylpyhuoneen tapetiksi, koska kuitukangastapetti tekee vaikutuksen ilman- ja höyrynläpäisevyydellään. Lisäksi se on vedenkestävä ja paloturvallinen. Jos päätät myöhemmin valita toisen ESPRIT Home -tapetin verkkokaupastamme, vanha tapetti on erittäin helppo poistaa.

ESPRIT Home vinyylitapetti on vielä kestävämpi, koska kuitukankaaseen on levitetty useita kertoja lämmitetty vinyylipinnoite, joka takaa, että tapetti on naarmuuntumaton ja kulutusta kestävä. Näin voit puhdistaa tapetin helposti, jos se likaantuu. Vinyylistä valmistetut ESPRIT-tapetit tapetit käytävään ja lastenhuoneeseen. Espritiltä löytyy myös keittiön ja kylpyhuoneen tapetit.

Pakene arkea Esprit-tapetin avulla

ESPRIT Home -verkkokaupastamme löydät luonnollisesti ESPRIT Home -merkkisten tuotteiden uusimmat mallistot. Sieltä et kuitenkaan löydä vain tapetteja, vaan myös laajan valikoiman tapettiboordeja, joiden avulla voit asettaa yksilöllisiä aksentteja. ESPRIT Home -yhtiön modernit tapetit sopivat erinomaisesti sekä kotiin, toimistoon että kaupallisiin tiloihin, kuten hotelleihin, loma-asuntoihin tai ravintoloihin.

ESPRIT-tapettien avulla voit paeta arkea ja tuoda uutta vauhtia elämääsi. Muutos, joka ei voisi olla helpompaa, ja tulos, joka kiehtoo kaikkia. Olipa kyseessä sitten barokkitapetit runsaine koristeineen tai hienot vintagetapetit - ESPRITin tapetit innostavat hillityllä ja silti yksilöllisellä viehätyksellään.

Esprit-tapetin kiinnittäminen seinälle

Valitusta materiaalista riippuen myös uuden ESPRIT Home -tapettisi kiinnitystekniikat vaihtelevat. Vain lyhyessä ajassa voit muuttaa sisustuksen aivan uudenlaiseksi. Tapetin kiinnittämiseen tarvitset tavalliset tapetointitarvikkeet. Mittaa ensin seinät, jotta tiedät, kuinka monta tapettirullaa tarvitset. Jos olet päättänyt kuviotapetin, on suositeltavaa tilata yksi rulla enemmän, koska osa tapetista päätyy leikkuujätteisiin.

Sekoita liisteri pakkausselosteen mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista. Varmista myös, että tapetoitavat seinät ovat kuivat ja sileät, sillä epätasaisuudet voivat näkyä tapetissa. Leikkaa tapetti seinien mittojen mukaan ja jätä noin viisi senttimetriä ylimääräistä. Voit leikata ylimääräisen pois myöhemmin, kun tapetti on kiinnitetty seinään.

Jos olet valinnut ESPRIT Home -malliston kuitukangastapetin tai vinyylitapetin, voit helposti kiinnittää liisterin suoraan seinälle telalla. Varmista, että liisteri on levitetty mahdollisimman tasaisesti. Sivele vuota ylhäältä alas tapettisiveltimellä seinälle ja kiinnitä huomiota kuviotapettia asentaessasi kuvion asettumiseen.

Paperitapetin kanssa sinun on käsiteltävä yksittäiset vuodat liisterillä. Tässä yhteydessä on tarpeen noudattaa liiman liotusaikaa. Kun olet käsitellyt ensimmäisen vuodan liisterillä, alkaa liotusaika, joka on pidettävä suunnilleen samana kaikkien vuotien kanssa ja jonka on oltava viidestä kymmeneen minuuttia. Kun ensimmäinen vuota on liotettu, voit siirtyä seuraaviin. Kun liotusaika on ohi, sivele tapettivuota seinälle kiinnittämällä ensin vain yläosa ja vasta sitten alaosa.

Osta Esprit tapetit nyt Bricoflorin verkkokaupasta

Tartu tilaisuuteen ja valitse suosikkimallitapettisi ESPRIT Home -mallistoista. Rentoudu uudessa ympäristössäsi ja nauti uudesta visuaalisesta ilmeestä. Huomaat nopeasti, että värien ja muotoilun yhdistelmä helpottaa arjen stressiä. Koe uusi elämäntapa ja luo oma levähdyspaikkasi.

Parhaan hintatakuumme ansiosta saat ESPRIT-tapetit edullisimpaan hintaan. Jos et ole aivan varma, onko tapetti juuri sellainen kuin ajattelet, käytä näytepalveluamme ja vakuutu tyylikkäistä tapeteista mukavasti omassa kodissasi.

Olet vain yhden klikkauksen päässä uudesta viihtyisämmästä kodista. Tapetin vaihto ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jos suunnittelet suurempaa rakennushanketta, sinulla on mahdollisuus pyytää yksilöllinen tarjous, ja pyrimme tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset ehdot.

Asiakaspalvelumme on käytettävissä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, jos sinulla on kysyttävää, pyyntöjä tai ehdotuksia. Autamme sinua mielellämme, kun kyse on ESPRIT Home -tapeteista!

Plus icon lue lisää