Kylpyhuoneen tapetit – Hyvinvoinnin keidas kotiin

Kylpyhuoneen tapetit ovat erinomainen vaihtoehto kylmille ja tylsille kaakeleille. Kaunis tapetti lisää ihastutt…

lue lisää
In stock:
117 rullaa
origin-claim
1 - 20 | 151 Tuotteet

Kylpyhuoneen tapetit luovat rentouttavan ilmapiirin

Haluatko tehdä muodonmuutoksen kylpyhuoneellesi, mutta et ole varma, millä tavalla tai miten edetä? Valikoimamme kylpyhuoneen tapetteja on kaipaamasi vastaus! Suunnittele kylpyhuoneesi oman tyylisi mukaan ja luo itsellesi pieni hyvinvoinnin keidas kotiin. Kaakelit eivät ole ainoa vaihtoehto kylpyhuoneeseen! Uusien kaakelien asentaminen voi olla sekä hankalaa että kallista, kun taas tapetit on helppo ripustaa ja poistaa. Sen lisäksi voit hyödyntää parasta hintatakuutamme verkkokaupassamme. Tule kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja käy rentouttavassa suihkussa tai kylvyssä ja nauti tauosta arjen kiireistä. Valikoimamme kylpyhuoneen tapetteja tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella kylpyhuoneesi täysin oman tyylisi mukaan. Tee kylpyhuoneestasi paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia rauhoittavasta ilmapiiristä.

Kylpyhuoneen tapetit: Yksi huone – lukemattomia eri tyylejä

Vain muutamalla yksinkertaisella askeleella voit tehdä kylpyhuoneestasi tilan, jossa voit rentoutua. Laaja valikoima sekä yksivärisiä että kuviollisia tapetteja täyttävät kaikki sisustusunelmasi, luovuudellasi ei ole rajaa! Kylpyhuoneen tapetit auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen ilmapiirin. Nauti rentouttavasta kylvystä elävien kynttilöiden keskellä viinilasin kanssa, uudessa kylpyhuoneessasi. Viidakkotapetit luovat eksoottisen tunnelman, kun taas meritapetit luovat ihanan lomatunnelman. Siniset tapetit sopivat uskomattoman hyvin kylpyhuoneisiin!

Trooppinen, eksoottinen tai merellinen: Kylpyhuoneen tapetit jokaiseen makuun

Haluatko paeta arjesta hetkeksi, mutta sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa lähteä lomalle? Tee kylpyhuoneellesi muodonmuutos, ja tee siitä pieni sademetsä, tai nauti upeasta spa-tunnelmasta joka päivä. Erilaiset kukka- ja meritapetit sopivat erityisen hyvin kylpyhuoneisiin. Klassiset raidalliset tapetit luovat myös ihanan merellisen tunnelman. Kuule meren äänet ja tunne hiekka varpaidesi välissä rentoutuessasi uudessa kylpyhuoneessasi. Viidakko- ja palmutapetit ovat ihanan moderneja ja lisäävät eksoottisen ilmapiirin kylpyhuoneeseen. 

Vihreät tapetit voimakkaissa sävyissä täydentävät myös modernia sisustusta täydellisesti, kun taas tapetit kesämotiiveilla voidaan yhdistää luonnonmateriaaleihin ja luonnollisempaan sisustukseen. Japanilaiset ja skandinaaviset tapetit kauniissa väripaleteissa luovat myös uskomattoman rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneisiin. Lintu- ja pilvitapetit luovat puolestaan todella kutsuvan rauhallisen tunnelman.

Luonnolliset kylpyhuoneen tapetit

Erilaiset luonnolliset tapetit sopivat uskomattoman hyvin kylpyhuoneisiin. Esimerkiksi marmoritapetit luovat upean ylellisen ja rentouttavan ilmapiirin. Ne ovat erinomainen vaihtoehto aidolle marmoriseinälle. Kylpyhuoneiden marmoritapetit luovat kylpyhuoneeseesi saman ylellisen tunnelman, kuin luksuskylpylöissä. Uskomattoman kauniit marmoritapetit voidaan yhdistää kultaisiin yksityiskohtiin, kauniisiin kylpyammeisiin ja vintage-tyylisiin sisustusesineisiin.

Jos tyylisi on hieman yksinkertaisempi, betonitapetit ovat täydellisiä sinulle! Ne luovat tyylikkään, mutta uniikin ilmapiirin. Kivitapetit ja tapetit erilaisissa puujäljitelmissä sopivat erinomaisesti kylpyhuoneisiin. Kaikki tapetit, joissa on luonnollinen muotoilu, luovat kylpyhuoneeseen upean luonnonläheisen tunnelman, joka saa sinut todella rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä. Tapetit ovat sen lisäksi edullisempi ja halvempi vaihtoehto, kuin aidot seinäpinnoitteet, jotka on tehty eri luonnonmateriaaleista.

Kylpyhuoneen tapetit – Valitse oikea materiaali

Kun valitset uudet kylpyhuoneen tapetit, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mistä materiaaleista ne on valmistettu. Tämä johtuu siitä, että jotkut materiaalit kestävät kosteutta paremmin, ja soveltuvat sen takia paremmin kylpyhuoneisiin. On tärkeää erottaa tapetin pintamateriaali ja tukimateriaali toisistaan. Tukimateriaaliksi voit valita kuitukankaan ja paperin välillä. Kuitukangastapetit sopivat erinomaisesti kylpyhuoneisiin. Kuitukangas on materiaalina erittäin vakaa, mikä tarkoittaa, että tapetti ei liiku tai irtoa seinästä, vaikka huoneen ilmankosteus olisi korkea. Kuitukangastapetit vaikuttavat myös kestävyydellään ja ne voidaan helposti ripustaa sekä poistaa, jos joskus tulevaisuudessa haluat jonkun toisen tapetin! Periaatteessa on kuitenkin vältettävä tapetin ripustamista suihkun välittömään läheisyyteen. 

Paperitapetit eivät sovellu yhtä hyvin käytettäviksi kylpyhuoneisiin, sillä paperi ei ole materiaalina niin kestävä eikä myöskään vedenkestävä. Paperitapetit vaikuttavat kuitenkin edullisella hinnallaan ja laajalla valikoimalla eri värejä, kuvioita ja tekstuureja. Pintamateriaaliksi voit valita struktuuritapetin ja vinyylitapetin välillä. Ne eroavat pääasiassa ulkonäön ja ylläpidon suhteen.

Vinyylitapetit: Tyylikkäät ja toimivat kylpyhuoneen tapetit

Vinyylistä valmistetut tapetit näyttävät uskomattoman hyviltä ja ovat myös todella kestäviä, mitä tekee niistä täydellisiä kylpyhuoneen tapetteja. Vinyylitapeteissa on myös todella korkealaatuiset pinnat, ja tämä takaa sinulle useita etuja. Hienostuneen tuotannon ansiosta vinyylitapettien motiivit näyttävät uskomattomilta. Useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyylipohja takaa ainutlaatuisen kestävyyden ja vedenkestävyyden. Nämä tapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla

Kaiken muun lisäksi vinyylitapetit omaavat myös uskomattoman valonkestävyyden, ja tapettien värit ovat todella elinvoimaiset. Sinun ei tarvitse huolehtia, siitä miten paljon luonnonvaloa kylpyhuoneeseen pääsee, kun valitset vinyylitapetin. Kauniit kylpyhuoneen tapetit eivät haalistu ja niiden värit pitävät loistonsa, vaikka tapetti altistuisi pitkään auringonvalolle. Vinyylitapetit eivät kuitenkaan hengitä kovin hyvin, joten on tärkeää tuulettaa kylpyhuone tasaisin välein. Jos vinyylitapettiin muodostuu pieniä halkeamia, tapetin alle voi päästä vettä. Vinyylitapetin uskomattoman kestävyyden ansioista tämän pitäisi kuitenkin olla poikkeus!

Vinyylitapetit, joiden tukimateriaalina on kuitukangas, ovat myös todella helppoja poistaa, jos joskus tulevaisuudessa haluat vaihtaa tapettisi!

Struktuuritapetit: Edulliset kylpyhuoneen tapetit

Koska voit valita struktuuritapetin tukimateriaaliksi paperin tai kuitukankaan, myös nämä tapetit voidaan ripustaa kylpyhuoneisiin. Suosittelemme kuitenkin, että valitset tukimateriaaliksi kuitukankaan, sillä se on kestävämpi ja vedenpitävä. 

Struktuuritapetit ovat kustannustehokkaampi vaihtoehto, joka myös tarjoaa sinulle etuja. Struktuuritapetit omaavat korkean valonkestävyyden, ja värit näissä tapeteissa ovat myös uskomattoman voimakkaita. 

Ripusta kylpyhuoneen tapetit oikein

Riippuen mistä materiaaleista tapettisi on valmistettu, ripustamismenetelmät eroavat hieman toisistaan. Valmistelut ja ensimmäiset vaiheet tapettien ripustamisessa ovat kuitenkin samat materiaaleista huolimatta. 

Aloita tarkistamalla, että seinät ovat kuivat ja sileät, sillä epätasaisuudet voivat näkyä tapetissa myöhemmin. Sinun on tietysti myös mitattava seinät ennen kuin tilaat uudet tapetit verkkokaupastamme, jotta tiedät, kuinka monta rullaa tarvitset. Suosittelemme myös, että tilaat ylimääräisen rullan, jos jotain vahinkoja sattuu matkan varrella ja tarvitset pari ylimääräistä tapettiliuskaa. Tarvitset seuraavat työkalut ripustaaksesi uudet kylpyhuoneen tapetit: Liimaa, ämpärin, tikun liiman sekoittamiseksi, kynän, tapetointipöydän, tapetointiharjan sekä luudan, tikkaat, veitsen tai sakset, metrimitan, saumausrullan ja vatupassin. 

Leikkaa tapettiliuskat sopivan kokoisiksi, ja laske mukaan noin viisi senttimetriä ekstraa liuskoihin sekä ylä- että alareunaan, jonka sitten voit leikata siististi kun tapetti on ripustettu. Yritä myös sekoittaa liima niin, ettei siihen jää kokkareita, sillä ne voivat näkyä tapetissa.

Näin ripustat kuitukangastapetit kylpyhuoneeseen

Kuitukangastapetit eivät ainoastaan sovellu täydellisesti käytettäviksi kylpyhuoneisiin, vaan ne ovat myös erittäin helppoja ripustaa. Tapettiliuskoja ei tarvitse liottaa, vaan liima voidaan levittää suoraan seinälle. Levitä liima seinälle mahdollisimman tasaisesti tapettiharjan avulla. Aseta ensimmäinen tapettiliuska seinän ja katon reunaan. Tasoita liuska ylhäältä alas tapettiharjalla. Tämän jälkeen voit leikata pois ylimääräisen tapetin. Jatka sitten samalla tavalla, mutta tarkista koko ajan, että motiivi asettuu oikein. Voit tasoittaa liuskojen väliset liitokset saumausrullalla.

Näin ripustat paperitapetit kylpyhuoneeseen

Paperitapetin ripustaminen vaatii hieman enemmän työtä ja tarkkuutta, sillä tapettiliuskat on ensin liotettava, mikä puolestaan johtaa siihen, että ne voivat menettää kestävyytensä ja mennä helpommin rikki. Yksittäisten liuskojen liotusaika on noin 5-10 minuuttia. Aloita peittämällä ensimmäinen liuska liimalla pensselillä. Älä kuitenkaan käytä liikaa liimaa, ja yritä aina levittää yhtä paljon liimaa kaikille liuskoille. Taita sitten liuska pieneksi pakkaukseksi, mutta muista aina taittaa sisäpuoli sisäpuolta vastaan ja ulkopuoli ulkopuolta vastaan. Sinä aikana, kun liotat yhtä liuskaa voit aloittaa seuraavan. 

Kun aloitat tapetin ripustamisen, aseta ensimmäinen liuska seinän ja katon reunaan siihen yläkulmaan kylpyhuoneessa, josta haluat aloittaa. Harjaa liuska tapettiharjalla, ja aloita ylhäältä. Kun olet varma, että tapetin yläosa on kunnolla kiinni seinässä, voit harjata alaosan. Jatka samalla tavalla muiden tapettiliuskojen kanssa, mutta tarkista koko ajan, että motiivi asetetaan oikein. Voit tasoittaa liitokset saumausrullalla.

Huippuvalmistajien kylpyhuoneen tapetit

Verkkokaupastamme löydät monia tunnettuja valmistajia. Kaikilla valmistajilla on sama tavoite: tehdä kylpyhuoneestasi tyylikäs ja viihtyisä. Käytä hienovaraisia, yksivärisiä tapetteja ja anna tyylikkäiden sisustusyksityiskohtasi loistaa. Ilmaise henkilökohtaista tyyliäsi kylpyhuoneen tapeteilla! Tunnettujen valmistajien, kuten A.S. Création ja Livingwalls, kylpyhuoneen tapetit tekevät kylpyhuoneestasi hyvinvoinnin keitaan.

A.S. Création – Kylpyhuoneen tapetit, jotka tekevät vaikutuksen

A.S. Création on yksi tunnetuimmista tapettivalmistajista, joka tekee vaikutuksen tapettiensa korkealla laadulla. Uskomattoman laadun ja monipuolisen kauniin valikoimansa ansiosta, tämän valmistajan tapetteja löytyy kodeista ympäri maailman. A.S. Création käyttää myös ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja tekee jatkuvia laaduntarkastuksia, jotta sinä saisit täydellisiä tapetteja.

Livingwalls: Modernit kylpyhuoneen tapetit

Livingwalls on nuori tuotemerkki, joka on vakiinnuttanut asemansa alalla viime vuosien aikana. Tuotemerkki edustaa dynaamista ja modernia muotoilua, joka antaa mille tahansa tilalle raikkaan ja miellyttävän ilmapiirin. Livingwalls tunnetaan trendikkäistä kuvioistaan ja kauniista väripaleteistaan, sekä myös tuotteidensa korkeasta laadusta. Merkin kylpyhuoneen tapetit ovat muodikkaita ja tekevät kylpyhuoneestasi paikan, jossa sinulla on hyvä olla.

Osta kylpyhuoneen tapetit nyt BRICOFLOR:in verkkokaupasta!

Vältä kaupoissa käymisen stressiä, ja hyödynnä BRICOFLOR:in verkkokaupan tarjoamia etuja. Valitse uudet kylpyhuoneen tapetit helposti omalta sohvaltasi. Kun olet valinnut täydelliset kylpyhuoneen tapetit kotiisi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, joka takaa, että saat laadukkaimmat tapetit parhaaseen hintaa. Jos sinulla on kysyttävää, asiantuntijatiimimme auttaa mielellään sinua. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme!

Plus icon lue lisää