Close icon
Brand claim
(1)
8,25 € per laatta
vastaa 33,00 € / 1 m²
8,25 € per laatta
vastaa 33,00 € / 1 m²

Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 28 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Delivery iconToimitus: 

49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti

Delivery time iconToimitusaika: 

7-10 arkipäivää

Tuotteen edut

 • Korkealaatuinen PVC-teollisuuslattia
 • Helppo asennus Interlock-järjestelmän ansiosta
 • Sopii mm. autotalliin, työpajaan, urheilutilaan ja kellariin
 • Saatavana eri malleja
 • Eco-laatat ovat osittain valmistettu kierrätetyistä materiaaleista
Lisää tietoa tästä tuotteesta
Delivery iconToimitus: 

49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti

Delivery time iconToimitusaika: 

7-10 arkipäivää

1. Liittyvät tuotteet

2. Fortelock Industry 2020 ECO "Nahkapintainen Musta"

Valitsemalla PVC-lattialaatat Fortelock Industry ECO -mallistosta saat luotettavan lattiapäällysteen. Nämä PVC-laatat sopivat monenlaisiin tarkoituksiin, mutta erityisesti teollisuuteen. Olipa kyse sitten halleista tai varastoista, jossa raskaita työkoneita valmistetaan, tai rautatieasemista, itseasennettava vinyylinen autotallin lattia ei petä sinua. Tämän malliston lattiat sopivat tietenkin myös kotitalouksiin, kuten autotalliin.

Asennuksen jälkeen lattia tekee vaikutuksen monipuolisilla ja kestävillä ominaisuuksillaan. PVC-lattialaatat ovat 7-8 mm paksuiset, jonka ansiosta ne kestävät trukkien kuormituksen (nelipyöräiset trukit: maksimi paino 1500 kg ja kolmipyöräiset trukit: maksimi paino 1000 kg). Laatat kestävät myös sähkökäyttöisten haarukkatrukkien painon, jos kuorma on alle 100 kg painoinen. Huomioitavaa on, että jos PVC-laatat altistuvat suurille kuormituksille, suoralle auringonvalolle tai kuumuudelle, valmistaja suosittelee lisäkiinnitystä liimaa käyttäen. Materiaali kestää yhtä hyvin kemiallisia aineita kuin se kestää vettä. Öljyt ja liuottimet eivät imeydy tai tartu PVC-teollisuuslattiaan, joten se sopii loistavasti ympäristöön, jossa näitä aineita voi esiintyä. Fortelock Industry ECO -malliston autotallin lattiat ovat luokiteltu DIN 4102 mukaisesti määritelty vaikeasti syttyviksi, jonka ansiosta se tarjoaa sinulle ja työntekijöille luotettavan ja turvallisen lattiapäällysteen. Fortelock -valmistaja käyttää niin sanottua Air Flow System -järjestelmää, joka estää homeen muodostumisen aluslattialle. Lisäksi nämä autotallin lattiat eristävät tärinää, ääntä ja lämpöä.

Fortelock Industry ECO -lattioita on saatavilla kolmessa sarjassa: 2010, 2020 ja 2040, joissa jokaisessa on erilainen pintarakenne. Fortelock 2010 tarjoaa houkuttelevan timanttisen pintakuvion, kun taas Fortelock 2020 antaa tyylikään sileäpintaisen pinnan. Fortelock 2040 tarjoaa puolestaan rakeisen pinnan niin sanotuilla kuopilla. Industry ECO -mallisto sisältää 2 värivaihtoehtoa, joka mahdollistaa lattialaattojen yhdistelyn molempia värejä käyttäen. ECO -lattialaatat ovat osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, josta johtuen laattojen pinnalla voi esiintyä väripigmenttejä.

Irralliset autotallin lattiat asennat hetkessä! Puhdista haluttu aluslattia ja PVC-laatat ovat valmiita asennettavaksi helpolla lukitusjärjestelmällä. Voit myös hyötyä Fortelock -valmistajan vinyylikuomista ja rampeista, jotka pyöristävät täydellisesti työpajasi tai muun huonetilan.

3. Huonesuosituksemme

Yksityinen käyttö

Kaupallinen käyttö

4. Tekniset tiedot

Tärkeimmät toiminnot

 • Liukastumisenestobis 0,75 dynamischer Reibungskoeffizient (EN 13893)
 • VäriMusta
 • Valonkesto> 5
 • KulutuskestävyysT
 • Kokonaispaksuus7-8 mm
 • KestävyysKorkea
 • Paino2,2 kg/laatta
 • Mitat50 x 50 cm
 • AsennusjärjestelmäLoimittuva