Close icon
Interface New Horizons II "5582 Oak"Image maximise icon
Interface New Horizons II "5582 Oak"Image maximise icon
Interface New Horizons II "5582 Oak"Image maximise icon
  • Helppo asentaa ilman liimaa
  • AC-luokka 33
  • 18 kaunista värivaihtoehtoa
  • Äänieristäviä ominaisuuksia
11,65 € per tekstiililaatta
46,60 € per m²
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Interface New Horizons II "5582 Oak"

Interface New Horizons -mallisto tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja kauniita tekstiililaattoja. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililevyjen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Nämä tekstiililaatat ovat mukavia ja kauniita, ja ne ovat saatavilla 18 tyylikkäässä värissä. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit asentaa matot melkein mihin tahansa. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä.

Näiden tekstiililaattojen suurin etu on, että ne ovat irrallisia, eli sinun ei tarvitse käyttää liimaa asennukseen. Voit milloin tahansa nostaa ja poistaa laatat vaurioittamatta lattiaa. Interface tekstiililaatat toimivat myöskin tehokkaana äänieristyksenä, joten ne sopivat erinomaisesti toimistoihin ja muihin liiketiloihin. Jos etsit mattoa, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, New Horizons -mallisto on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Tekniset tiedot
Arrow icon