Interface Composure tekstiililaatat luovat tasapainoa tilaasi

Tunnettu Interface valmistaja, joka on tunnettu saavan inspiraation luonnosta esittelee Composure-tekstiililaattamalliston…

lue lisää
1 - 20 | 32 Tuotteet

Eriväristen lankojen ja eri tavoin kudottujen silmukoiden hienostunut yhdistelmä luo orgaanisen näköisen sekoituksen, joka voi tuoda jotain erityistä mihin tahansa tilaan. Luonnolliset, hillityt värit viimeistelevät vaikutelman. Samalla Interface Composure -tekstiililaatat tekevät vaikutuksen myös valmistajan tavanomaisella korkealla laadulla, ja valmistaja osoittaa kokemuksensa tuloksen: Laadukkaat, osittain kierrätetyt materiaalit ja langat sekä moitteeton ammattitaito ovat optimaaliset edellytykset kestävälle, helppohoitoiselle ja miellyttävälle lattiapäällysteelle. Interface Composuren korkea kestävyys tekee siitä sopivan myös julkisiin tiloihin. Olipa kyseessä sitten koti tai kaupallinen tila, ainutlaatuinen muotoilu sopii joustavasti asennettavan ja virtaavan muotoilunsa ansiosta myös suurempiin tiloihin, jotka muuttuvat rauhalliseksi ja yhtenäiseksi tilaksi.

Tekstiililaatat, jotka tuovat luonnollisen ja rauhoittavan ilmeen

Interface Composuren silmukkakuvioisen kaunis ulkonäkö on jotain aivan erityistä: ekstravaganttia ja epätavallista, mutta samalla hienovaraista ja luonnollista. Luontoaiheisten tekstiililaattojen inspiraatio tuli karkeista kallio- ja kivimuodostelmista, jotka saivat kiehtovaa pehmeyttä menettämättä kuitenkaan niiden vaikuttavuutta. Neutraalissa väripaletissa on yhteensä 18 sävyä, jotka kaikki vaikuttavat luonnollisilta ja maanläheisiltä. Erilaisten, mutta täydellisesti yhteensovitettujen lankavärien harmoninen symbioosi luo harmoniset pintakuviot, jotka tekevät jokaisesta vaihtoehdosta hyvin yksilöllisen. Tämä luo vaivattomasti virtaavan muotoilun, joka näkyy suuremmissakin tiloissa. Paletti sisältää erilaisia harmaan ja ruskean sävyjä luonnosta otetun mallin mukaisesti. Interface Composure Secure -mallissa yhdistyvät molemmat värit hienostuneella tavalla, ja siinä leikitellään lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistelmällä. Contemplate” ja “Harmonious” puolestaan kuuluvat beigeen spektriin ja tuovat mieleen rentouttavat hiekkarannat. Eri värivaihtoehtoja voidaan myös yhdistellä keskenään. Interface Composure -tekstiililaatoilla voit esimerkiksi jakaa huoneen alueita, merkitä kulkuväyliä tai luoda yksilöllisiä kuvioita. Interface Composuren avulla voit luoda luonnonmukaisia ja rentouttavia tiloja mieltymystesi mukaan.

Tekstiililaatat Interfacen tuttua laatua: Composure -mallisto

Interface voi viitata monivuotiseen kokemukseen tekstiililaattojen alalla, ja yhtenä markkinoiden johtavista valmistajista se katsoo tulevaisuuteen innovatiivisella silmällä. Tämä ei johda ainoastaan visuaalisesti vaikuttaviin tuotteisiin, vaan voit myös luottaa Interface Composuren ja muiden Interface-mallistojen korkeaan laatuun. Teksturoitu silmukkapinta on valmistettu puhtaasta, lankavärjätystä polyamidista, ja se on poikkeuksellisen kulutuskestävä. Värjäystekniikan ansiosta kuidut säilyttävät poikkeuksellisen kirkkaan värinsä pitkään, ja ne ovat myös erittäin valonkestäviä. Interface Composuren korkealaatuinen materiaali antaa mallistolle sen suuren kestävyyden ja mahdollistaa sen käytön sekä kodeissa että esimerkiksi myymälöissä, joissa on paljon liikennettä. Se soveltuu käytettäväksi myös toimistoissa ja työhuoneissa, koska se soveltuu työtuolien pyörien alle ja sillä on antistaattisia ominaisuuksia, ja Interface Composure voidaan asentaa ongelmitta myös lattialämmityksen päälle. Turvallisuutta lisäävät liekinkestävyys (Cfl-s1) ja integroidun DS-luistoneston tarjoama vakaa pito. Tässä kaikin puolin vakuuttavassa mallistossa ei ole unohdettu ottaa huomioon mukavuutta: tekstuurinen pinta luo erityisen miellyttävän tunteen jalkojen alla, mikä tekee kunniaa luonnolliselle ulkonäölle ja ansaitsee siten luksusluokan 1. Mutta se ei ole ainoa ylellisyys, jota koet Interface Composuren kanssa: rauhoittavaa vaikutusta tukee parannettu iskuäänieristyksellä sekä integroidulla äänenvaimennuksella, mikä tekee rentoutumisesta elämyksen.

Interface Composure tekstililaatat: Helppo asennus TacTiles -tarrojen avulla

Innovointiin keskittyvän filosofian mukaisesti Interface käyttää paljon mielikuvitusta tekstiililaattoihin, joista on tulossa yhä arvokkaampi vaihtoehto perinteisille kokolattiamatoille. Jopa kuljetus on niihin verrattuna paljon yksinkertaisempaa. Koska Interface Composure -maton laatoilla on erityisen kätevä muoto, tämä on ongelmatonta ja yksinkertaista. Asennuksessa käytetään yrityksen TacTiles-järjestelmää: liimakulmat työnnetään yksinkertaisesti tekstiililaattojen kulmien alle, jolloin yksittäiset laatat kiinnittyy lujasti toisiinsa. Näin syntyy "kelluva" lattianpäällyste, joka pysyy kokonaisuutena vakaasti kasassa, mutta jota ei tarvitse liimata alustaan. Tämä tarkoittaa sitä, että haitallisista nestemäisistä liimoista voidaan luopua kokonaan, eikä sinun tarvitse odottaa että liima kuivuu, jotta voit kävellä lattialla. TacTiles-järjestelmällä asetetut yksittäiset tekstiililaatat voidaan myös helposti irrottaa esimerkiksi puhdistusta tai uuden kuvion luomista varten. Reunojen osalta leikkausreunan lujuus takaa etteivät reunat haurastu. Kuka tahansa voi luoda hetkessä uuden yhtenäisen lattiapäällysteen.

Ympäristöystävällisen valmistajan tekstiililaatat BRICOFLORilta!

Interface-tekstiililaatat tekevät aina vaikutuksen. Interface Composure sopii saumattomasti tähän valikoimaan: ne ovat visuaalisesti kauniita ja erittäin kestäviä, ja ne on erittäin nopea asentaa. Nopean, kierrätettävän ja ilman nestemäisiä liimoja toimivan TacTiles-järjestelmän ja yrityksen erityisen kestävän lähestymistavan ansiosta, Interface Composure on ympäristöystävällinen tuote, joka ilmentää luonnonläheisyyttä kaikin tavoin. Löydät nämä upeat tekstiililaatat BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää