MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Cortex Corknatura UV Pro "BLX1012 Rapid Eis" | Click-KorkkiImage maximise icon
Cortex Corknatura UV Pro "BLX1012 Rapid Eis" | Click-KorkkiImage maximise icon
Cortex Corknatura UV Pro "BLX1012 Rapid Eis" | Click-KorkkiImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 91 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Brand claim
  • 10 vuoden valmistajatakuu (kotikäytössä)
  • Korkealaatuinen Portugalissa valmistettu korkkilattia
  • Pintakäsittely: UV-lakka
  • Mattapintaisuus
  • Kelluva asennus: Lukkopontti asennusjärjestelmä
41,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

10-14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 91 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Cortex Corknatura UV Pro "BLX1012 Rapid Eis" | Click-Korkki

Korkkilattioiden valmistaja Cortex on tuonut markkinoille uuden malliston nimeltä Cortex Corknatura. Mallisto sisältää yhteensä yksitoista edullista korkkilattiaa, joista löydät niin vaalean kuin tumman sävyisiä vaihtoehtoja. Lisäksi mallisto ihastuttaa hauskoilla vaihtoehdoilla, joissa leikkisä kuvio on nähtävissä lattian pinnalla. Kaikki vaihtoehdot välittävät luonnollisen tunnelman ja ovat varsin pitkäikäisiä. Malliston luonnolliset korkkilattiat tulevat erilaisilla pintakäsittelyillä, kuten 5-kerroksisella keraamilakalla tai matta UV-lakalla.

Valitsemalla korkkilattian lattiapäällysteeksi hyödyt monipuolisista käytännön ominaisuuksista. Pehmeä korkkimateriaali on hellä nivelillesi, joten käveleminen lattian päällä on mukavan tuntuista. Lisäksi materiaalin pehmeys tekee huoneen akustiikasta erinomaisen. Näiden ominaisuuksien ohella malliston korkkilattiat ovat erittäin hygieenisiä ja sopivat allergikoille.  Valmistajan saama Der Blaue Engel” -ympäristömerkki on suuri osoitus lattioiden terveellisyydestä. Cortex Corknatura -malliston lattiat ovat luonnollisia, eikä ne sisällä vaarallisia pehmittimiä tai myrkkyjä. Korkkimateriaali on luonnonmukainen, joten se varastoi lämpöä itseensä. Sen ansiosta lattia on hyvin lämmin paljaille jaloille.

Mitä teknisiin ominaisuuksiin tulee, Cortex korkkilattiat tekevät vaikutuksen myös hyvillä teknisillä ominaisuuksillaan. Korkkilattiat ovat varustettu patentoidulla Click järjestelmällä, joka tekee asentamisesta helpon ja nopean. Korkkilattioiden asentaminen on siis täysin liimaton. Äänieristys on integroitu korkkilattian viisikerroksiseen rakenteeseen, joten säästät mahdollisten erityismateriaalien asentamisesta aiheutuvia kuluja. Tekniset ominaisuudet mahdollistavat korkkilattian yhdistämisen lattialämmityksen kanssa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia huonekalujen jalkojen jättävän jälkiä korkkilattian pinnalle.

Tämän malliston lattioilla on UV PRO” UV-tiiviste. Tämä tiiviste mahdollistaa hyvän kestävyyden (käyttöluokka 23), joten voit huoletta asentaa korkkilattian kaikkiin kodin huonetiloihin. Valmistaja tarjoaakin 10 vuoden takuun tuotteilleen.

Tekniset tiedot
Arrow icon