MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Valkoiset matot – Tee tilasta raikkaampi

Pidätkö vaaleasta ja harmonisesta sisustuksesta? Siinä tapauksessa valkoiset matot ovat täyd…

lue lisää
1 - 20 | 41 Tuotteet

Valkoiset matot ja erilaiset sisustustyylit

Valkoinen on aina varma väri sisustuksessa, mutta ei todellakaan tylsä vaan erittäin klassinen ja rauhoittava. Valkoiset matot tuovat esimerkiksi harmoniaa mihin tahansa tilaan. Sen lisäksi valkoinen näyttää hyvältä kaikkien muiden värien kanssa, joten on todella helppoa saada valkoiset matot sopimaan kaikkiin eri sisustustyyleihin. Valkoinen on myös todella puhdas väri, joka auttaa luomaan rentouttavan tunnelman.  

Valkoiset matot sopivat erityisen hyvin moderniin sekä skandinaaviseen yksinkertaiseen sisustukseen, mutta monipuolisuutensa ansiosta ne ovat täydellinen lisä kaikkiin huoneisiin, riippumatta sisustustyylistä. Jos pidät modernista ja skandinaavisesta tyylistä, mutta haluat kuitenkin lisätä kauniin yksityiskohdan sisustukseen, suosittelemme, että tutustut laajaan valikoimaamme valkoisia kuvioituja mattoja. Valkoiset kuviomatot tuovat kauniin kontrastin muuten hyvin pelkistettyyn sisustustyyliin

Jos kuitenkin pidät todella minimalistisesta sisustuksesta, löydät tietenkin myös yksivärisiä valkoisia mattoja BRICOFLOR:in verkkokaupasta. Ne lisäävät yksinkertaisen, mutta pehmeän elementin sisustukseen, joka tekee tilasta viihtyisän. Löydät ihan varmasti täydelliset matot juuri sinulle laajasta valikoimastamme! 

Valkoiset matot - Materiaalit

Voit valita laajasta valikoimasta eri materiaaleja ostaessasi uudet valkoiset matot. Eri materiaalit eroavat toisistaan sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Suurin erotus tehdään luonnonkuitujen sekä synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta ja puuvillasta valmistetut valkoiset matot, ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. Molemmat materiaalityypit sopivat erinomaisesti käytettäviksi valkoisiin mattoihin! 

Synteettiset valkoiset matot

Esimerkiksi polypropeenista valmistetut valkoiset matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Ne voidaan myös helposti puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa nämä valkoiset matot helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla! Polyesteristä valmistetut valkoiset matot ovat myös todella kestäviä ja helposti puhdistettavia. Synteettiset matot sopivat ominaisuuksiensa ansiosta esimerkiksi erityisen hyvin kosteisiin tiloihin. 

Luonnonkuiduista valmistetut valkoiset matot

Puuvillamatot ovat myös erittäin hyvä valinta. Ne sopivat todella hyvin tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat esimerkiksi erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat sen lisäksi hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C asteessa, mikä tietenkin on todella hyvä ominaisuus valkoisissa matoissa. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, puuvillasta valmistetut valkoiset matot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä.

Erikokoiset ja -muotoiset valkoiset matot

On myös syytä ottaa huomioon mattojen koko ja muoto, kun valitset uudet valkoiset matot kotiisi. Etsit sitten mattoa, joka mahtuu sohvan, sängyn tai pöydän alle, tai on kenties täysin näkyvissä, sinun on otettava huomioon huoneen koko ja muu sisustus, kun valitset uudet valkoiset matot. Valikoimastamme löydät klassisten suorakulmion ja pyöreän muotoisten mattojen lisäksi myös hieman epätavallisemman muotoisia mattoja!

Eri muotoiset pörröiset puuvillamatot ovat esimerkiksi täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Jos sinulla on hieman pienempi makuuhuone etkä halua maton valloittavan koko tilaa, nämä makuuhuoneen matot ovat loistava vaihtoehto. Tämän tyyliset valkoiset matot näyttävät myös uskomattoman tyylikkäiltä yhdistettynä klassiseen suorakulmaiseen mattoon! Sinun tarvitsee vain valita tavallinen suorakulmainen matto ja lisätä pienempi pörröinen puuvillamatto sen päälle. Tämä luo uuden ulottuvuuden makuuhuoneen sisustukseen ja lisää kodikkuutta.

Valkoiset matot – Näin puhdistat ne

Valkoiset matot halutaan tietenkin pitää erityisen puhtaina. Useimmat matot voidaan yleensä puhdistaa helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla. Imuroi valkoiset matot vähintään kerran viikossa, jotta ne pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Älä käytä vahvoja kemikaaleja puhdistaessasi mattoja, ne voivat nimittäin vahingoittaa niitä!

Tilaa uudet valkoiset matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Löydä uudet kauniit matot verkkokaupastamme ja tilaa ne heti! Laadukkaat ja tyylikkäät valkoiset matot toimitetaan helposti ja kätevästi kotiisi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös ne fantastiseen hintaan! Jos sinulla on suunnitteilla jokin suurempi sisustusprojekti, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa, mikä liittyy valkoisiin mattoihin ja muihin tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Plus icon lue lisää