Close icon
9,45 € per laatta
vastaa 39,38 € / 1 m²
9,45 € per laatta
vastaa 39,38 € / 1 m²

Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Delivery iconToimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time iconToimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

50

Tuotteen edut

  • Harjattu pinta (samettisen pehmeä)
  • Laaja valikoima kauniita värejä
  • Soveltuu seinille ja lattialle (sisätiloihin)
  • Koko: 40,6 x 61 cm / 30,5 x 61 cm / Roomalainen Ladonta
Lisää tietoa tästä tuotteesta
Delivery iconToimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time iconToimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

50

1. Liittyvät tuotteet

2. Travertiinilaatat "Easy harjattu" (40,6 x 61 cm)

Tunnetun Corostone-tuotemerkin Easy travertiinilaatat ovat erittäin korkealaatuisia ja kauniita. Avoin ja huokoinen rakenne takaa maalaismaisen ja elävän ulkonäön, mikä antaa jokaiselle huoneelle luonnollisen ja tyylikkään ilmeen. Sisäkäyttöön tarkoitetut laatat soveltuvat sekä seinille että lattiaan, ja niissä yhdistyvät korkealaatuiset ominaisuudet ja klassinen ulkonäkö.

Travertiinilaattojen antiikkisen ulkonäön luo harjattu pinta, joka yhdistää ruosteisen ulkonäön samettisen pehmoiseen tunteeseen. Easy Corostone-kivilattiat soveltuvat erityisen hyvin kylpyhuoneisiin ja lattialämmityksellä varustettuihin huoneisiin, sillä ne tuntuvat hyviltä paljaiden jalkojen alla. Lisäksi näillä kivilattioilla on erittäin hyvä lämmönjohtokyky, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät lämpimänä myös talvella. Kestävää lattia- ja seinäpäällystettä voidaan käyttää myös kosteissa huoneissa ja se muuttaa keittiöt ja kylpyhuoneet todellisiksi hyvinvoinnin keitaiksi.

Tyylikkäiden Corostone-kivilaattojen värispektriä hallitsevat erilaiset beiget-, harmaat- ja ruskeat sävyt. Luonnonkivilaatat soveltuvat siksi erityisen hyvin tiloihin, joihin haluat luoda luonnollisen ja maanläheisen ilmapiirin. Travertiini voidaan tietysti sijoittaa myös moderneihin olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin eleganssin ja antiikkisen viehätyksen lisäämiseksi. Easy Corostone-kivilaattojen lämmin väripaletti ja maalaismainen ilme huokuvat Välimeren tyyliä ja takaavat harmonisen huonekokemuksen.

Laattojen kokonaispaksuus on 1,2 cm ja mitat 40,6 x 61 cm / 30,5 x 61 cm / Roomalainen Ladonta, mikä takaa antiikkisen elämäntavan innoittaman dynaamisen elämyksen. Kivilaatat edustavat hillittyä eleganssia ja kunnioittavat luontoa ja iän kauneutta samanaikaisesti.

3. Tekniset tiedot

Tärkeimmät toiminnot

  • PintaHarjattu
  • Paino~ 28 kg/m²
  • LaattatyyppiLattialaatta, Seinälaatta
  • Paksuus12 mm
  • MateriaaliLuonnonkivi
  • MuotoSuorakulmainen