29,95 € per laatta
vastaa 40,47 € / 1 m²
29,95 € per laatta
vastaa 40,47 € / 1 m²

Yhteensä
(sis. ALV)
0,00 €
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Delivery icon Toimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time icon Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

15

Tuotteen edut

  • Soveltuu seinille ja lattialle (sisätiloihin)
  • Laadukas luonnonkivi Turkista
  • Harjattu pinta (antaa samettisen sileän tunteen)
  • Saatavana myös koossa 40,6 x 61 cm
Lisää tietoa tästä tuotteesta
Delivery icon Toimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time icon Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

15

1. Liittyvät tuotteet

2. Travertiinilaatat "Classic Light - Roomalainen Ladonta"

Tunnetun Corostone-tuotemerkin tyylikkäät Classic-travertiililaatat antavat jokaiselle huoneelle luonnollisen ja tyylikkään kosketuksen. Travertiililaatat soveltuvat sekä seinille että lattioille, ja niille on ominaista erityisen suuri materiaalitiheys ja luonnollinen ulkonäkö. Klassisilla laatoilla on travertiinille tyypillinen huokoinen rakenne, joka antaa luonnonkivelle lämpimän ja kodikkaan ilmeen.

Corostone-kivilattioilla on erittäin hyvä lämmönjohtokyky, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät lämpimänä myös talvella. Classic Travertiini -laattojen antiikkisen ilmeen luo harjattu pinta, joka yhdistää antiikkisen ulkonäön ja samettisen pehmeään kosketukseen. Sisäkäyttöön tarkoitetut laatat soveltuvat sekä seinille että lattiaan, ja niissä yhdistyvät korkealaatuiset ominaisuudet kauniilla ulkonäöllä.

Laattojen paksuus on 1,2 cm ja mitat ovat 40,6 x 61 cm / 30,5 x 61 cm. Tyylikkäiden Corostone-kivilaattojen värispektriä hallitsevat erilaiset maanläheiset, mutta ainutlaatuiset sävyt. Kivilattiat edustavat hillittyä eleganssia ja edustavat luontoa ja iän kauneutta samanaikaisesti. Nämä lattiat sopivat täydellisesti kosteisiin huoneisiin, mutta Classic Travertiini -laatat voidaan tietysti sijoittaa myös moderneihin olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin tyylikkyyden ja antiikkisen viehätyksen lisäämiseksi. Classic Corostone-kivilaattojen lämmin väripaletti ja maalaismainen ilme huokuvat Välimeren tyyliä ja takaavat harmonisen huonekokemuksen. Osta uusi Corostone Classic -kivilattia tänään ja nauti laadukkaasta lattiasta, joka kestää monta vuotta eteenpäin!

3. Tekniset tiedot

Tärkeimmät toiminnot

  • Paino ~ 28 kg/m²
  • Laattatyyppi Lattialaatta, Seinälaatta
  • Paksuus 12 mm
  • Materiaali Luonnonkivi