13,95 € per laatta
vastaa 58,13 € / 1 m²
13,95 € per laatta
vastaa 58,13 € / 1 m²

Yhteensä
(sis. ALV)
0,00 €
Delivery icon Toimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time icon Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

50

Tuotteen edut

  • Laadukkaat marmorilaatat harmaissa ja sinisissä sävyissä
  • Ainutlaatuinen seinä- ja lattiapäällyste
  • Koko: 40,6 cm x 61 cm / Roomalainen Ladonta
Lisää tietoa tästä tuotteesta
Delivery icon Toimitus: 

Pyydettäessä

Delivery time icon Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Min units icon
Vähimmäistilausmäärä: 

50

1. Liittyvät tuotteet

2. Marmorilaatat "Afyon haarma" (40,6 x 61 cm)

Tunnetun Corostone-tuotemerkin korkealaatuiset Afyon-marmorilaatat vakuuttavat kauniilla harmailla ja sinisillä sävyillä sekä ylellisellä ja harmonisella ulkonäöllä. Laadukas marmori yhdistää tyylikkään luonnollisuuden ja eleganssin, ja laattoja voidaan käyttää sekä seinä- että lattiapäällysteenä.

Tyylikkäät marmorilaatat ovat 1,2 cm paksuja ja erittäin kestäviä. Rummutetun pinnan ja pehmeiden reunojen ansiosta luonnonkivilaatat lumoavat luonnollisella ulkonäöllään ja ovat ihanteellisia luomaan ylellisen ilmapiirin kotiisi. Corostone marmorilaattoja voidaan käyttää niin olohuoneessa ja keittiössä, kun kylpyhuoneessa. Tyylikkäät kivilattiat ovat vettä hylkiviä ja helppoja puhdistaa. Tämä marmoripäällyste antaa jokaiselle huoneelle luonnollisen ja tyylikkään kosketuksen, jota on vaikea saavuttaa millään muulla materiaalilla.

Tyylikkäät luonnonkivestä valmistetut seinä- ja lattiapäällysteet vaikuttavat paitsi ainutlaatuisella ulkonäöllään, myös erittäin korkealla kestävyydellään. Näillä marmorilaatoilla on erinomaiset lämmönjohtavat ominaisuudet ja ne voidaan yhdistää lattialämmitykseen (lämmin vesi) ilman ongelmia. Otathan huomioon, että korkealaatuisia marmorilaattoja tulee käsitellä vain näille kivilattioille soveltuvilla hoitotuotteilla.

Corostonen ainutlaatuiset marmorilaatat ovat kooltaan 40,6 x 61 cm. Afoston Corostone -marmorilaatat takaavat ylellisen ja tyylikkään huoneen ilmeen ja luovat luonnollisen ja mukavan kokemuksen jaloillesi. Oletko vakuuttunut siitä, että nämä marmorilaatat sopivat täydellisesti kotiisi? Älä epäröi vaan osta uusi marmoripinnoitteesi nyt!

3. Tekniset tiedot

Tärkeimmät toiminnot

  • Pinta Rummutettu
  • Paino ~ 30 kg/m²
  • Laattatyyppi Lattialaatta, Seinälaatta
  • Paksuus 12 mm
  • Materiaali Luonnonkivi
  • Muoto Suorakulmainen