Close icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"Image maximise icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Käyttöluokka 23, 33 ja 42
  • Erilaisia puu-ja kivijäljitelmiä
  • Asennetaan ilman liimaa
  • PU-pinnoite
38,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 11 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 11 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors Loose-Lay/55 "PW 1250"

Valmistajan Project Floors Loose-Lay/55 -mallisto vakuuttaa helpolla asennuksella, lukuisilla käyttömahdollisuuksilla sekä houkuttelevalla puu- ja laattajäljitelmillä mitä erilaisimmilla muotoiluilla. Project Floor Loose-Lay/55 -mallistoon kuuluva irrallinen vinyyli on asuin- ja liikekäyttöön tarkoitettu vinyylilattia, joka mullistaa vinyylilattioiden ominaisuudet ja tekee asennuksesta helppoa. Project Floorin Loose-Lay/55-mallistoon kuuluu 20 erilaista puun näköistä vinyylilattiaa ja irrallista vinyylilaattaa, jotka kaikki kilpailevat vahvasti puu- ja kivilattioiden kanssa.

Vinyylilattiaa on saatavana klassisessa irrallisessa lankkumuodossa, kun taas laatan näköistä vinyylilattiaa saa irrallisina vinyylilaattoina. Suunnittelupalettiin kuuluu laaja valikoima vaaleita ruskeita, kauniita harmaan sävyjä ja ainutlaatuisia, täyteläisiä ruskean sävyjä. Valitse esimerkiksi maalaistyylinen muotoilu olohuoneeseen, kun taas keittiön moderniin sisustukseen kannattaa valita esimerkiksi harmaa vinyylilattia. Lattiat ovat myös tuntumaltaan enemmän kuin luonnollisten vastineidensa veroisia. Tekstuurinen pinta jäljittelee taidokkaasti puun rakennetta ja luo lähes luonnollisen ylellisen vinyylilattian.

0,55 mm:n kulutuskerroksensa ansiosta Project Floorsin irrallinen vinyyli on tarkoitettu kovaan käyttöön kaupallisissa ja asuintiloissa. Irrallinen vinyylilattia, joka on luokiteltu käyttöluokkiin 23, 33 ja 42, soveltuu olohuoneiden ja makuuhuoneiden, keittiöiden, käytävien ja eteisten lisäksi myös myymälöiden sisustukseen tai hotellialalla käytettäväksi. Jopa kevyessä teollisuudessa voidaan käyttää Project Floors Loose-Lay/55:n kestävää vinyylilattiaa. Ammattimaisesti asennettuna lattia sopii jopa kylpyhuoneen vinyylilattiaksi.

Lisäksi vinyylilattiat kestävät työtuolin pyöriä ja soveltuu lattialämmityksen kanssa. Matala 0,06 mm:n jäännösjälki ovat yhtä lailla osa vinyylilattiapäällysteiden ominaisuuksia kuin antistaattinen viimeistely ja liukastumisenesto R9- ja R10-vaatimusten mukaisesti. Lisäksi sekä vinyylilankut että vinyylilaatat on varustettu PU-pintakäsittelyllä, joka suojaa vinyylilattioita kaikenlaiselta kulumiselta. Tämä tarkoittaa, että design-lattia on paitsi monipuolinen myös helppo puhdistaa ja huoltaa, varsinkin kun se kestää tavallisia kemikaaleja.

Loose-Lay/55-malliston avulla Project Floors on kehittänyt edistyksellisen, irrallisen vinyylilattian, jota ei tarvitse liimata tai asentaa kiinnikkeillä, toisin kuin useimpia design-lattioita. Sen sijaan Project Floorsin irrallinen vinyyli asennetaan asettamalla ne vierekkäin. Sen lisäksi, että vinyylilaatat ja vinyylilankut on helppo asentaa, vinyylilaatat ja vinyylilankut voidaan purkaa ilman liimajäämiä ja käyttää helposti uudelleen. Koska liimoja ei tarvita, lattiaa voidaan käyttää uudelleen heti asentamisen jälkeen. Vakuutu uudesta Project Floors Loose-Lay/55 vinyylidesign-lattiasta kanssamme BRICOFLOR-verkkokaupassa!

Tekniset tiedot
Arrow icon