Close icon

Project Floors Loose-lay/55 - Kestävä irrallinen vinyyli

Project Floors Loose-Lay/55 -mallisto tarjoaa kattavan valikoiman irrallista vinyyliä puu- ja kivijäljitelmä…

lue lisää
1 - 4 | 4 Tuotteet

Project Floors Loose-lay/55 - Tilaa uudelle!

Project Floors Loose-Lay/55 -malliston irrallinen vinyyli voidaan yhdistää lukemattomaan määrään sisustustyylejä ja kalusteita. Aidon näköiset puujäljitelmät ja modernit laattajäljitelmät antavat syvyyttä ja korostavat samalla tilan yksilöllisyyttä. Tekstuurinen pinta tekee uudesta lattiasta paitsi visuaalisesti kauniin myös aidolta tuntuvan.

Project Floors Loose-Lay/55 -mallisto tarjoaa puukuvioisten vinyylilattioiden lukuisten variaatioiden lisäksi myös tyylikkäitä design-lattioita laattajäljitelmällä, jotka on modernin harmaan ja välimerellisen vivahteikkaita sävyissä. Irrallista vinyyliä puun näköisenä on saatavana 14 lankkumuodossa, kun taas laattamallia on saatavana kuudessa variaatiossa.

Moderni valikoima irrallisia vinyylejä puu- ja laattajäljitelmillä

Lattiavalmistaja Project Floors tarjoaa Loose-Lay/55-mallistollaan vinyylilattian, joka sopii käytännössä kaikkiin kodin tiloihin. Aidon puun ja kiven ulkonäön valikoiman ansiosta irrallista vinyylilattiaa voidaan käyttää erinomaisesti vaihtoehtona herkille parkettilattioille tai kalliille kivilattioille. Löydä esimerkiksi vinyylilattia rustiikkisessa pähkinäpuun värissä viehättävään sisustukseen, jossa on retron vivahde, tai valitse moderni vinyylilattia, jossa on pyökkipinta.

Vinyylilaatat taas sopivat erinomaisesti modernin keittiön suunnitteluun. Harmaassa laattamaisessa vinyylilattiassa on joko hienovaraista marmorointia tai yksinkertaisia kuvioita, ja se inspiroi nykyaikaisella ulkonäöllään antrasiitin tai vaaleanharmaan värisenä. Project Floors Loose-Lay/55:n antrasiittinen vinyylilattia täydentää täydellisesti teollisen tai urbaanin keittiön sisustuksen.

Project Floors irrallisen vinyylin tekniset ominaisuudet - Niistä ei kannata tinkiä

4,2 mm paksussa Project Floors Loose-Lay/55 -design-lattiassa on 0,55 mm:n paksuinen kulutuskerros, joka on tiivistetty suojaavalla PUR-lakalla, joka suojaa lattiaa kulumiselta ja helpottaa lattiapinnan ylläpitoa. Erinomainen palotekninen käyttäytyminen, joka näkyy palosuojausluokassa Bfl-s1, ja liukastumista estävä pintarakenne varmistavat, että olet täysin suojattu terveysriskeiltä poikkeuksellisissa ja jokapäiväisissä tilanteissa. Lisäksi irrallisessa vinyylilattiassa on viisteet jokaisella sivulla. Tämä tarkoittaa, että sekä lankkujen pitkät että lyhyet sivut on viistetty, mikä luo hienon 3D-ilmeen.

Lisäksi heterogeeninen ja joustava design-lattia on varustettu iskunkestävällä äänieristyksellä, joka vähentää huoneen melua jopa kuusi desibeliä. Sekä Project Floors Loose-Lay/55:n vinyylilaatat että vinyylilankut ovat läpäisseet onnistuneesti työtuolien rullille soveltuvuuden testin. Jopa lattialämmityksen päälle asentaminen on mahdollista (edellyttäen, että lämpötila ei ylitä 28 °C:n lämpötilaa). Vankan, kulutusta kestävän ja helppohoitoisen luonteensa ansiosta vinyylilattiat ovat erittäin arkiystävällinen ja mutkaton kumppani.

Näihin tiloihin Project Floors Loose-lay/55 vinyylilattiat soveltuvat

Project Floors Loose-Lay/55 -malliston irrallinen vinyyli kuuluu käyttöluokkiin 23, 33 ja 43. Näin ollen malliston nykyaikaisilla ja innovatiivisilla vinyylilattiapäällysteillä voidaan sisustaa paitsi paljon käytettyjä yksityisiä tiloja myös julkisia ja kaupallisia tiloja. Suunnittelulattia voidaan asentaa jopa teollisuusalueille, joissa rasitus on vähäistä tai keskimääräistä.

Tällä lattialla lähes kaikki on mahdollista! Voit esimerkiksi asentaa Project Floorsin irrallisen vinyylin olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai eteiseen ja auloihin. Project Floors irrallinen vinyyli sopii myös kylpyhuoneen vinyylilattiaksi. Kovaa kulutusta kestävää vinyylilattiaa voidaan käyttää myös hotellialalla tai myymälöiden sisustuksessa, ja sitä voidaan käyttää myös varastotiloissa ja pienemmissä työpajoissa.

Näin asennat Project Floors irrallisen vinyylin

Irrallisen vinyylilattian asentaminen on erittäin yksinkertaista ja mutkatonta, kunhan vain muutama valmistelu tehdään etukäteen. Säilytä lattianpäällystettä akklimatisoitumista varten ensin asennettavassa tilassa, jossa se on suojassa ympäristön vaikutuksilta. Kaikki alustat, jotka ovat tasaisia, puhtaita, kuivia ja halkeilemattomia ja joiden lämpötila ei laske alle 15 °C:n, soveltuvat asennukseen. Vinyylilattian asentaminen laattojen, vinyylin tai parketin päälle on myös mutkatonta.

Myös pinnoitetut ja tasoitetut pinnat soveltuvat Project Floors Loose-Lay/55 -vinyylin asennukseen. Huomaa, että aluslattian on oltava kuiva, halkeilematon, pölytön ja tasainen. Jos aluslattiassa on saumoja tai se on epätasainen, se on tasoitettava sopivalla tasoitteella. Muista, että vinyylilattiat tarvitsevat vähintään 48 tuntia akklimatisoitumiseen. Varastoi lankut mahdollisimman pienissä pinoissa.

Project Floors irrallisien vinyylien laaja valikoima ja helppo asennus

Varmista irrallisen vinyylilattian asennuksen aikana, että huoneen lämpötila on vähintään 18° C. On myös suositeltavaa mitata huone ja jakaa se narun avulla. Kaikkiin viereisiin rakennusosiin ja seiniin on pidettävä vähintään 2-3 metrin etäisyys.

Sekä vinyylilankut että vinyylilaatat kiinnitetään lattiaan kaksipuolisella teipillä. Huomaa, että lankkujen asentamisen yhteydessä pään sivujen on oltava vähintään 15-18 cm:n etäisyydellä toisistaan. Lankkujen leikkaamiseen käytetään puolisuunnikkaan muotoista terää. Sen jälkeen lankku tai laatta voidaan taivuttaa hieman ja leikata lopuksi koukkuterällä.

Terveydelle vaaraton ja helppohoitoinen - Irrallisen vinyylin ominaisuudet

Project Floors Loose-Lay/55 -designlattia on A+-päästöluokalla palkittu vähäpäästöinen lattia, joka päästää ympäristöön vain vähän, jos lainkaan päästöjä. Lisäksi laatutuote kestää kemikaaleja, joten oletettavasti vahingolliset nesteet ja öljyt eivät jätä pysyviä, näkyviä vaurioita lyhytaikaisessa kosketuksessa.

Project Floors loose-lay/55:n avulla voit suunnittella minkä tahansa tilan

Olet nyt saanut selville Project Floors Loose-Lay/55 -vinyylilattian tärkeimmät tiedot ja ominaisuudet. Jos sinulle kuitenkin jää jotain epäselväksi tai sinulla on vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, yhteydenottolomakkeemme kautta tai sähköpostitse.

Neuvomme sinua mielellämme remontissasi Project Floors Loose-Lay/55 irrallisella vinyylilattialla ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen suuremmista tilausmääristä. Sen lisäksi, että saat parhaan hintatakuumme, voit myös käyttää näytepalveluamme, jos haluat vertailla erilaisia irrallisia vinyylimuotoiluja. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää