Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Invisible 2030 "Sileä Punainen"


  • Korkealaatuinen PVC-teollisuuslattia

  • Helppo asennus Interlock-järjestelmän ansiosta

  • Sopii mm. autotalliin, työpajaan, urheilutilaan ja kellariin

  • Saatavana eri malleja

x
11,90 €
per laatta
59,50 € per m²
Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:11,90 €
Samankaltaisia tuotteita
Tuotteen kohokohdat
  • Bfl-s1 (B1)
    Bfl-s1 (B1)
Fortelock Invisible 2030 "Sileä Punainen"

Fortelock Invisible 2030 on PVC-teollisuuslattia, joka täyttää monet vaatimukset liittyen käytännöllisiin ominaisuuksiin. Tästä johtuen tämä teollisuuslattia on hyvin luotettava ja vankka tuote. Tämän malliston laatat voidaan hyvin asentaa urakointisektorille, jossa lattia tulee kokemaan kovaa kulutusta. Mallisto tarjoaa valikoiman eri värisiä laattoja, joissa kaikissa on erinomainen kestävyys. Voit siis huoletta asentaa nämä laatat autotallin lattiaksi, sillä ne kestävät kovempaakin kulutusta ja painoa.

 

Autotallin lattian on täytettävä tietyt laatuvaatimukset, jotta kestävä ja laadukas lattiapäällyste voidaan taata. Malliston lattioiden kokonaispaksuus on 6,5 mm ja niiden kokonaispaino on noin 1,7 kg. Tuotteen kestävyys ja vakaus käy ilmi, kun se on asennettu ilman liimaa. Lattia kestää nelipyöräisiä trukkeja ja autoja, jotka painavat enintään 1500 kg tai kolmipyöräisiä trukkeja, joissa on kumirenkaat ja takimmainen kaksoispyörä, joiden paino on enintään 1000 kg. Suosittelemenne käyttämään kokopintaliimaa, jos autotallin lattia on altistettuna suoralle auringonvalolle ja sen kuormitus on vieläkin isompaa.

 

Fortelock Invisible -lattian kemiallisten aineidein kestävyys on myös hyvä, mikä on erityisen tärkeää tehtaissa, joissa lattia voi joutua kosketuksiin öljyjen tai liuottimien kanssa. Lisäksi näiden lattioiden palosuojausluokka Bfl-s1 on korkea, joka osoittaa lattian olevan paloturvallinen. Tulipalon sattuessa, lattia ei syty helposti palamaan eikä se tuota juuri lainkaan savua, mikä edesauttaa huonetilan turvallisuutta. Lisäksi Fortelockin Air Flow System estää homeen ja bakteerien muodostumista. Tämä innovatiivinen järjestelmä sijaitsee PVC-laattojen takaosassa ja se varmistaa, että vesi pääsee valumaan helposti pois ja lattia voidaan tuulettaa uudelleen. Lattian pinta vaimentaa ääntä, tärinää ja eristää  lämpöä, mikä tekee huonetilasta miellyttävän paikan viettää aikaa, olipa kyse sitten kaupallisesta tai yksityisestä tilasta.

 

Tämä mallisto ilahduttaa monipuolisella valikoimallaan, josta löydät tyylikkäät timantti pintakuviot ja lukuisat värivaihtoehdot! Löydät mallistosta niin kirkkaita värejä kuin klassisia autotallin lattia värejä. Voit käyttää eri värisiä laattoja merkitsemään työreittejä tai tiettyjä työalueita.

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
R10
Väri
Punainen
Valonkesto
> 5
Kulutuskestävyys
T
Mittapysyvyys
≤ 0,4 %
Kokonaispaksuus
6,7 mm
Kestävyys
Korkea
Paino
1,7 kg/laatta
Mitat
45,2 x 45,2 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija