Close icon

Nukkamatot - Mukavuus ja käytännöllisyys kohtaavat laadun

Etsitkö mattoa, joka ei ole vain uskomattoman pehmeä ja mukava, vaan joka vakuuttaa myös laadulla ja toiminnallisuudella? …

lue lisää
1 - 20 | 253 Tuotteet

Nukkamatot - Nauti mattojen mukavuudesta ja monipuolisista eduista

Mattojemme ansiosta voit luottaa moniin selvästi sinulle hyödyllisiin ominaisuuksiin, joihin kuuluu paljon muutakin kuin houkutteleva muotoilu ja miellyttävän pehmeä pinta. Muut edut, joita nukkamatot tarjoavat visuaalisten ja tuntoaistiin liittyvien etujen lisäksi, perustuvat pääasiassa materiaaliin, josta matto on valmistettu. Verkkokaupastamme löydät polyesteristä ja polypropeenista valmistettuja nukkamattoja sekä akryylistä valmistettuja vaihtoehtoja.

Polyesteristä valmistetulle matolle on ominaista huomattava kestävyys ja pitkäikäisyys, jotta voisit nauttia pörröisestä matosta vielä vuosienkin käytön jälkeen, ja se on myös erittäin miellyttävän tuntuinen ja erittäin valonkestävä. Puolestaan polypropeenista valmistetut matot saavat pisteitä ennen kaikkea erityisen edullisesta hinnastaan. Akryylimatto on myös poikkeuksellisen kestävä, ja se on myös erittäin helppo puhdistaa. Materiaalista huolimatta pitkänukkaisten mattojen kohdalla on aina muistettava, että lika ja pöly voivat laskeutua syvemmälle kuituihin. Siksi suositellaan korkeanukkaisten mattojen säännöllistä puhdistusta.

Löydä täydellinen matto kotiisi tai toimistoosi

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman nukkamattoja eri muodoissa, koossa, väreissä ja tyyleissä. Jos haluat antaa olohuoneellesi nostalgisen viehätyksen, voit valita esimerkiksi vintage-matot, tai vaihtoehtoisesti valita modernit matot, joiden joukosta löydät laajan valikoiman trendikkäitä mattoja. Lisäksi voit valita tekoturkismattoja ja pehmoisia mattoja, jotka tuovat lisäannoksen kodikkuutta ja muuttavat olohuoneesi heti viihtyisäksi. Lisäksi kuviomatot -kategoriasta löydät sekä hillitympiä, että räväkämpiä malleja, jotta jokainen voi löytää täydellisen maton omiin tarpeisiinsa.

Autamme sinua valitsemaan sisustukseesi sopivan maton, ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman mattoja eri väreissä ja tyyleissä sekä lukuisilla kuvioilla. Voit siis hankkia yksivärisen nukkamaton valkoisena, harmaana tai mustana, valita luonnolliset beigen ja ruskean sävyt sekä klassiset sinisen ja vihreän vivahteet, valita herkän värisen nukkamaton vaaleanpunaisena tai jopa voimakkaina värivaihtoehtoina, kuten vaaleanpunaisena, violettina, punaisena tai turkoosina. Jos haluat antaa sisustuksellesi modernin ilmeen, geometrisia kuvioita sisältävät nukkamatot ovat sinulle oikea vaihtoehto.

Erikokoiset ja muotoiset nukkamatot - Jokaiselle jotakin

Jotta voit löytää ideoihisi sopivat nukkamatot, tarjoamme sinulle useita eri kokoja ja muotoja. Klassisten pyöreiden, suorakulmaisten ja neliön muotoisten mattojen lisäksi voit valita myös tähden, sydämen tai pilven muotoisen maton tai jopa eläimen muotoisen maton. Jälkimmäisiä on saatavilla karhujen, virtahepojen, pingviinien, kilpikonnien, kissojen, norsujen ja perhosten muodossa.

Jos nukkamatot on tarkoitettu pienemmän huoneen sisustukseen, pienemmät matot sopivat erityisen hyvin, kuten 60 x 90 cm tai 70 x 140 cm kokoiset matot. Keskikokoiset matot, joiden koko on 120 x 170 cm tai 140 x 200 cm, sopivat erityisen hyvin hieman suurempiin huoneisiin. Sen sijaan 200 x 290 cm:n tai 240 x 330 cm:n kokoinen matto sopii erityisen hyvin suurten huoneiden sisustamiseen. Lisäksi löydät lukuisia välikokoja sekä joitakin mattoja, jotka voidaan tilata mittatilaustyönä. Myös pyöreät nukkamatot, joiden pituus on 120 cm tai 160 cm ja halkaisija 35 cm.

Varmista ensiluokkaiset nukkamatot lyömättömään hintaan BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Nukkamaton ansiosta voit luottaa mattoon, jossa yhdistyvät laatu ja toiminnallisuus sekä ensiluokkaiset edut ulkonäön ja tuntuman osalta, ja joka on siten täydellinen ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Joten mitä sinä odotat? Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä ja varmista omat nukkamatot verkkokaupastamme ja nauti samalla yksinoikeudella tarjoamistamme eduista ja tarjouksista ostaessasi BRICOFLORilta.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa. Lisäksi säästät aikaa ja hermoja, kun ostat nukkamatot verkkokaupastamme, mutta myös rahaa parhaan hintatakuun ansiosta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme sähköpostitse, yhteydenottolomakkeellamme tai puhelimitse. Älä epäröi ja varmista omat nukkamatot BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää