MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Trend Line - Laminaatti vaikuttavalla muotoilulla

Tunnetun münsteriläisen perheyrityksen uuden malliston nimi kertoo kaiken: Ter Hürne Trend Line on trenditietoinen ja esit…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
In stock:
2446,23 m²
origin-claim
1 - 9 | 9 Tuotteet

Klassisesta näyttävään - Trend Line laminaatti

Ter Hürnen laminaattia on saatavana yhteensä seitsemällä eri pintakäsittelyllä, ja se on suunniteltu erityisesti käytettäväksi huoneissa, joissa on moderni sisustus. Valikoima vaihtelee vaalean tammen näköisistä lankuista ruskean ja harmaan sävyisiin rustiikkilankkuihin. Tyylikkäät laminaattilankut ovat saatavana 128,6 x 24,3 cm:n kokoisina ja 8 mm:n kokonaispaksuisina. Lankkujen käsitelty pinta takaa realistisen tuntuman: Hienoharjaus luo tuntuvan rakenteen, joka antaa tunteen, että kävelet aidon puulankkujen päällä. Muotoilua täydentävät mattapinta, joka antaa lankuille ylellisen ulkonäön. Lisäksi V-viisteet lankkujen jokaisella sivulla saa jokaisen lankun erottumaan lattiasta kauniisti.

Optimaalinen laminaatti yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön

Esteettisen ulkonäkönsä lisäksi Trend Line lattiat omaavat ensiluokkaisia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kodin ja kaupallisen tilan monitoimilattian. Se täyttää käyttöluokan 32 vaatimukset, joten sitä voidaan käyttää jopa tiloissa, jotka ovat alttiita kevyelle tai keskisuurelle kulutukselle. Tällaisia ovat esimerkiksi hotellihuoneet, pienet myymälät ja konferenssisalit. Kotonasi sinun ei toisaalta tarvitse kiinnittää paljon huomiota kuormituksen voimakkuuteen, ja voit asentaa ter Hürne laminaatin myös sinne, missä on paljon liikennettä - esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen. Jotta lankut kestävät monta vuotta, HDF-ydinlevy on käsitelty sisäpuolelta niin, että se on turvotussuojattu ja siten vähemmän herkkä kosteudelle. Turvallisuutesi vuoksi liukumaton pinta minimoi liukastumisriskin, kun kävelet lankkujen päällä. Palosuojausluokan Cfl-s1 mukaisen paloneston ansiosta voit tuntea olosi täysin turvalliseksi kaikissa tiloissa.

Parempi sisäilma ympäristöystävällisellä laminaatilla

Saksalainen yritys pitää erittäin tärkeänä resursseja säästäviä tuotanto-olosuhteita ja käyttää jopa aurinkoa energianlähteenä. Ter Hürne -laminaatti on tämän vuoksi ihanteellisen valinta kaikille, jotka välittävät ympäristöstä. Luonto ei ole ainoa, joka hyötyy tästä hankinnasta - myös sinä hyödyt laminaatin ensiluokkaisista ominaisuuksista. Koska niissä on vähän epäpuhtauksia ja päästöjä, huoneilmasi pysyy puhtaana ja voit hengittää rauhassa. Lisäksi laminaatti on antibakteerinen, mikä tarkoittaa, että myös terveytesi on suojattu.

Jos olet kunnianhimoinen tee-se-itse-rakentaja, joka haluaa tehdä kaikki kunnostustyöt itse, valitse ter Hürnen helposti asennettava Trend Line laminaatti. Laminaatti on varustettu lukkoponttijärjestelmällä, jonka ansiosta voit myös asentaa ne ilman ammattilaisen apua. Lankut voidaan yhdistää toisiinsa yksinkertaisesti, eikä niihin tarvita liimaa eikä erikoistyökaluja. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää äänieristystä tämäntyyppisen kelluvan asennuksen yhteydessä. Se vähentää askelääniä ja takaa siten hiljaisemman ympäristön. Koska lattia soveltuu lattialämmityksen kanssa, voit huoletta yhdistää sen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmään ja antaa jaloillesi miellyttävän lämpimän pinnan kävellä.

Ter Hürnen Trend Line nyt BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Onko laadukas ter Hürne Trend Line -laminaatti on tehnyt sinuun vaikutuksen ja haluaisit asentaa sen heti tiloihisi? Säästä sitten arvokasta aikaasi ja tilaa suosikkimallisi kätevästi BRICOFLORilta. Parhaan hintatakuun ansiosta sinun ei tarvitse vertailla lukemattomia tarjouksia etukäteen, sillä saat tuotteemme aina erinomaiseen hintaan. Voit saada alennuksen, jos tilaat suuria määriä lattiaa. Tässä tapauksessa voimme laatia sinulle yksilöllisen tarjouksen, jotta hinnat ovat sinulle vieläkin edullisemmat. Kerro meille suunnitelmistasi lähettämällä meille sähköpostia, täytä yhteydenottolomakkeemme tai soita meille. Jos et ole vielä varma mallista, voit hyödyntää näytepalveluamme. Näin voit pyytää näytteitä useista malleista ja vertailla niitä kotisohvallasi. Jos sinulla on vielä kysyttävää tilauksestasi tai yksittäisistä tuotteista, voit ottaa meihin yhteyttä. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää