MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Tretford Interlife tekstiililankut - Kestävät tekstiililankut toimistoon

Tretford Interlife -tekstiililankut ovat tunnettuja ainutlaatuisten ja kestävien materiaalien käytöstä. Tretford tekstiili…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 40 Tuotteet

Tretford Interlife tekstiililankut moniin eri tiloihin

Jos mietit, kuinka kestäviä tekstiililankut ovat, sinun tarvitsee vain vilkaista korkeaa käyttöluokkaa 33, joka tekee tästä lattiapäällysteestä tarpeeksi kestävän kestämään jopa paljon liikennöidyn kaupallisen alan vaatimukset. Tähän kuuluvat toimistot, kokoushuoneet, mutta myös liiketilat tai ravintolat. Mikään ei tietenkään estä sinua asentamasta niitä omaan kotiisi! Siellä se sopii paitsi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, myös enemmän käytetyimpiin tiloihin, kuten eteiseen tai työhuoneeseen.

Tretford tekstiililankkujen salaisuus piilee erityisten lankamateriaalien käytössä. Esimerkiksi 70 prosenttia tekstiililankkujen materiaalista on kashmir vuohen karvaa ja 30 prosenttia polyamidi 6 -lankaa. Vaikka kashmir tunnetaan täällä ensisijaisesti erityisen pehmeiden tuotteiden valmistuksesta, kashmirvuohien karvoilla on alun perin aivan toinen tarkoitus! Eläimet ovat kotoisin Mongolian aroilta, ja ne tarvitsevat tiheää turkkia ja sen erityistä rakennetta kestääkseen talven epäsuotuisat sääolosuhteet. Tämä johtuu siitä, että karva suojaa niitä jopa -40 asteen pakkaselta, suojaa niitä kylmältä ja märältä sateelta ja suojaa niitä lialta ja mudalta. Lämpiminä kevätkuukausina eläimet alkavat kuitenkin vaihtaa turkkiaan, eivätkä ne enää tarvitse lämmintä karvaa. Perinteisessä käsityössä kashmir kammataan vuohien villasta ja pitkät ulommat karvat leikataan huolellisesti pois, jotta vuohille ei missään vaiheessa tapahdu mitään.

Monipuoliset ominaisuudet takaavat enemmän turvallisuutta, mukavuutta ja hyvinvointia

Käytännölliset ominaisuudet, joista kashmir tunnetaan, säilyvät kuitenkin suurelta osin ennallaan, joten Tretford -tekstiililankut ovat luonnollisesti suojattuja kevyeltä likaantumiselta. Lisäksi Tretfordin suorittaman käsittelyn jälkeen tekstiililankut käyttäytyvät paloteknisesti Cfl-s1-luokan mukaisesti, joten niitä pidetään paloturvallisina. Tämä tarkoittaa, että ne kehittävät vain vähän savua tulipalon sattuessa. Käytännöllisen lattian ääntä vaimentavia ominaisuuksia on myös tuskin syytä aliarvioida, sillä ne parantavat muun muassa askelääntä jopa 24 dB ja takaavat siten huomattavasti hiljaisemman taustamelun sekä työpaikalla että kotona.

Tekstiililattiapäällysteiden valtavana etuna on lisäksi se, että niillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. On osoitettu, että ne vähentävät pölyhiukkasten pitoisuutta ilmassa ja soveltuvat siten optimaalisesti pölypunkkiallergikoille. Tämä saavutetaan siten, että niiden tekstiililankkujen kuidut yksinkertaisesti pitävät pölyhiukkaset paikoillaan, kun ne laskeutuvat tekstiililattiapäällysteelle. Tämän seurauksena hengitysteihin kulkeutuu päivittäin vähemmän pölyä, joka kuljettaa joskus myös pölypunkkien allergisoivaa ulostetta. Imuroimalla säännöllisesti vapautat tekstiililankut niihin tarttuneesta pölystä, jolloin ne pystyvät jälleen sitomaan pölyn itseensä. Sinun ei tietenkään tarvitse olla allerginen hyötyäksesi tästä vaikutuksesta! Lisäksi koska lankkujen pinta on suurimmaksi osaksi luonnonvillaa, se on myös käsitelty villatuholaisia vastaan.

Tretford Interlife - Jopa 40 erilaista mallia mahdollistavat yksilöllisen suunnittelun

Koska huoneidemme estetiikka vaikuttaa myös hyvinvointiimme, Tretford luottaa Interlife-tekstiililankuissa täysin kashmirin ja polyamidin erikoisrakenteeseen, joita molempia voidaan erinomaisesti värjätä. Siksi Tretfordin tekstiililankkuja on saatavana peräti 40 jännittävää ja kiehtovaa, luonnon inspiroimaa väriä. Joukossa on pelkästään seitsemän eri vihreän sävyä, vaaleasta omenanvihreästä havumetsän tummaan sävyyn, aksentteja tummalla keskiyönsinisellä tai Rivieran vesien rentouttavalla turkoosilla sekä vaalean maissinkeltaisella tai karhunvatukan viettelevällä punasinisellä sävyllä. Mallistoa on saatavana myös hienovaraisemmissa ruskean, beigen ja harmaan sävyissä, jotka korostavat entisestään lattian luonnollista pintaa. 25 x 100 cm:n mitoilla voidaan toteuttaa ainutlaatuisia kuvioita ja yksilöllisiä tyylejä. Lisäksi kaikilla malleilla on sama dynaaminen uurrettu rakenne, joten jopa eri sävyjen yhdistäminen on mahdollista!

Irrallisena asennettavat tekstiililankut mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen

Eri värisävyjen yhdistämistä helpottaa myös se, että tekstiililankut asettuvat itsestään. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse nestemäistä liimaa tekstiililankkujen kiinnittämiseen haluttuun paikkaan. Niiden omapaino on 3,7 kg/m² ja niiden taustarakenne on vakaata fleeceä, joten ne pysyvät tukevasti lattialla. Tekstiililankut voidaan tarvittaessa irrottaa milloin tahansa uudelleen, joten myös paine asennuksesta katoaa, koska lankkujen asettelua voidaan korjata milloin tahansa.

Tretford Interlife - Tekstiililankut modernissa ilmeessä nyt BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Älä siis enää odota ja tilaa Tretford Interlife -tekstiililankut kätevästi ja helposti verkkokaupastamme jo tänään! Ostaessasi voit hyötyä erinomaisista ehdoistamme ja lukuisista palveluistamme, kuten näytepalvelustamme, jonka avulla voit tilata jopa kahdeksan informatiivista näytettä suosikkiväreistäsi. Voit myös säästää rahaa parhaan hintatakuumme ansiosta, jonka ansiosta saat tuotteemme aina edulliseen nettihintaan. Otamme mielellämme vastaan myös suurempia tilausmääriä ja tarkistamme, voimmeko tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Autamme sinua mielellämme myös henkilökohtaisesti. Voit ottaa yhteyttä avuliaaseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai erityisesti suunnitellulla yhteydenottolomakkeellamme. Odotamme jo innolla, että saamme kuulla sinusta!

Plus icon lue lisää