MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Classic Line - Laminaatti lukkoponttijärjestelmällä harmooniseen sisustukseen

Ter Hürne Classic Line -mallistosta saat laminaattilattian, jolle on ominaista vaalea väripaletti, ja joka luo kodikkaan j…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 13 | 13 Tuotteet

Skandinaavista henkeä Ter Hürne laminaatilla

Viileät, vaaleat sävyt ovat trendikkään skandinaavisen asumistyylin tunnusmerkki. Jotta voit suunnitella huoneesi trendikkääseen tyyliin ilman ongelmia, saksalainen valmistaja keskittyy tyylikkäisiin maalaistalotyylisiin laminaattilankkuihin vaaleissa viimeistelyissä. Mallistoon kuuluu yksitoista tyylikästä mallia puujäljitelmällä, joita on erityisen pintakäsittelyn ansiosta vaikea erottaa ulkonäöltään ja tuntumaltaan aidosta parketista. Ter Hürne Classic Line "T13" -malli esittelee itsensä jännittävällä kaakeli-ilmeellä, joka asettaa näyttävän korostuksen mihin tahansa huoneeseen. Neutraalin värimaailman ansiosta Classic Line -laminaatti voidaan yhdistää monenlaisiin väreihin, joten voit yhdistää sen olemassa oleviin huonekaluihisi ilman, että harmonisesta kokonaisvaikutelmasta tarvitsee luopua.

Kestävä laminaatti ter Hürneltä kotiin ja julkisiin tiloihin

Voit käyttää houkuttelevaa ter Hürne Classic Line -laminaattia monissa eri tiloissa, sillä siinä on vahva ja kestävä kulutuskerros. Tämä suojaa materiaalia luotettavasti päivittäiseltä kulumiselta ja varmistaa samalla, ettei lankkujen huoltoon tarvitse käyttää paljoa aikaa. Ter Hürne -laminaatti täyttää kulutusluokkien 23 ja 32 vaatimukset ja soveltuu siten käytettäväksi sekä asuintiloissa että julkisissa tiloissa. Kotonasi voit esimerkiksi sisustaa olohuoneen tai ruokailutilan lankuilla. Kaupallisissa tiloissa puolestaan voit hyödyntää lattioita tiloissa, joissa ne ovat alttiita keskisuurelle kulutukselle. Tällaisia ovat esimerkiksi hotellihuoneet tai pienet kaupat. Kaupallisissa tiloissa tarvittava turvallisuus varmistetaan paloluokan Cfl-s1 mukaisella vaikeasti syttyvyydellä. Ja liukastumista estävä pinta auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi koko ajan. Laminaatti on myös vähemmän herkkä kosteudelle, joten kaatunut vesilasi ei suoraan aiheuta rumia muodonmuutoksia. Lopuksi antistaattinen viimeistely varmistaa, että sähkövaraukset eivät vahingoita sinua eivätkä sähkölaitteitasi.

Ter Hürne Classic Line laminaatti - Ympäristöystävälliset ominaisuudet

Tänä päivänä yhä useammat kuluttajat pitävät tärkeänä lattiapäällysteiden ympäristöystävällistä tuotantoa. Siksi valmistajat ottavat ympäristövaikutukset yhä enemmän huomioon myös tuotanto-olosuhteita suunnitellessaan. Tästä esimerkkinä ter Hürne käyttää kestävästä metsätaloudesta peräisin olevaa puuta, kuten PEFC-merkinnästä näkyy. Samalla saksalaisen eco-instituutin sertifikaatti vahvistaa, että valitset lattianpäällysteen, joka on vähäpäästöinen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, jos haluat asentaa lattiat vaikka lastenhuoneeseen.

Laminaatin helppo asennus SmartConnect:in avulla

Saksalainen perheyritys ter Hürne esittelee Classic Line -mallistollaan valikoiman laminaatteja, jotka voidaan asentaa myös ilman ammattitaitoa. Tämä johtuu siitä, että ter Hürne -laminaatissa on SmartConnect -lukkoponttijärjestelmä, jonka nimi kertoo kaiken. Näin voit liittää lankut toisiinsa hetkessä ilman liimaa tai erikoistyökaluja. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa aloittaa asettamalla välikiiloja seiniä pitkin. Näin vältät levyjen laajenemisen myöhemmin lämpimämmissä lämpötiloissa. On myös suositeltavaa käyttää äänieristystä, joka vähentää askeläänien voimakkuutta. Jos huoneissasi on vesikiertoinen lattialämmitys, voit huoletta yhdistää sen uuteen lattiapäällysteeseen. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia laminaatin luonnollisen muotoilun lisäksi myös miellyttävästä lämmöstä kodissasi myös talvella.

Ter Hürne Classic Line -mallisto nyt BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Valitse ter Hürne Classic Line ja hanki huoneisiisi lattianpäällyste, jolla on ensiluokkaiset ominaisuudet. Kaikki Classic Line mallit ovat saatavilla verkkokaupastamme edulliseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Voit säästää vielä enemmän, jos tilaat laminaattia suurempia määriä. Tällöin voimme antaa sinulle yksilöllisen, tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme soittamalla tai käyttämällä yhteydenottolomaketta. Voit tietysti lähettää meille tiedustelusi myös sähköpostitse. Jos et ole vielä varma, mikä sisustus sopii sisustukseesi paremmin, älä epäröi hyödyntää näytepalveluamme. Näin voit pyytää käteviä näytteitä useista malleista, joita voit sitten vertailla kotisohvallasi. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, asiantunteva asiantuntijapalvelumme auttaa mielellään. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua!

Plus icon lue lisää