MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Bennett & Jones Grand Houses - Majesteettiset parketit kotiisi

Kaikki haluavat elää kuin kuninkaalliset. Bennett & Jones Grand Houses -malliston jalot parketit takaavat kuninkaallis…

lue lisää
1 - 8 | 8 Tuotteet

Tee kodistasi kuin linna Bennett & Jones parketin avulla

Kahdeksan Bennett & Jones Grand Houses -malliston parkettia kantavat kuninkaallisten nimiä ja ilmentävät englantilaista charmia yhdistettynä perinteiseen käsityötaitoon. Värit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia sisustukseen, ja niihin kuuluu hieno ruskean ja beigen sävyjen paletti, joka on toisaalta minimalistisen tyylikäs ja toisaalta rohkean rustiikkinen. Jotta Bennett & Jonesin kuninkaalliset parketit olisivat vielä arvokkaamman oloisia ja persoonallisempia, yksittäiset lankut viimeistellään käsin. Parketit on harjattu, käsin höylätty ja useimmissa malleissa savustettu, mikä antaa niille aivan erityisen aidon värin. Käsittely luonnollisella öljyllä tukee virheetöntä luonnollista ulkonäköä ja aidon puun tuntua jalkojen alla.

Kuninkaallisen kokonsa ja yksinkertaisen tyylikkyytensä ansiosta Bennett & Jonesin parketit ovat minkä tahansa huoneen jalokivi, ja se sopii luonnollisella tyylikkyydellään mihin tahansa sisustustyyliin. Käyttämällä ruskeaa, harmaata ja aitoja maanläheisiä värejä sisältäviä huonekaluja ja sisustuselementtejä saat harmonisen sisustuksen ja kodikkaan ilmapiirin. Värikkäät korostukset lisäävät eloisuutta ja dynaamisuutta.

Bennett & Jones parketit - Loistava tekninen laatu

Visuaalisen elementin lisäksi Bennett & Jonesin Grand Houses -malliston korkea tekninen laatu on tärkeässä asemassa. Parketin lankut on saatavana vaikuttavan kokoisina 2200x260x15 mm, ja ne antavat mille tahansa sisustukselle jalon ja kuninkaallisen vaikutelman. 4 mm:n paksuisen kulutuskerroksen ansiosta lattia on kestävä myös silloin, kun se asennetaan liiketiloihin. Pintakerroksen huomattavan paksuuden vuoksi tämän malliston parketit voidaan hioa vähintään 2 kertaa normaalin kulutuksen yhteydessä. Toimistossa käytettynä luonnollinen lattia kestää helposti toimistotuolien aiheuttaman rasituksen. Kulutusta ja iskuja kestävät: Näin Bennett & Jones Grand Houses -malliston aidot parketit antavat mahdollisuuden nauttia puulattiasta pitkään.

Lisää turvallisuutta takaa palonkestävyysluokka Dfl-s1, jonka ansiosta voit sulkea pois mahdollisuuden, että materiaali syttyy helposti tulipalon sattuessa. Asuintilojen 30 vuoden valmistajan takuu vahvistaa vakaumusta siitä, että näillä lattioilla hankit erityisen joustavan ja kestävän parkettilattian. Bennett & Jones osoittaa olevansa ympäristötietoinen valmistaja ja täyttää Grand Houses -mallistollaan Euroopan laajuiset standardivaatimukset keskimääräistä paremmin, sillä sen formaldehydipäästöt on luokiteltu luokkaan E1. Kuninkaallinen mukavuus: Malliston suuret parketit voidaan yhdistää ihanteellisesti vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa miellyttävän kävelykokemuksen takaamiseksi.

Uiva tai liimattu asennus - Monikäyttöinen parketti antaa vakautta

Integroidun lukkoponttijärjestelmän ansiosta Bennett & Jones Grand Houses -parketit voidaan asentaa nopeasti ja helposti kelluvaksi lattiaksi. Yksinkertaisen lukitusjärjestelmän ansiosta kuka tahansa voi tehdä tämän helposti kotona. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että aluslattia on kuiva, puhdas ja sileä.

Vakauden lisäämiseksi parketti voidaan myös liimata koko pinnalle. Koska liima-asennus on vaikeampaa ja monimutkaisempaa kuin kelluva asennus, valmistaja suosittelee, että tämä jätetään ammattilaisen tehtäväksi.

Upeat Bennett & Jones parketit nyt BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Jos olet vakuuttunut tästä englantilaisesta laadusta, voit tilata Bennett & Jones Grand Houses Collection -malliston lattiat kätevästi verkkokaupastamme. Kun tilaat meiltä, saat lyömättömän parhaan hintatakuun. Kun tyylikkäiden sisustusten valikoima on niin laaja, on ymmärrettävää, että päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Tarjoamme näytepalvelumme avulla sinulle apua päätöksentekoon. Tilaa useampi näyte ja vertaile tuotteidemme ulkonäköä ja ominaisuuksia mukavasti omalla kotisohvalla. Suuremmista määristä laadimme mielellämme myös yksilöllisen tarjouksen! Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi.

Plus icon lue lisää