Close icon

Käytävän matot – Näyttävät ja tuntuvat hyviltä 

Käytävät jätetään usein huomiotta, kun sisustetaan kotia, vaikka sitä ei todellakaan pi…

lue lisää
1 - 20 | 127 Tuotteet

Eri tyyliset käytävän matot

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä ja muotoisia käytävän mattoja. Esimerkiksi kuvioidut käytävän matot tekevät varmasti vaikutuksen, ja niiden avulla voit näyttää oman henkilökohtaisen sisustustyylisi. Käytävän matot ovat erittäin helppo ja nopea tapa tehdä käytävistä kauniita. 

Second hand ja vintagetyyli ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina, ja tämän tyyliset käytävän matot ovat täydellisiä, jos haluat tuoda hieman elämää käytäviin! Vintage-matot lisäävät jotain aivan erityistä sisustukseen. Niiden maalaismainen ja nostalginen viehätys sopivat kuitenkin myös täydellisesti moderniin sisustukseen. Vintage-matot, joissa on esimerkiksi kauniit etniset ja boho-kuviot luonnollisissa sävyissä, tekevät varmasti vaikutuksen kaikkiin! Itämaiset matot ovat puolestaan todella suosittuja suunnittelijoiden keskuudessa ymmärrettävistä syistä, sillä ne tuovat huoneeseen aivan ainutlaatuisen tunteen.

Jos pidät hieman yksinkertaisemmasta ja modernimmasta sisustuksesta, löydät tietenkin myös sinulle sopivia käytävän mattoja valikoimastamme. Neutraalin väriset geometriset matot sopivat esimerkiksi täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Ne tekevät vaikutuksen suorilla viivoillaan sekä hienostuneella muotoilullaan, samalla kun ne tuovat lämpöä ja kotoisan tunteen käytäviin. Jos pidät hieman lämpimämmistä väreistä, keltaiset matot ovat myös täydellisiä moderniin pohjoismaiseen kotiin!

Löydät varmasti oikeat käytävän matot, jotka sopivat juuri sinun sisustus- sekä elämäntyyliisi laajasta valikoimastamme! Matot ovat loistava tapa näyttää henkilökohtaista sisustustyyliäsi, ja ne tekevät aina tunnelmasta kodikkaamman. 

Eri muotoiset ja kokoiset käytävän matot

Kun valitset uudet käytävän matot, sinun on tietenkin otettava huomioon käytävien koko. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät eri kokoisia sekä muotoisia käytävien mattoja. Pyöreät matot ovat esimerkiksi erinomainen vaihtoehto pienempiin käytäviin! Valikoimastamme löydät klassisten suorakulmion ja pyöreän muotoisten mattojen lisäksi myös hieman epätavallisemman muotoisia mattoja!

Käytävän matot - Materiaali

Voit valita laajasta valikoimasta eri materiaaleja ostaessasi uudet käytävän matot. Eri materiaalit eroavat toisistaan sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Käytävien mattojen täytyy usein kestää melko paljon liikennettä, sekä mahdollista likaa ja kosteutta, joka tulee muun muassa kengistä, joten on erittäin tärkeää valita käytännöllinen matto, joka kestää. Isoin erotus tehdään luonnonkuitujen sekä synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta, hampusta ja juutista valmistetut käytävän matot ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. Molemmat materiaalityypit sopivat erinomaisesti käytettäviksi käytävän mattoihin! 

Polypropeenista valmistetut käytävän matot 

Polypropeenista valmistetut matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Valikoimastamme löydät polypropeenista valmistettuja käytävän mattoja useissa eri väreissä sekä kuvioissa. Polypropyleenimattoja on myös helppo hoitaa ja puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa tämän tyyppiset maton helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla!

Käytävän matot puuvillasta - Luonnollinen vaihtoehto

Puuvillamatot ovat myös erittäin hyvä valinta käytäviin. Ne sopivat tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat myös erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat myös hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C asteessa. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, puuvillaiset käytävän matot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä.

Pidä huolta matoistasi

Useimmat käytävän matot voidaan yleensä puhdistaa helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla. Imuroi käytävän matot vähintään kerran viikossa, jotta alue pysyy puhtaana ja hygieenisenä. 

Tilaa uudet käytävän matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Löydä uudet matot verkkokaupastamme ja tee käytävästä kodikkaampi ja kauniimpi! Laadukkaat ja tyylikkäät käytävän matot toimitetaan helposti ja kätevästi kotiisi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös ne fantastiseen hintaan! Jos sinulla on suunnitteilla jokin suurempi sisustusprojekti, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa, mikä liittyy käytävän mattoihin ja muihin tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Plus icon lue lisää