MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Grand Line - Laminaatti maalaismaiseen ilmeeseen

Viisi erilaista laminaattia puujäljitelmällä antavat jokaiselle huoneelle viehättävän ja maalaismaisen tunnelman. Samalla …

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 7 | 7 Tuotteet

Ter Hürne Grand Line - Monipuolisia malleja lämpimissä sävyissä

Saksalainen valmistaja keskittyy uudessa mallistossaan ruskean ja beigen sävyisiin lankkuihin, jotta voit suunnitella huoneesi trendikkääseen urbaaniin tyyliin ilman ongelmia. Niitä on saatavana korkealaatuisina lankkuina, joiden koko on 2000 x 192 x 10 mm ja joiden upeaa visuaalista ilmettä korostaa hienovaraiset viisteet. Suuren koon ansiosta ter Hürne Grand Line -malliston laminaatit luovat dynaamista ilmettä ja pisteet ylellisellä yleisilmeellä. Neutraalin värimaailman ansiosta laminaatti voidaan yhdistää monenlaisiin väreihin, joten voit käyttää sitä olemassa olevien huonekalujen kanssa ilman, että harmonisesta kokonaisvaikutelmasta tarvitsee luopua.

Ter Hürne laminaatti - Laajat käyttömahdollisuudet

Grand Linen avulla voit paitsi toteuttaa modernin sisustustyylin ilman suurempia ponnisteluja, myös varmistaa yhtenäisen ilmeen kotiisi. Laminaatti soveltuu kestävän pintakerroksensa ansiosta jopa paljon käytettyihin asuintiloihin. Voit siis antaa makuuhuoneelle, vierashuoneelle ja eteiseen saman ilmeen ilman pelkoa siitä, että lattia ei kestäisi kulutusta. Myöskään kaupalliselle käytölle ei ole esteitä, koska alueelle on myönnetty käyttöluokka 32. Laminaatti sopii käyttöluokan mukaisesti kevyesti ja normaalisti käytettyihin kaupallisiin tiloihin, esimerkiksi pieniin myymälöihin tai hotellihuoneisiin. Se täyttää helposti kaupallisten tilojen turvallisuusvaatimukset, sillä se kuuluu paloluokkaan Cfl-s1. Lisäksi sinun ei enää tarvitse huolehtia epämiellyttävistä sähköiskuista, sillä antistaattinen pinta estää sähkövarausten muodostumisen.

Ympäristöystävällisen laminaatin sertifioitu laatu

Teknisten tietojen lisäksi erilaiset merkit antavat luotettavaa tietoa laminaatin arvosta. Ter Hürne laminaatti loistaa myös tällä alalla ja tekee vaikutuksen ennen kaikkea ympäristöystävällisillä ominaisuuksillaan, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan luonnon ystäville. Se on sertifioitu PEFC-merkillä, joka osoittaa, että tuotannossa käytetty puu on peräisin ekologisesta metsätaloudesta. Grand Linella on myös saksalaisen eko-instituutin sertifikaatti. Tämä osoittaa, että lankut sisältävät vain vähän epäpuhtauksia ja päästöjä, joten niitä voidaan huoletta käyttää asuintiloissa.

Mutkaton asentaa SmartConnect-järjestelmän ansiosta

Jos haluat tehdä remontin itse, hyödyt malliston helposta asennuksesta. Tämän mahdollistaa ter Hürnen SmartConnect -lukkoponttijärjestelmä, jonka avulla lankut voidaan liittää toisiinsa ilman liimaa tai erikoistyökaluja. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi sinun tulisi asentaa äänieristys heti alussa. Tällainen eriste on suositeltava, jos asennat lattiat kelluvaksi, jotta se vaimentaa askelääniä. Varmista, että pidät aina noin 10 mm:n etäisyyden seiniin ja muihin kiinteisiin osiin, jotta lattianpäällyste ei myöhemmin käpristy. Helpoin tapa tehdä tämä on levittää useita kiiloja pitkin seiniä. Sitten voit asentaa lankut rivi riviltä. Jos huoneessasi on lattialämmitys, sinun ei silti tarvitse luopua esteettisestä laminaattilattiasta. Se soveltuu ongelmitta vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa.

Löydä oma Grand Line -laminaatti BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Jos haluat suunnitella huoneesi moderniin tyyliin ter Hürne Grand Line -mallistolla, voit tutustua eri malleihin verkkokaupassamme. Kaikki vaihtoehdot ovat saatavilla valikoimastamme erinomaisella hinnalla parhaan hintatakuumme ansiosta. Lisäksi voit käyttää näytepalveluamme, jos et osaa päättää useiden mallien välillä. Lähetämme sinulle valitsemasi näytteet, joita voit sitten vertailla kotisohvaltasi. Jos olet jo päättänyt suosikkisi ja tarvitset suurempia määriä, voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka tavoitat puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos tilauksesi kanssa on ongelmia tai jos tarvitset apua oikean lattiapäällysteen valinnassa. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mielellään!

Plus icon lue lisää