MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Cortex Veranatura – Autenttinen puulattia

Cortexin moderni Veranatura -mallisto tarjoaa tyylikkäitä korkkilattioita, jotka täyttävät…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 12 | 12 Tuotteet

Lisäksi Veranatura -malliston korkkilattiat ovat varustettu Corkloc-järjestelmällä, joka on liimaton asennustekniikka. Lattia sopii siis erinomaisesti oman remonttinsa aloittaville, sillä lattian asennus on hyvin yksinkertainen, etkä tarvitse vuosien kokemusta lattian asentamisesta. Valikoima sisältää yhteensä kaksitoista korkkilattiaa eri muotoiluilla ja puulajeilla, kuten tammi ja kuusi.

Korkkilattiat puumaisilla muotoiluilla

Cortex -valmistajan Veranatura -korkkilattiat ovat valmistettu niin, että luonnollinen ja autenttinen puun ulkonäkö tulee loistavasti esille. Laaja valikoima takaa, että jokaisen makuun löytyy sopiva korkkilattia. Innovatiivisessa kohokuvioinnissa puun ulkonäkö ollaan saatu aikaan todella erinomaisesti, jolloin on tuskin mahdollista erottaa korkkilattiaa aidosta parketista. Jokainen lankku koostuu viidestä kerroksesta, joista alin on 1,3 mm paksu integroitu korkkieristysalusta, joka kompensoi lattian epätasaisuudet ja parantaa huoneakustiikkaa. Sen yläpuolella on vedenpitävä HDF-runko, jossa on innovatiivinen Corkloc-järjestelmä. Seuraava kerros on 2,7 mm paksu korkkikantomatto, joka tekee lattiasta mukavan pehmeän. Lankun viimeistelee pintakerros, jossa on 0,55 mm paksu kulutuskerros.

Korkealuokkainen laatu

Malliston korkkilattiat sopivat kodin huonetiloihin (käyttöluokka 23), kuten olohuoneeseen, käytävään ja makuuhuoneeseen. Kaiken lisäksi lattiat sopivat kaupallisiin liiketiloihin (käyttöluokka 33), kuten toimistoihin ja kauppoihin. Cortex lattia-asiantuntija tarjoaakin hätkähdyttävän 25 vuoden valmistajatakuun kotikäytössä ja 15 vuoden valmistajatakuun kaupallisella sektorilla.

Erinomaiset tekniset ominaisuudet

Korkkilattioiden tekniset ominaisuudet ovat myös huippuluokkaa. Lattia on hellä nivelille sen pehmyyden ansiosta ja siten lisää turvallisuutta huonetilassa. Malliston lattiat ovat heikosti syttyviä, sillä niiden palokäyttäytyminen on luokkaa Bfl-s1. Lisäksi lattiat tarjoavat loistavan iskuäänieristyksen jopa 17 desibelin melulle. Cortexin korkkilattioiden laatu varmistetaan säännöllisellä laadunvalvonnalla, josta lattiat ovat saaneet hyviä tuloksia. Valmistajalla on saksalaisen korkki -yhdistyksen myöntämä korkkilogo ja DiBt:n myöntämä yleisten teknisten ominaisuuksien -merkki.

Corkloc-järjestelmä tekee asennuksesta helpon

Innovatiivisen Corkloc-järjestelmän ansiosta korkkilevyt ovat helppo asentaa yksinkertaisella napsautustekniikalla. Tämän ansiosta asennat korkkilevyt nopeasti ja jopa ilman liimaa.

Esivalmistetut korkkilattiat voidaan asentaa koville aluslattioille, kuten puulattian tai olemassa olevan lattian päälle. Tosin pehmeät lattiapäällysteet, kuten matot on poistettava ennen asennusta. Ennen asentamista on varmistettava, että lattia on tasainen ja puhdas, jonka jälkeen kosteussulku tulee asentaa. Tähän tarvitaan muovikalvo, jonka paksuus on vähintään 0,22 mm.

Cortex Veranatura: nyt verkkokaupastamme parhaaseen hintaan

Saksalainen lattiavalmistaja luottaa korkealaatuisiin ja kestäviin lattioihin. Malliston erikoisuus on 4 mm paksu korkkikerros, jonka kautta voit hyötyä ääntä vaimentavista ja nivelille pehmeistä ominaisuuksista. Tutustu korkkilattioiden valikoimaan ja tilaa verkkokaupastamme parhaaseen hintaan. Hyödynnä ilmaista näytepalveluamme ja toimitamme näytekappaleet tuotteista kotiisi! Näin varmistut ostopäätöksestäsi. Jos suunnittelet isompaa projektia, voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen Cortexin korkkilattioista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Plus icon lue lisää