MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Tretford tekstiililaatat - kestävästä materiaalista valmistettuja tuotteita

Saksalainen Tretford-yritys on yli 50 vuoden ajan ollut tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka erottuvat ennen kai…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 107 Tuotteet

Tretford tekstiililaatat - oikea valinta kotiisi

Löydät varmasti makuusi sopivan vaihtoehdon Tretfordin valtavasta valikoimasta. Interland-, Voyage- ja Dolce Vita -mallistot hemmottelevat sinua monilla väreillä, ja joista moni sisältää 80 % kashmirvuohenkarvaa ja 20 % neitsytvillaa. Nämä laatat kuuluvat käyttöluokkaan 22, mikä osoittaa, että laatat ovat tarkoitettu kotikäyttöön. Kokoelmat sopivat täydellisesti makuuhuoneisiin, ruokasaleihin tai jopa olohuoneisiin. Harmaat tekstiililaatat sopivat esimerkiksi täydellisesti jokaiseen sisustustyyliin.

Jos etsinnässä on tekstiililaattoja kovemmalla kestävyydellä, suosittelemme että tutustut Tretford Interlife kokoelmaan. Näillä on korkea käyttöluokka alkaen 23, joka soveltuu kotiin aina 33: een asti kaupalliseen käyttöön ja toimistoympäristöön. Tretfordin Interlife-malliston korkealaatuiset tekstiililaatat koostuvat 70% vuohenkarvasta ja 30% polyamidista, jotka yhdessä muodostavat uskomattoman kestävän ja laadukkaan tekstiililevyn. Siksi niitä käytetään usein toimistoissa, kokoustiloissa tai jopa pienemmissä liiketiloissa.

Tretford tekstiililaattojen käytännölliset edut

Tretford-tekstiililaattojen lisäetu on, että niiden on osoitettu vähentävän pienten pölyhiukkasten määrää. Pienet pölyhiukkaset tarttuvat mattojen tiheisiin kuituihin, mikä tarkoittaa, että ne eivät pääse sisään hengitysteihin. Siksi nämä tekstiililaatat ja lankut sopivat erinomaisesti allergikoille, jotka kärsivät esimerkiksi pölypunkkiallergiasta. Jos olet allerginen tai sinulla on joku kotitaloudessa, jolla on oireita, suosittelemme, että tutustut blogissamme olevaan artikkeliin "Allergiat ja mattolattiat- saatat yllättyä!".

Tretford Interlife- korkealaatuisia ja kestäviä vaihtoehtoja

Etsitkö luonnollista lattiapäällystettä, joka luo kotiisi ainutlaatuisen ilmapiirin? Siinä tapauksessa Tretford Interlife -mallisto on oikea valinta sinulle! Anna kokoelman loistavien värien, käytännöllisten ominaisuuksien ja tyylikkään ulkonäkö lumota sinut.

Tekstiililankkujen pinta koostuu 70% vuohenkarvasta ja 30% polyamidista, mikä tekee niistä luonnollisen ja kestävän lattiapäällysteen. Mattoihin käytetyt hiukset ovat peräisin vuohista, jotka asuvat Mongolian stepeillä. Siellä eläimet altistuvat talvella valtaville miinusasteille, joten karvojen on suojattava niitä kylmiltä tuulilta ja suurilta sateilta.

Kesällä vuohet ovat onnellisia, kun he pääsevät eroon lämpimästä turkiksesta. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit käyttää tätä lattiapäällystettä melkein missä tahansa. Voit esimerkiksi asentaa Tretford-tekstiililankut toimistoihin, kokoushuoneisiin, ravintoloihin tai liiketiloihin. Luonnolliset, mutta kestävät tekstiililankut ovat tietysti myös täydellisiä kotiisi. Näissä tekstiililankuissa on myös 24 dB: n äänieristys, joka takaa kotiisi rauhallisen tunnelman. Lankut kuuluvat myös paloluokkaan Cfl-s1, mikä tekee niistä erittäin turvallisen lattianpäällysteen.

Tässä mallistossa on 40 kaunista värivaihtoehtoa, joten sinulla on laaja valikoima mistä valita. Löydät kaikkea räikeistä keltaisista sävyistä rauhallisiin maanläheisiin vaihtoehtoihin. Lankkujen koko on 25 x 100 cm, joten eri värien yhdistäminen ja ainutlaatuisten kuvioiden luominen on helppoa. Toinen etu on, että tekstiililankut ovat irrotettavissa. Tämä tarkoittaa, että ne pysyvät lattialla korkean painonsa ja vakaan kuitukangaspohjansa ansiosta. Yksittäiset lankut voidaan nostaa ja vaihtaa milloin tahansa, joten voit jopa ottaa mukaan lattiat uuteen kotiisi, kun muutat!

Tretford-tekstiililaatat - selaa mielenkiintoisia tuotteitamme

Tretford tekstiililaatat odottavat sinua verkkokaupassamme. Muutamalla napsautuksella löydät uuden lattiapäällysteesi, joka toimitetaan ovellesi mahdollisimman pian. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tapetteja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää