MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Tretford Interland "621 Sitruuna"Image maximise icon
Tretford Interland "621 Sitruuna"Image maximise icon
Tretford Interland "621 Sitruuna"Image maximise icon
Brand claim
  • 67 kaunista värivaihtoehtoa
  • 24 dB äänieristys
  • Paloluokka Cfl-s1
  • Pinta: 80% kašmirvuohen hiuksia ja 20% neitsytvillaa.
18,87 € per tekstiililaatta
75,48 € per m²
Vähimmäistilausmäärä 20 tekstiililaattaa
Vähimmäistilausmäärä 20 tekstiililaattaa
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.10 - 14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Tretford Interland "621 Sitruuna"

Suosittu Tretford Interland -mallisto tarjoaa laajan valikoiman värikkäitä ja kestäviä tekstiililaattoja. Nämä laatat soveltuvat kotikäyttöön ja kuuluvat AC-luokkaan 22. Voit esimerkiksi käyttää niitä ruokasalissa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Kokoelman avulla voit ilmaista omaa yksilöllistä tyyliäsi omien neljän seinän sisällä. Nämä Tretford tekstiililaatat koostuvat 80% kašmirvuohen hiuksista ja 20% neitsytvillasta. Tekstiililevyjen pohja koostuu kuitukankaasta, joka sitoo maton yhteen ja tekee siitä luonnollisen ja houkuttelevan lattiapäällysteen.

Tretford Interland –mallistossa on 67 kaunista värivaihtoehtoa. Kokoelma tarjoaa kaikkea erilaisista elävistä vihreistä sävyistä rauhallisiin maanläheisiin väreihin. Tekstiililaatat ovat irrallisia, joten niiden asentamiseen ei tarvita liimaa tai vastaavaa. Asennustavan ansiosta sinun on helppo yhdistää erilaisia ​​värejä ja luoda ainutlaatuisia kuvioita. Optimaalisen koon 50 x 50 cm takia yksittäiset laatat on helppo poistaa ja vaihtaa.

Mutta nämä tekstiililaatat eivät vain näytä kauniilta, vaan niillä on myös useita teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydellisen vaihtoehdon kotiisi. Suosittelemme tekstiililaattoja erityisesti pölylle allergisille ihmisille. Matot toimivat pieninä suodattimina ja voivat sitoa kiinni ilmassa lentäviä pölyhiukkasia. Tämä estää pölyn pääsyn hengitysteihin. Näissä tekstiililaatoissa on myös 24 dB: n äänieristys, joka takaa kotiisi rauhallisen tunnelman. Tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Cfl-s1, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon kotiisi. 

Tekniset tiedot
Arrow icon