Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Granorte Natur-Trend – Näyttävä ja ympäristöystävällinen korkkilattia

Pidätkö puun ulkonäöstä ja sen ominaisuuksista, mutta haluaisit lisää lämpöä ja mukavuutta kotiisi? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua tutustumaan Granorthe Natur-Trend -mallistoon, joka tarjoaa laadukkaita ja upeita korkkilattioita. Portugalilainen lattiavalmistaja tarjoaa lattioistaan 10 vuoden valmistajatakuun kotikäytössä.

Lue lisää

Granorte Natur-Trend

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Valitse esivalmistettu korkkiparketti sisustukseen

Natur-Trend -mallisto sisältää kaksitoista upeaa korkkilattiaa, jotka tulevat tyylikkään harmaan ja maalaismaisen ruskean sävyillä. Granorte tarjoaa malliston korkkilattioissaan eri muotoiluja ja kuvioita. Valitsitpa minkä tahansa korkkilattian mallistosta, voit olla varma siitä, että luot luonnonläheisen tunnelman huonetilaan. Varsinkin ”1291011 Marmori kerma” -korkkilattia tuo huonetilaan keveyttä ja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Voit vaihtoehtoisesti valita ”21211100 Maalaismainen” -korkkilattian, jolloin tuot huonetilaan lämpöä ja kodikkuutta. Korkkilattia on hyvin eloisa lattiapäällyste, joka ilahduttaa päivästä toiseen.

Malliston korkkilattiat ovat 100% ekologisesta korkista valmistettu ja juuri sen ansiosta niiden ulkonäkö on hyvin autenttinen ja luonnollinen. Lattioiden viimeistelyyn käytetty WEARTOP-pintatiiviste varmistaa tyylikkään lopputuloksen ja edistää lattian kulutuskestävyyttä. Tämän seurauksena saat nauttia kauniista ja luonnollisesta lattiapäällysteestä useita vuosia.

Terveyttä ja huoneen sisäilmaa parantavat korkkilattiat

Malliston lattiat ovat FSC-sertifioitu, mikä on osoitus, että lattioiden valmistukseen käytettävä korkki on peräisin kestävän kehityksen metsätaloudesta. Granorte -valmistajan korkkilattiat ovat hyvin vähäpäästöisiä, jonka ansiosta niillä on positiiviinen vaikutus sisäilman laatuun ja ihmisten terveyteen. Tästä suuri osoitus on valmistajan saama Greenguard Gold -sertifikaatti. Jos ekologisuus ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia, tämän malliston lattia on erinomainen valinta.

Cortex Natur-Trend korkkilattiota helpolla asennuksella

Malliston kaikki korkkilattiat ovat varustettu yksinkertaisella Uniclic napsautusjärjestelmällä. Tämä ainutlaatuinen napsautusjärjestelmä sopii loistavasti oman remonttinsa aloittaville. Asennuksessa sinun täytyy vain napsauttaa levyt yhteen ja painaa alas. Parketin asennus hoituu käden käänteessä ilman liimaa tai kalliita työkaluja. Lisäksi korkkilattiat sopivat hyvin lattialämmityksen kanssa, sekä kelluvaan asennukseen. Korkkilattiat johtavat hyvin lämpöä, joten varsinkin lattialämmityksen kanssa lattia tuntuu mukavan lämpimältä.

Tilaa korkkilattia helposti ja nopeasti BRICOFLOR verkkokaupasta

Haluamme tarjota sinulle täydellisen myymäläkokemuksen, jonka vuoksi tarjoamme ilmaisen näytepalvelun. Voit tilata näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta ja voit rauhassa tehdä ostopäätöksen kotonasi. Tarjoamme myös parhaan hintatakuun, joten voit olla varma, että saat tuotteet parhaaseen hintaan. Jos kyseessä on isompi remontti, teemme yksilöllisen tarjouksen sinulle, jolloin säästät kuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Sinun yhteydenottoasi odottaen BRICOFLOR-tiimi!