MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

 Fortelockin rampit ja kulmat - Käytännölliset lisäosat PVC-autotallinlattiaan

Onko sinulla korkealaatuinen PVC-autotallin lattia Fortelock Industry, Industry Eco tai Light-versio ja etsit täydent…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 88 Tuotteet

Voit siis helposti asentaa ne varastoihin, kauppakeskuksiin, autotalleihin tai autokorjaamoihin. Ne sopivat myös erinomaisesti uudistaessa lattiapintoja kuntosaleissa tai toimistoissa. Kulmat ja rampit voidaan asentaa myös yksityisiin tiloihin kuten omaan kuntosaliin, harrastehuoneeseen tai autotalliin. Voit olla myös luova ja löytää lattialle aivan uudenlaisia käyttötarkoituksia ja tiloja, missä vankasta lattiasta voisi olla hyötyä!

Korkealaatuiset PVC-lattiat ovat luotettava lattiapäällyste

PVC -lattian kulmapalat ja rampit kestävät samaa päivittäistä kulutusta kuin muu teollisuuslattiasi, koska ne omaa hyvin pitkälti isompien vinyylilaattojen kanssa samat ominaisuudet. Tämä tarkoittaa, että on myös huolehdittu siitä, että paksuus on 7 mm, jotta se kestää kovaa käyttöä. Tasainen ja korkealaatuinen materiaali mahdollistaa kestävyyden ja näin ollen muun muassa lastauksen esimerkiksi haarukka trukilla. Esimerkkinä enimmäiskuormasta valmistaja mainitsee nelipyöräiset kumirenkailla varustetut trukit, joiden enimmäiskuorma on 1500 kg, tai kolmipyöräiset kumirenkailla varustetut trukit, joissa on kaksi takapyörää, joiden enimmäiskuorma on 1000 kg. Sähkökäyttöisen haarukka trukin kokonaispaino kuorma mukaan lukien ei saa ylittää 1000 kg.

Lisäksi Fortelockin niin sanottu Air-Flow-järjestelmä varmistaa, ettei kosteutta kerry ja torjuu siten aktiivisesti hometta. Yleisesti ottaen materiaali on kestävää, eivätkä liuottimet, öljyt ja muut kemikaalit pääse tunkeutumaan PVC-lattiaan. Teollisuuslattia on myös erittäin helppo puhdistaa. Fortelock-rampit ja -kulmat ovat tietenkin yhtä paloturvallisia kuin Fortelock Industryn vinyylilaatat, ja ne ovat myös DIN 4102 -standardin mukaisia. Autotallin lattiat ja niiden kulmakappaleet ja rampit eristävät myös tärinää, ääntä ja lämpöä.

Helppo asennus käytännöllisen lukitusjärjestelmän ansiosta

Innovatiivinen Lock-järjestelmä yksinkertaistaa PVC-lattian asennusta valtavasti ja mahdollistaa ramppien ja kulmien kiinnittämisen Fortelock Eco-, Industry  ja Light-mallistoihin. Käytännöllinen Lock-järjestelmä voidaan helposti napauttaa paikalleen kumivasaralla. Tällä tavoin jopa yksittäiset laatat voidaan vaihtaa hetkessä, ja lattia on valmis silmänräpäytyksessä. Yleensä Fortelockin tuotteelle ja yksittäisille PVC-laatoille on annettava vähintään 24 tuntia aikaa sopeutua muun muassa huonelämpötilaan. Puhdista sillä välin lattia kaikesta jäljelle jääneestä lattiapinnoitteesta ja pölystä, jotta voit asentaa autotallin lattian nopeasti. Noudata vain valmistajan ohjeita, ja säästät valtavasti aikaa verrattuna muiden lattiamateriaalien asentamiseen, mutta mikä tärkeintä, säästät itsesi myös tapaamisten ja kalliiden asentajien hankalalta aikatauluttamiselta! PVC-autotallien lattian tärkein etu on, että se voidaan asentaa löysästi ilman liimoja tai muita vastaavia tarvikkeita, mutta se antaa silti lujan pidon. Jos aiot käyttää lattiaa edellä mainittuja mittoja laajemmin tai altistaa materiaalin suoralle auringonvalolle tai kuumuudelle, valmistaja suosittelee lisäliimausta tähän tarkoitukseen soveltuvilla liimoilla.

Visuaalisesti sovitettu Fortelock Industry:iin - Yhteensä 39 mallia

Ajorampit ovat kooltaan 51x14 cm, ja Fortelock-kulmalaatat ovat 14x14 cm. Koon lisäksi ne ovat luonnollisesti sovitettu myös väriltään Fortelock Industry -teollisuuslattian kanssa, jotta lattiat saadaan yhtenäisiksi. Voit kuitenkin sekoittaa eri värejä ja näin luoda erillisiä työalueita tai korosta työreittejä kohdennetusti! Fortelock tarjoaa myös klassisia malleja mustana, antrasiittina tai vaaleampina harmaan sävyinä, mutta värivalikoima on erityisen inspiroiva säteilevien sateenkaaren värien ansiosta. Värivalikoimasta löydät esimerkiksi vaalean- ja tummansinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen. Välivärit, kuten oranssi ja violetti, antavat eri sävyisten perusvärien lisäksi huomiota herättäviä värejä! Erityisesti pihatiet voidaan helposti rajata muusta maasta ja näyttää raskaiden koneiden kuljettajille, missä he ovat tekemisissä minimaalisten kaltevuuksien kanssa. Huomaa, että tuote ei vastaa väriltään Fortelock ECO -malliston PVC-levyjä, koska niiden värit poikkeavat voimakkaasti toisistaan ja niissä on kierrätysmateriaalista johtuvia sävyeroja.

Tietenkin saat myös Fortelockin rampit ja kulmat sarjojen Fortelock 2010/2020/2040 erilaisilla pintarakenteilla! Tässä vaiheessa voit valita, haluatko lattian, jossa on pieniä viivoja, sileäpintaisen vai hillitty kolikkokuvion.

Ensiluokkainen PVC-autotallilattian kulmapalat ja rampit - Saatavilla Bricoflorin nettikaupasta!

Älä epäröi enää ja hanki Fortelock-teollisuuslattia sekä käytännölliset kulmat ja rampit yrityksesi tai kotisi rakennusprojektiin! Samalla me BRICOFLORilla tarjoamme sinulle monipuoliset palvelumme, jotta tilaus onnistuu nopeasti ja sujuvasti ja pääset heti aloittamaan! Hyödynnä esimerkiksi näytepalvelua ja vakuutu haluamastasi tuotteen laadusta ja ulkonäöstä! Pidä ostoksesi mahdollisimman edullisena parhaan hintatakuumme ansiosta! Jos aiot tilata suurempia määriä, me laadimme sinulle mielellään yksilöllisen tarjouksen. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä valmista yhteydenottolomakettammeOdotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää