MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Bennett & Jones Shire Landscapes - Perinteisiä puulattioita ja maalaismaisemia

Bennett & Jones Shire Landscapes -malliston lattiat ovat onnistunut yhdistelmä perinteistä muotoilua ja uutta valmistu…

lue lisää
1 - 5 | 5 Tuotteet

Lisää eloisuutta tilaasi Bennett & Jones näyttävällä parketilla

Bennett & Jones Shire Landscapes -malliston parketille on ominaista viisi tyylikästä, 100-prosenttisesti aidosta puusta valmistettua viimeistelyä. Väripaletti vaihtelee voimakkaista ruskean sävyistä tyylikkäisiin hopeanharmaisiin lattioihin. Erilaiset pintakäsittelyt tekevät tyylikkään vintage-ilmeen. Optisen "käytetyn ilmeen" luomiseksi parkettilankut on harjattu, värjätty ja osittain varustettu erottuvilla sahausjäljillä. Parkettia ei ole vain kaunis katsella, vaan myös miellyttävä tuntea: kohokuvioitu puupinta tuntuu aidolta ja mukavalta jalan alla.

Tämän malliston lattiat, jotka ovat maalaistalotyylisiä lankkuja, keräävät pisteitä myös suuremmasta lankkukoosta (1900 x 190 x 15 mm). Viehättävää englantilaista muotoilua täydentää luonnollisesti öljytty tai lakattu pinta, joka antaa lankuille ylellisen ulkonäön ja naarmuuntumattomuuden. Joka sivulta viistetty tai pitkällä sivulla profiloitu lankku korostaa lankkujen ilmeikkäitä mittasuhteita ja tekee mistä tahansa huoneesta visuaalisesti kutsuvan.

Perinteinen käsityö kohtaa nykyaikaisen teknologian

Bennett & Jones Shire Landscapes -malliston lankut tekevät vaikutuksen moitteettoman ulkonäkönsä lisäksi myös teknisillä ja toiminnallisilla eduillaan. Kulutuskerros on esimerkiksi valmistettu vakaasta kovapuusta, ja se on hyvin suojattu jokapäiväiseltä kulutukselta pintatiivisteen ansiosta. Tällaiset parkettilattiat voidaan sitten hioa vähintään kaksi kertaa normaalin kulumisen yhteydessä. Parketit osoittautuvat myös turvallisiksi monitoimilattioiksi. Esimerkiksi Bennett & Jones -parkettilankkujen Dfl-s1-luokan palotekninen käyttäytyminen on hyvä, ja ne voidaan asentaa sekä yksityisiin että kaupallisiin tiloihin, koska toimistotuolin pehmeiden rullien käyttö ei aiheuta muutoksia lattiapintaan.

Englantilainen perusteellisuus näkyy Bennett & Jones Shire Landscapes -parkettien jokaisen lankun ulkonäössä ja teknisessä hienostuneisuudessa. Parketit ovat valmistettu perinteisillä tekniikoilla, joihin on yhdistetty 2000-luvun puusepän kokemus. Tuloksena on parketti, jossa yhdistyvät taitavasti alkuperäisyys, huolenpito ja ajattomuus, ja joka heijastaa niitä tiloissasi.

Parketit, jotka on hyväksi terveydelle, lompakolle ja viihtyvyydelle

Bennett & Jonesin parketit on valmistettu 100-prosenttisesti aidosta puusta ja käsitelty luonnonöljyillä. Lisäksi valmistaja osallistuu omalta osaltaan ympäristötietoiseen resurssien käyttöön. Jos haluat lisää mukavuutta ja kodikkuutta, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä parketit soveltuvat lattialämmityksen kanssa, ja se voidaan yhdistää vesikiertoisen lämmitysjärjestelmään, jotta jalat pysyvät lämpimänä joka päivä.

Jos haluat tehdä kaikki kunnostustyöt mieluummin itse, et voi mennä vikaan Bennett & Jones Shire Landscapes malliston kanssa! Lankut on varustettu yksinkertaisella 2G-lukkoponttijärjestelmällä, jonka ansiosta voit tehdä kelluvan asennuksen ilman ammattilaisen apua. Et tarvitse liimaa tai kalliita työkaluja. Paremman lopputuloksen ja hiljaisuutta saat, asentamalla lisäksi äänieristyksen. Se vähentää askel- ja kävelymelun siirtymistä ja takaa siten miellyttävän taustamelun. Jos kuitenkin haluat 100-prosenttista vakautta, voit myös liimata parketin koko pinnalle. Koska prosessi ei kuitenkaan ole helppo ja vaatii paljon ammattitaitoa, suosittelemme ammattilaisen palkkaamista.

Bennett & Jones Shire Landscapes nyt verkkokaupastamme!

Bennett & Jones Shire Landscapes -malliston korkealaatuiset parketit ovat sinun valintasi ja haluaisit asentaa sen kotiisi välittömästi? Säästä sitten arvokasta aikaasi ja tilaa suosikkimallisi nyt kätevästi BRICOFLORilta. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tuotteemme aina erinomaiseen hintaan. Jos tilaat suuria määriä parkettia, voimme mahdollisesti laatia sinulle yksilöllisen tarjouksen. Etkö osaa päättää useiden muotoilujen väliltä? Käytä sitten näytepalveluamme. Näin voit tilata jopa kahdeksan näytettä useista malleista ja vertailla niitä. Jos sinulla on vielä kysyttävää tilauksestasi tai yksittäisistä tuotteista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää