MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Pohjoismaiset matot - Trendikästä muotoilua kotiisi

Haluat tehdä kodistasi viihtyisämmän, mutta et tiedä tarkalleen miten? Lisää tilaasi pohjois…

lue lisää
1 - 20 | 20 Tuotteet

Varsinkin kylminä talvikuukausina voit tehdä olosi mukavammaksi kotona ja unohtaa kylmyyden ulkona. Olipa kyseessä lastenhuone, olohuone tai makuuhuone, pohjoismaisen maton avulla et pelkästään suojaa lattiapintoja ja paranna akustiikkaa vaan pehmennät tilan tunnelmaa. Sijoittamalla maton eteiseen luot kotoisan tunnelman sekä saapuville vieraillesi että itsellesi saapuessasi kotiin työpäivän jälkeen. Matot eivät tee vain asuintiloista rennompaa, vaan voit hyödyntää niitä myös toimistossa. Pohjoismaisten mattojen avulla luot helposti kauniin ja yhtenäisen kokonaisilmeen.

Monipuoliset ja tyylikkäät pohjoismaiset matot

Riippumatta siitä, millä tyylillä olet aikaisemmin sisustanut, pohjoismainen matto on kiva lisä ja sopii yhdistettynä moneen sisustustyyliin. Ne luovat aivan uudenlaisen tunnelman, joka vetoaa kaikenikäisiin. Jos lapsesi kaipaa viihtyisää lastenhuonetta missä temmeltää, voit luoda lämpöä ja mukavuutta huoneeseen matoilla. Olitpa sitten vintage-tyylin suosija tai pidät enemmän urbaanista tyylistä, huomaat, että pohjoismainen matto sopii mihin tahansa sisustukseen suuren kuvio- ja värivalikoiman ansiosta.

Saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa

Koska kuoseja on lukuisia, sinulla on valinnanvaraa, kun valitset uutta mattoasi. Olitpa sitten modernien tai urbaanien kuosien ystävä tai pidät enemmän klassisesta yksivärisestä matosta, löydät varmasti täydellisen lisän sisustukseesi. Kuvioita on ympyröistä neliöihin ja värejä valkoisesta vihreään, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Hanki skandinaavista tunnelmaa eri sävyissä, kuten antrasiitissa, tai lämpimän pehmeissä väreissä, kuten beige tai lämpimän harmaa. Harmaat matot ovat suosittuja, mutta voit leikitellä väreillä oman maun mukaan jopa yhdistelemällä eri värejä. Skandinaavisen maton kanssa sisustaessa ei voi mennä pieleen, sillä värien ja kuosien moninaisuuden ansiosta löydät varmasti omaan tilaan sopivan maton.

Osta pohjoismaisia mattoja nyt Bricoflorin verkkokaupasta!

Oletko kyllästynyt ajamaan kaupasta toiseen ja käymään keskusteluja jokaisen myyjän kanssa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!

Muutamalla klikkauksella voit selata laajaa valikoimaa pohjoismaisia mattoja ilman, että sinun tarvitsee poistua kotisohvalta. Tarjoamme sinulle parasta palvelua ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi. Meiltä ostamalla saat aina parhaan hinnan, jonka takaa paras hintatakuumme. Jos tarvitset suurempia määriä, esimerkiksi suunnitellessasi suurempaa projektia, pyydä yksilöllinen tarjous. Ilmoittamiesi määrien avulla pyrimme tekemään parhaan mahdollisen tarjouksen parhaimmilla mahdollisilla ehdoilla.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää