MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Avatara 3.0 - Valitse upea design-lattia kotiisi

Onko sinulla suunnitelmissa tehdä lattiaremontti, mutta oikea lattiapäällyste puuttuu vielä? Ter H&uum…

lue lisää
1 - 20 | 38 Tuotteet

Ter Hürne Avatara 3.0 design-lattia - Elämys kaikille aisteille

Huomio maalaistalotyylin ystävät! Ter Hürne on luonut Avatara 3.0 -mallistollaan design-lattian, jonka luonnollinen ulkonäkö antaa jokaiselle huoneelle eloisan ilmeen. Yksityiskohtaiset puunrakeet luovat erilaisia viivojen ja värien leikkejä, jotka antavat huoneelle syvyyttä ja yksilöllisyyttä. Lankut ovat vakuuttavia myös haptisesti: innovatiivisen synkronisen kohokuviointimenetelmän avulla puun pinta ei ole vain näkyvissä, vaan sen voi myös tuntea. Ter Hürne Avatara MultiSense Floor -malliston innovatiiviset design-lattiat innostavat visuaalisella ja haptisella aitoudellaan ja huipputeknologiallaan.

Ei vain visuaalisesti upea vaan myös teknisesti

Ter Hürne Avatara 3.0:lla on modernin ja ajattoman ulkonäön lisäksi myös monia teknisiä etuja, joita emme halua tässä vaiheessa jättää käyttämättä. Lattian sisustukseen on integroitu eristys, joka vaimentaa iskuääntä ja takaa miellyttävän huoneakustiikan. Ter Hürnen design-lattialle on samalla ominaista korkea kestävyys ja optimaalinen kosteussuojaus.

Näin ollen tuote on täydellisen monipuolinen lattiapäällyste lähes jokaiseen huoneeseen. Tämä koskee myös kylpyhuonetta. Kun talvella pakkanen yllättää, voit huoletta käyttää myös lattialämmitystä design-lattian kanssa. Ter Hürne Avatara 3.0 -designlattiaan voit luottaa kaikin puolin: sen liukastumista estävän pintakäsittelyn ansiosta sinun ei tarvitse pelätä liukastumista.

Voit asentaa Ter Hürnen design-lattian käytännössä mihin tilaan tahansa

Ter Hürne Avatara 3.0 -designlattia mukautuu lähes mihin tahansa huoneeseen, joten voit käyttää sitä sekä yksityisten että liiketilojen uudistamiseen. Pitkät, tekstuuriset lankut herättävät taatusti huomiota perheen, ystävien ja kollegoiden keskuudessa ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta. Käyttöluokat 23 ja 32 takaavat design-lattian käytön vilkkaasti käytetyissä asuintiloissa sekä normaalisti käytetyissä liiketiloissa.

Valmistele aluslattia oikein - Näin saavutat täydellisen lopputuloksen

Ennen kuin aloitat uuden Ter Hürne Avatara 3.0 -lattianpäällysteen asentamisen, sinun on tarkistettava aluslattian puhtaus, tasaisuus ja kantavuus. Huomaa, että kaikki aluslattian epätasaisuudet, jotka ovat yli 2 mm neliömetrillä, on tasoitettava tasoitusmassalla. Tällä toimenpiteellä estetään saumojen avautuminen ja varmistetaan lukkiutuminen.

Asennus tekstiilialustoille ja löyhästi asennetuille vanhoille päällysteille ei ole mahdollista. Nämä on poistettava yhdessä vanhojen liimajäämien kanssa ja hävitettävä asianmukaisesti. Jos aiot asentaa designlattian sileiden laattojen päälle, varmista, että ne ovat samankorkuisia. Ihanteellinen lämpötila suunnittelulattian asentamiselle on 20 °C.

Asennusohjeet Ter Hürnen Avatara 3.0 designlattiaa varten

Ter Hürne Avatara 3.0 -lattiat voidaan tarvittaessa liimata koko pinnalle sopivalla liimalla. Huomaa, että täyspintaliimaus on pakollinen joissakin huonetilanteissa, kuten kosteissa tiloissa.

Jos asennat design-lattian ilman liimaamista, toimi seuraavasti: Varmista, että ensimmäisellä rivillä on vähintään 12 mm:n etäisyys kaikkiin seiniin ja kiinteisiin osiin. Aseta pääreuna suoraan lankkua vasten ja työnnä lankut toisiinsa. Aseta nyt asennettavan lankun pitkä sivu noin 30°:n kulmaan asennetun lankun uritettuun sivuun nähden. Työnnä lankku varovasti vinosti edellisen lankun pääreunaan ja paina sitä alaspäin, kunnes kuulet lukitusäänen. Jos olet päässyt asennusrivin loppuun ja viimeisen lankun pituus ei sovi, voit leikata sen kokoon mattoveitsellä.

Inspiroidu ympäristöystävällisestä ja vähäpäästöisestä Ter Hürnen design-lattiasta

Ter Hürne Avatara 3.0 -designlattian ainutlaatuinen luonne näkyy paitsi sen poikkeuksellisen kauniissa ulkonäössä myös sen vähäpäästöisessä ja ympäristöystävällisessä koostumuksessa. Ter Hürnen laminaatti on saanut “Blauer Engel” -merkin. Näin ollen tämä lattia on ihanteellinen ratkaisu ympäristötietoiseen ja terveelliseen asumiseen!

Ensivaikutelma on tärkeä - Tilaa Ter Hürne Avatara 3.0 design-lattia netistä jo tänään!

Olet nyt saanut kattavan kuvan Ter Hürne Avatara 3.0 -mallistosta ja näkisit tämän lattian tilassasi? Selaa valikoimaa rauhassa ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Kysy rohkeasti yksilöllistä tarjousta, jos tarvitset suurempia määriä design-lattioita. Saatamme pystyä mukauttamaan hintaasi. Voit myös käyttää näytepalveluamme saadaksesi tarkan kuvan uudesta design-lattiastasi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat lattian verrattain edulliseen hintaan!

Jos sinulla on kysyttävää, olemme käytettävissäsi sähköpostitse, yhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse ja neuvomme sinua mielellämme Ter Hürne Avatara 3.0 design-lattian kanssa!

Plus icon lue lisää