Close icon

Ter Hürne Avatara Floor - Koe innovatiivinen design-lattia

Ter Hürne on valmistaja, joka monivuotisen kokemuksensa ansiosta tietää, miltä tulevaisuuden lattioiden tulisi näyttää. Av…

lue lisää
1 - 20 | 39 Tuotteet

Innovatiivinen design-lattia - Avatara Floor

Ter Hürne Avatara Floor on ainutlaatuinen lattiapinnoite, joka vie ter Hürnen laatutason uudelle tasolle. Avatara Floor -laminaattia on saatavilla lukuisilla tyylikkäillä muotoiluilla jokaiseen makuun ja tekniseen vaatimukseen. Tutki esimerkiksi Avatara Floorin Avatara 3.0 -mallisto, josta löydät upeita malleja. Nämä lattianpäällysteet sopivat erinomaisesti näyttäviä lattioita rakastaville, jotka haluavat ympäristönsä olevan valoisa, viihtyisä ja ennen kaikkea luonnollinen. Valitut puu- ja kivijäljitelmät edustavat voimakkaita malleja ja näyttävät aidoilta ja kutsuvilta missä tahansa tilassa.

Ter Hürne Avatara Floor - Ei vain tavallinen laminaatti

Avatara Floor -laminaatilla investoit tämän korkealaatuisen lattiapäällysteen viiteen erinomaiseen ominaisuuteen, jotka muuttavat kotisi tunnelmaa positiivisesti asennuksesta lähtien. Innovatiivisen HD-tulostustekniikan ansiosta visuaalinen aistisi saa aivan erityisen kokemuksen yksittäisten lankkujen loistavista viimeistelyistä. Ainutlaatuisen kohokuvioinnin ansiosta autenttisen muotoilun voi nyt paitsi nähdä myös tuntea: synkroninen kohokuviointi takaa erinomaisen haptisen viimeistelyn, joka tuo luonnollisia puurakenteita sekä tuntuvaa pinnan lämpöä.

Mukana olevan äänieristeen ja pehmeän kulutuspinnan ansiosta saat ter Hürne Avatara Floor -laminaattilattialla laadukkaan ja luonnollisen huipputuotteen, jolla on positiivinen ja terveellinen vaikutus ihmisiin ja huoneilmastoon. Lisäksi tämä laminaatti on huippu joka käänteessä, sillä ainutlaatuinen laminaatti tarjoaa sinulle ja terveydellesi parhaan mahdollisen mukavuuden. Ainutlaatuinen monikerros jäljittelee luonnollisesti elastista alustaa ja on siksi säästää niveliä. Koko ter Hürnen tuotanto on myös sertifioitu ekoinstituutin toimesta, ja tuotteet ovat todistetusti hajuttomia ja ennen kaikkea vapaita haitallisista aineista.

7 kerrosta innovaatiota ja joustavuutta yhdistyvät Avatara Floors laminaatissa

Ter Hürne laminaatit ja erityisesti Avatara Floor -laminaatit ovat nykypäivän lattiapinnoitteita, sillä ne koostuvat uudella tavalla seitsemästä kerroksesta ja täyttävät siten optimaalisen lattian tärkeimmät vaatimukset. Pintakerros koostuu erityisen kestävästä polymeeripinnoitteesta, joka ei ainoastaan muodosta liukastumista estävää ja antibakteerista rakennetta, vaan myös suojaa sen alla olevaa HD-tulostettua ydinlevyä. Tämä puolestaan estää lattiapäällysteen turpoamisen ja tekee siitä sopivan asennettavaksi tiloihin, joissa on suuria lämpötilaeroja. Alimpana rakennekerroksena oleva iskunkestävä laminaatti takaa hiljaisen kävelyn ja paremman akustiikan.

Laminaatti luo pehmeitä rakenteita, joiden viimeistely on huomattavasti parempi. Valmistaja on tietoinen Avatara Floorin kestävyydestä ja vakaudesta ja mainostaa valmistajan myöntämää 10-20 vuoden takuuta käyttöalueesta riippuen. Korkean käyttöluokan (KL 32) ansiosta Avatara Floor -lattiat voidaan asentaa joustavasti, ja niitä käytetään ennen kaikkea paljon käytetyissä teollisuustiloissa. Liukastumisenestoluokka 10 tekee design-lattiasta turvallisen ja vakaan lattiapäällysteen.

ClickitEasy ja LockitEasy -asennusjärjestelmien avulla asennat lattian käden käänteessä

Valmistaja ter Hürne on kiinnostunut elämän eri osa-alueista ja niihin liittyvästä elämäntyylistä, mikä luonnollisesti näkyy myös sisustuksessa. Näin ollen asiantuntijoilta ei ole jäänyt huomaamatta, että tee-se-itse -idea on tällä hetkellä trendi monilla aloilla. Monet ihmiset haluavat tehdä suurimman osan kunnostustöistä itse. CLICKitEASY- ja LOCKitEASY-asennusjärjestelmät on kehitetty tällaisia tee-se-itse-rakentajia varten. Ne ovat niin innovatiiviset, että valmistaja on jopa patentoinut ne. Yksinkertaisen tekniikan ansiosta lukkoponttijärjestelmä ei vaadi liiman tai ylimääräisten työkalujen käyttöä. Lankut asetetaan yksinkertaisesti kiinni toisiinsa, ja niiden päällä voi kävellä välittömästi kelluvan asennuksen ansiosta - joten sinustakin voi tulla asiantuntija!

Tietoinen suhtautuminen luontoon - Ter Hürne valmistajana

60-vuotisen menestystarinansa aikana ter Hürne on aktiivisesti pyrkinyt optimoimaan tuotteidensa laatua. Tästä syystä kestävä kehitys ja tietoinen suhtautuminen ympäristöön ja arvokkaisiin luonnonvaroihin ovat osa yrityksen filosofiaa. Valmistajan ponnistelut näkyvät lukuisissa palkinnoissa, joita se on saanut arvostetuilta ympäristöinstituuteilta. Esimerkiksi Realwood-sertifikaatti vahvistaa, että lattianpäällysteiden valmistuksessa käytetään vain aitoa puuta. Se on peräisin yksinomaan kestävästi hoidetuista metsistä, ja ter Hürne antaa näin myös valtavan panoksen ympäristöllemme, jolle myönnettiin PESC-sertifikaatti.

Asiantuntija on jo vuosien ajan saanut saksalaisen ympäristöinstituutin sinetin erityisen vähäpäästöisistä lattioista, jotka parantavat asumis- ja sisäilmastoa tehostetun ilmankierron ansiosta. Lisäksi ter Hürnen koko tuotanto, savustettuja tuotteita lukuun ottamatta, on äskettäin saanut saksalaisen Blaue Engel -ympäristömerkin. Tämä osoittaa, että puusta tai puupohjaisista materiaaleista valmistetut lattiapäällysteet eivät aiheuta ympäristön pilaantumista valmistuksen, käytön ja hävittämisen aikana. Kaikki nämä tekijät tekevät Avatara Floor -laminaatista laadukkaan tuotteen, joka vakuuttaa muullakin kuin teknisellä hienostuneisuudellaan, sillä se tarjoaa pitkäaikaisen valmistajan takuun ja edistää ympäristötietoisuutta.

Tilaa oma ter Hürne Avatara Floor -lattiasi verkosta!

Tuo pala luontoa kotiisi ter Hürne Avatara Floor -lattialla  ja varmista paras hintatakuu BRICOFLOR-verkkokaupasta nyt! Jotta voit olla varma päätöksestäsi, tarjoamme sinulle näytepalvelun. Voit tilata jopa kahdeksan näytettä muutamalla napsautuksella, jotta voit päättää tuotteiden ulkonäöstä ja tunnelmasta kotisohvalta. Jos tarvitset suurempia määriä esimerkiksi suurempaa julkista tilaa varten, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme keskustelee mielellään kanssasi yksilöllisestä tarjouksesta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää