Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Sisustustrendit 2021

Viimeisen vuoden aikana olemme kaikki viettäneet paljon aikaa kotona ja oppineet arvostamaan kodin viihtyvyyttä vielä enemmän kuin ennen. Monet ovat huomanneet, että varsin luovien sisustusideoiden toteuttaminen auttaa tekemään huonetilasta hyvinvoinnin keitaan, jossa seinät eivät kaadu päälle. Sisustustrendit vuonna 2021 todella näyttävät, kuinka erityisesti seinät ja lattiat ovat tärkeässä roolissa, kun aikomuksena on todella muuttaa huonetilan ilmettä. Juuri oikeat seinä- ja lattiapäällysteet mahdollistavat loistavan perustan sisustukselle, joka välittää mukavuutta myös vaikeina aikoina. Nämä sisustustrendit 2021 edustavat täydellisesti tämän vuoden tyyliä.

Pehmeät luonnonsävyt, persoonallisuus ja eri tyylien yhdistäminen – sisustustrendit vuonna 2021 perustuvat toisaalta pelkistämiseen ja maanläheisyyteen ja toisaalta rohkeuteen rikkoa tyyliä. Muotisanat, kuten eklektinen ja art deco ovat vuonna 2021 yhtä suosittuja kuin minimalismi, japandi ja lagom.

Maanläheisyys – Näillä sisustustrendeillä voit tuoda palan luontoa kotiisi

Luonnolliset värisävyt ja sisustuselementit ovat hyvin suosittuja vuoden 2021 kodin trendeissä. Niitä käytetään sekä pelkistetyissä pohjoismaisissa sisustuksissa, että eksoottisissa ja etnisissä sisustustyyleissä. Luonnonsävyt, kuten erilaisen beigen, ruskan, oljen ja saven sävyt rauhoittavat kodin ilmettä ja luovat huomaamattoman ja lämpimän tunnelman, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä esimerkiksi stressaavassa kotitoimistossa. Tämän vuoksi luonnollisen väripaletin käyttö seinä- tai lattiapäällysteissä ei pitäisi puuttua vuonna 2021.

Tapetti 378656 | Metropolitan Stories 2 Livingwalls

Ympäristöystävälliset lattiapäällysteet edustavat ajan henkeä

Vastuullinen toiminta ympäristön kantokyvyn ja luonnonvarojen kestävän käytön suhteet ovat yhä enemmän esillä myös sisustamisessa ja remontissa. Tästä syystä ympäristöystävälliset lattiapäällysteet, kuten korkkilattiat ja linoleumilattiat ovat hyvin suosittuja. Linoleumilattiat ovat valmistettu suurelta osin uusiutuvista raaka-aineista ja ovat vähäpäästöinen lattiavalinta.

Korkkilattiat edustavat yhtä vuoden 2021 sisustustrendiä niin ympäristöystävällisyyden kuin visuaalisten ominaisuuksien ansiosta. Hyvin kehittyneen valmistusprosessin ansiosta korkkilattian pinnalle voidaan antaa joko puumainen tai kivimäinen ulkonäkö.

Korkkilattia | Cortex Corknatura UV Pro "BLX1012 Rapid Eis" | Click-Korkki

Luonnonkuidusta valmistetut matot – Kestävyys ja arvokkuus

2021 vuoden sisustustyylissä kokovalkoinen väistyy ja tilan ottaa haltuun pehmeät sävyt kuten, beige, harmaa ja vaaleanpunainen. Suurikokoiset villamatot saavat pisteet niiden kestävyyden ja arvokkuuden ansiosta. Villamatot ovat luonnollisesti hyvin kestäviä, likaa hylkiviä ja antistaattisia, sekä ne pystyvät varastoimaan lämpöä erityisen hyvin. Jos kyse on mukavuudesta, villamatto on todella 2021 vuoden sisustustrendien kärjessä.

Villamatto | Astra Carmen "D202 C000 Kalanruoto valkoinen/antrasiitti"

Hamppu ja pellava – Hillittyyn sisustustyyliin

Karkea rakenne ja kiinteä tekstiilimateriaali sopivat myös maanläheiseen sisustukseen. Ajattomat yksiväriset pellavakuosiset tapetit sopivat rauhalliseen Hygge tai pohjoismaiseen -sisustustyyleihin. Pellavakuosiset tapettien lisäksi karkeamman tuntuiset sisustuselementit, kuten sisustustyynyt antavat lisäannoksen luonnollista kodikkuutta.

Nostalgiaa & eleganttia – Retromainen sisustustrendi

Tyylikäs retromainen sisustustyyli on myös nousussa tänä vuonna. Art deco -tyyliset sisustuselementit ovat tänäkin vuonna todellisia katseenvangitsijoita ja ilahduttavat tietyllä syvällisyydellä, eleganssilla ja hienovaraisella pop-kulttuurin viehätyksellä. Tämä sisustustrendi on hyvin aistillinen ja eläväinen. Tässä tyylisuuntauksessa niin tummat sävyt kuin kulta ja hopea pääsevät oikeuksiinsa.

Lukkoponttivinyyli | Tarkett Starfloor Click 30 "Teak Natural"

Art deco -sisustustyyli – Metallinen katseenvangitsija

Art deco tapetit muodostavat täydellisen kehyksen elegantille sisustukselle, jossa on upea Great Gatsby -kosketus. Näille tapeteille geometrinen ja viuhkamainen kuviointi on hyvin ominaista. Niissä yhdistyvät moderni, eleganssi, kulttuurivaikutteet ja abstraktit kukkakuviot. Värisävyt, kuten musta, antrasiitti ja petroolinsinen yhdistetään kultaan, hopeaan tai kupariin. Metallitehosteet täydentävät aistikkaan ja tyylikkään 2021 sisustustrendin.

Tapetti 374272 | Livingwalls New Walls

Samenttiset tyynyt art deco -sisustustyyliin

Art deco -sisustustyyliin kaveriksi sopivat samettiset tekstiilit, kuten samettityynynpäällinen. Erityisesti sohva tai sänky voidaan koristella tyynyillä, joissa on samettinen materiaali. Voit myös rohkeasti yhdistellä erilaisia koristetyynyjä keskenään täydentämään sisustustrendiä.

Ota retrotyyli haltuun modernissa maailmassa

Jos haluat sisustaa kotisi retromaiseen tyyliin, mutta et halua luopua urbaanista ja modernista ilmeestä, voit yhdistää molemmat tyylisuunnat näppärästi. Betonitapetit toimivat loistavasti yhdistettynä retromaiseen sisustustyyliin, sillä se välittää modernin urbaanisen kosketuksen huonetilan yleisilmeeseen.

Tapetti | 379035 Metropolitan Stories 2 Livingwalls

Eklektisyys – Tyylisekoitus 2021 vuoden sisustustrendinä

Yksi viime vuosien näyttävimmistä sisustustrendeistä on luultavasti eklektisyys tai eklektinen sisustustyyli. Eklektisyys tarkoittaa uuden tyylin luomista yhdistämällä eri sisustustyylejä toistensa kanssa. Eklektisyys elää vuonna 2021 mitä erilaisimpien tyylisuuntausten vaikutteista ja yhdistää ne joksikin täysin uudeksi ja persoonalliseksi. Itämaiset matot voidaan yhdistää barokkitapetteihin ja samettisohvaan. Luovuudellasi ei ole rajoja! Jotta huoneen yleisilmeestä ei tulisi sekalainen, kannattaa valita väripaletti tai kuvio, joka toistaa huoneessa yhä uudelleen.

Tapetti 362753 | A.S. Création Authentic Walls 2

Sisustustrendit 2021 välittävät väriä ja rohkeutta!

Eklektisen sisustustyylin kauneus piilee vapaudesta rikkoa oletettuja tyylirajoituksia ja luoda epätavallisia kontrasteja. Tässä tyylissä yhdistetään vaaleanpunaisen, oranssin ja punaisen -värit näppärästi yhteen! Meidän iso suositus on yhdistää japanilainen ja pohjoismainen tyyli toisiinsa, jolloin saadaan luotua persoonallinen sisustus kodille.

Keveä sisustustyyli – Pastellin sävyt ja pehmeät värivivahteet

Jos haluat luoda ilmavan ja keveän tunnelman sisustukseen, suosittelemme valitsemaan vaaleita värisävyjä sisustuksessa. Pastellin värisävyt sopivat loistavasti raikkaan, iloisen ja pehmeän sisustuksen luomiseen. Erityisesti pohjoismainen tyyli edustaa tätä ja onkin tänä vuonna myös yksi suosituista sisustustrendeistä. Kylmät värisävyt ovat leikkisiä, mutta välittävät aina rauhallisen tunnelman, jonka vuoksi ne sopivat erinomaisesti avoimen ja renmon ilmapiirin luomiseen. Pastelliväristen tapettien kanssa on parasta valita vaalea lattia, kuten valkoinen parketti tai vaalean puun näköinen laminaattilattia.

Valokuvatapetti bouquet Pastel 1 | DD110726 Livingwalls Walls by Patel

Jos pidät tyylikkäästä sisustuksesta, tämä seuraava sisustustrendi on suunnattu sinulle! Nimittäin marmori on elementti, joka on siirtymässä yhä enemmän kotimme neljän seinän sisään. Marmori luonnollisesti välittää tyylikkään ja siistin ilmeen huoneeseen. Marmoritapetit tai valokuvatapetit marmorilla tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita, joilla tuot trendikkään marmori-ilmeen huonetilaan.

Valokuvatapetti | Gray Light Marble DD118760 A.S. Création Designwalls

Japandi tyyli – Kahden sisustustyylin parhaat puolet!

Luonnonmateriaaleilla on suuri merkitys vuoden 2021 sisustustrendeissä, jonka vuoksi japandi tyyli on noussut suosioon. Tässä sisustustyylissä yhdistyvät japanilaisen ja skandinaavisen tyylisuuntausten vaikutteet erityisen viehättävällä tavalla. Molemmissa tyyleissä luonnollisuus, perinne ja omaperäisyys ovat hyvin läsnä. Siksi parketti- ja laminaattilattia sopivat erityisen hyvin huonetilaan, sillä se tekee vaikutuksen omalla viehätyksellään. Lisäksi suosittelemme käyttämään rottingista tai muista luonnonmateriaaleista valmistettuja huonekaluja tai sisustuselementtejä.

Toivottavasti  näistä 2021 vuoden sisustustrendeistä löytyi inspiraatiota! Seuraavaan kertaan, BRICOFLOR-tiimisi.

Jätä kommentti