Betonitapetit- Urbaani tunnelma kotiisi

Betoniseinä ilmentää urbaania ja modernia elämäntyyliä, joka on tällä hetkellä…

lue lisää
-73%
origin-claim
-74%
origin-claim
-74%
origin-claim
-75%
origin-claim
20 / 130 Tuotteet

Betoninen ilme inspiroi erityisesti valoisien huoneiden ja suurten ikkunoiden kanssa. Todellinen betoniseinä vaatii kuitenkin paljon työtä ja on yleensä todella kallis. Tässä tapauksessa betonin näköinen tapetti tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon trendikkään ja urbaanin tyylin luomiseen edullisesti ja vähemmällä vaivalla.

Betonitapetit: Modernia sisustamista ainutlaatuisella muotoilulla

Moderni betonitapetti tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Melko yksinkertaisen ja silti tyylikkään tapetin voit sijoittaa mihin tahansa tilaan. Erilaiset yhdistelmät eri tyylejä edustavien huonekalujen kanssa tarjoavat näin ollen täysin uusia näkökulmia tilojen suunnitteluun. Tuo esimerkiksi studion tunnelma suoraan kotiisi ja anna taiteellisen tunnelman inspiroida sinua. Betonitapetit ja tiilitapetit yhdessä tekevät tilasta rosoisen, mutta tyylikkään. Puolestaan betonitapetit yhdistettynä metallisiin huonekaluihin, saavat aikaan trendikkään teollisen tyylin. Betonin näköisellä tapetilla teet huoneesta isomman ja avaramman tuntuisen helposti ja nopeasti.

Betonitapetti tarjoaa yksinkertaisen ja hillityn muotoilun ansiosta myös mahdollisuuden luoda täysin uuden tyylin. Tee aivan uusi ilme yhdistämällä betonitapetti vintage-huonekaluihin. Herätä henkiin vanhojen huonekalujen viehätysvoima ja tuo esiin esineiden unohdettu loisto. Vanhat työpöydät, hehkulampun näköiset valaisimet ja metallipinnat yhdessä puun kanssa sopivat täydellisesti antamaan tilaan menneiden aikojen viehätystä ja luomaan toiminnallisen ja viihtyisän kokonaisuuden. Betonitapetit ja kuviotapetit toimivat myös erinomaisesti yhteen ja voit leikitellä niiden eri yhdistelmillä.

Betonitapetin väriskaala vaihtelee elegantista ja urbaanista harmaan sävyistä luonnollisiin sävyihin, kuten kerman ja beigen sävyihin. Erilaiset rakenteet ja pinnat korostavat yksittäisiä kohokohtia ja muistuttavat rapattuja seiniä. Harmaat tapetit ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä, ja ne luovat rentoa tunnelmaa ja rauhallista ilmapiiriä. Mallit eivät sovi vain kodin seinille, vaan ne sopivat erinomaisesti myös toimistojen, kodinhoitotilojen tai liiketilojen suunnitteluun.

Betonitapetit: kuitukangasta ja paperia betonin sijaan

Samalla tavalla kuin muissakin tapeteissa, betonitapetissa eritellään tukimateriaali ja pintamateriaali. Tukimateriaali määrittää miten tapetti asennetaan ja pintamateriaali vastaa tapetin ulkonäöstä.

Tapetit sisältävät joko kuitukankaisen tai paperisen tukimateriaalin. Kuitukangastapetti on erittäin vankka ja se voidaan kiinnittää seinään nopeasti ja helposti, koska voit levittää liisterin suoraan seinään eikä sinun tarvitse miettiä liotusaikaa. Jos päätät myöhemmin vaihtaa sen toiseen tapettiin, vanha tapetti on helppo irrottaa. Sitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa tai keittiössä höyryn- ja ilman läpäisevyyden ansiosta. Huomaa kuitenkin, että vinyylipinnoite estää tätä ominaisuutta.

Paperitapetti on edullinen vaihtoehto, joka tekee vaikutuksen ennen kaikkea ympäristöystävällisyydellään ja hengittävyydellään. Verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia malleja.

Mitä tulee uuden betonimaisen tapettisi pintaan, voit valita tekstuurisen tapetin ja vinyylitapetin väliltä, jotka eroavat toisistaan lähinnä huollon ja ulkonäön suhteen.

Vinyylitapetti: Aidon betonin näköinen elementti kotiisi

Vinyylitapetti tarjoaa sinulle monia erilaisia etuja. Tämän materiaalin laadukkaan käsittelyn ansiosta betonitapetti tuo seinille todellisen betonisen ilmeen. Et siis erota betonitapettia todellisesta betoniseinästä ensinäkemältä.

Vinyylitapetissa on kuitukankainen tukimateriaali, jonka päälle levitetään useita kertoja lämmitettyä vinyylinen pinnoite. Voit ripustaa betonitapettisi jopa huoneisiin, joissa on voimakas auringonvalo, sillä se kestää hyvin myös suoraa auringonvaloa eikä haalistu. Lisäksi pinta on erittäin kestävä, joten voit puhdistaa tapetin yksinkertaisesti kostealla liinalla, eivätkä pienet vahingot vahingoita tapettia.

Tekstuurinen tapetti: Edullinen betonitapetti

Tekstuurinen tapetti on edelleen korkealaatuinen, mutta hieman edullisempi vaihtoehto. Se tarjoaa myös hyvän värikylläisyyden ja valonkestävyyden. Lisäksi voit valita, onko tukimateriaali kuitukangasta vai paperia.

Tekstuurinen tapetti, jonka tukimateriaalina on kuitukangas omaa useimmiten vinyylipinnoitteen, jota ei kuitenkaan ole käsitelty aivan yhtä voimakkaasti kuin itse vinyylitapettia. Paperista valmistetun tekstuurisen tapetin pinta on rypytetty, kohokuvioitu tai painettu. Verkkokaupassamme löytyy myös tekstuurisista tapeteista suuri valikoima erilaisilla pinnoilla.

Tapetointi oikean betonin sijaan: Betonitapetin kiinnitys

Kun on kyse betonitapetin tapetoinnista, on tärkeää suunnitella sen asentaminen. Ennen tilaamista, mittaa tapetoitava seinä huolellisesti, jotta tiedät, kuinka monta tapettirullaa sinun täytyy tilata verkkokaupastamme. Tilatessasi tapettia laske mukaan mieluummin yksi rulla enemmän ettei tapettisi lopu kesken ongelmien ilmetessä. Tapetoimiseen tarvitset tavanomaiset tapetointitarvikkeet, jotta voit asentaa betonitapettisi seinälle:

Liisteri, tikku ja ämpäri liisterin sekoittamista varten, tela ja tapetointiharja, riittävän pitkä pöytä tai tapetointipöytä, tikkaat, sakset tai veitsi, vesivaaka ja taittoviivain sekä mieluiten tapettilasta.

Ensimmäisessä vaiheessa, joka on sama valitusta materiaalista riippumatta, leikkaa levyt seinän mittojen mukaan. Jätä sekä ylä- että alapuolelle noin 5 senttimetriä ylimääräistä. Voit leikata tämän myöhemmin siististi irti, kun tapetti on seinällä. Katso jo leikatessa miten betonitapetin kuvio asettuu ja aseta tapettivuodat järjestyksessä sivummalle.

Tukimateriaalina kuitukangas: Betonitapetin asentaminen

Kun valitset kuitukangastapetin ja voit levittää liisterin suoraan seinälle, säästät tapettivuodan liotuksen lisäksi myös tapettipöydän rakentamisen. Seuraavilla ohjeilla saat betoniefektisen kuitukangastapetin kauniisti seinälle:

 1. Levitä liisteri tasaisesti tapetoitavalle seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata työstää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Aloita tapetointi seinän yläkulmasta. Aseta beigen tapetin ensimmäinen vuota täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten.
 3. Tasoita tapetti tapettiharjalla tai sienellä seinälle ylhäältä alaspäin.
 4. Etene samalla tavalla seuraavien beigen väristen vuotien kanssa. Kuviotapettia valitessasi kannattaa varmistaa, että kuvio asetetaan kohdakkain.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri pois.
 6. Jos ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa ne tapettilastalla.

Betonitapetin asennus, kun tukimateriaalina on paperi

Asentaessasi paperitapettia tarvitaan hieman enemmän varovaisuutta. Betonitapetin vuotia on liotettava liisterillä noin 5-10 minuuttia. Varmista, että yksittäisten vuotien liotusaika on suunnilleen sama ja käytät suunnilleen saman verran liisteriä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Muista, että liotettu tapetti voi repeää helpommin kuin kuiva. Seuraavilla ohjeilla saat paperisen betonitapetin asennettua;

 1. Levitä liisteri telalla mahdollisimman tasaisesti ensimmäisen tapettivuodan taustapuolelle. Siitä alkaa liotusaika, joten odota noin 5-10 minuuttia.
 2. Ensimmäisen tapettivuodan liotusaikana voit keskittyä seuraavaan kaistaleeseen.
 3. Heti kun ensimmäinen vuota on liotettu, sivele se seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Vasta kun betonitapetin yläpuoli tarttuu seinään, tasoita myös alapuolisko seinälle.
 4. Ylimääräinen liima pitää pyyhkiä nopeasti pois.
 5. Kaikki syntyvät ilmakuplat voit tasoittaa tapettilastalla.

Betonitapetit parhailta valmistajilta

Koska betonin näköinen tapetti on todella trendikäs, tunnetuimmat valmistajat sisällyttävät myös trendikkäitä betonitapetteja kokoelmiinsa. Näin ollen voit selata verkkokaupassamme suurta valikoimaa eri valmistajilta. Myös kansainvälisesti tunnetut valmistajat, kuten A.S. Création ja Livingwalls loistaa valikoimillaan, kun on kyse modernista betonitapetista.

A.S. Création: Parasta laatua olevat betonitapetit

Yksi tärkeimmistä valmistajista, kun on kyse nykyaikaisista betonitapeteista, on A.S. Création. Gummersbachista tulevan yrityksen tapetit ovat tehneet vaikutuksen jo vuosia poikkeuksellisella tyylillä, joka kulkee läpi monipuolisten mallistojen. Laadukkaat mallit ovat taattuja tämän tuotemerkin valmistajan kanssa. Ainoastaan parhaat raaka-aineet käsitellään huippumoderneilla tuotantoprosesseilla, ja resurssien eettisesti perusteltuun käyttöön kiinnitetään suurta huomiota.

Livingwalls: Tapetti betoni näyttää erityistä sisustusta varten

Myös A.S. Créationin tuotemerkki Livingwalls on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa alalla. Livingwalls edustaa innovatiivista ja yksilöllistä suunnittelua, koska se tekee lukuisia yhteistyösopimuksia muiden tunnettujen valmistajien ja suunnittelijoiden, kuten Espritin kanssa. Hanki kotiin tyylikkäitä ja nuorekkaan näköisiä tapetteja ja luo urbaania tunnelmaa Livingwallsin betonitapeteilla.

Tilaa betonitapetit kätevästi netistä!

Hyödy monista eduista, joita Bricoflor-verkkokauppa tarjoaa. Meiltä löydät valikoiman, jota et löydä mistään muualta sekä parhaan hintatakuun ansiosta säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa.

Hyödynnä näytepalveluamme ja varmista, että olet tehnyt oikean valinnan tapetin vaihtoa varten. Ollessasi varma valinnastasi, vie tilaus loppuun helposti ja lähetämme valitsemasi betonitapetin mahdollisimman nopeasti.

Selaa verkkokauppaamme rauhassa, kun istut mukavasti kotisohvalla ja rentoudut. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään oikean tapetin etsimisessä.

Plus icon lue lisää