Close icon
Tiilitapetti punainen ruskeaImage maximise icon
Tiilitapetti punainen ruskeaImage maximise icon
Tiilitapetti punainen ruskeaImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 56 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti, jossa on vinyylipinnoite
  • Helppo levittää liimattavan seinätekniikan ansiosta
  • Helppo poistaa yhtenä kappaleena
  • Hankauksenkestävä: Puhdistus mahdollista
  • Made in Germany
-42 %
45,50 € per rulla
26,50 €per rulla
4,97 € per m²
SALE
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 56 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Tiilitapetti punainen ruskea

Laadukkaan non-woven tapetin avulla voit muuntaa kotisi ilmapiirin täysin upeaksi. Tässä tapetissa on taidokkaasti toteutettu, hämmästyttävän aito tiilitapetti punaruskeana. Designin lisäksi tämä tiilitapetti hurmaa ensiluokkaisella laadullaan.

Tämä ruskea tapetti on kauniisti suunniteltu. Jokainen tiili on kuvattu korkeimmalla tarkkuudella, luoden vaikuttavan kokonaisvaikutelman. Harmoninen järjestely ja luonnollinen värimaailma luovat miellyttävän ilmapiirin, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä tiilitapetti ei vain näytä upealta, vaan myös tuntuu käytössä erityisen miellyttävältä, luoden tilaan kutsuvaa tunnelmaa.

Tämä ruskea tapetti sopii erityisen hyvin olohuoneen tapetti. Värimaailma luo viihtyisän ympäristön, jossa tunnet olosi varmasti kotoisaksi. Tiilitapetin luonnollinen ilme antaa olohuoneellesi charmikasta ilmettä ja tekee siitä katseenkiinnittäjän perheellesi ja vieraillesi. Ajaton design sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja antaa olohuoneellesi ripauksen kaupunkilaisuutta.

Tämän tapetin tekniset edut ovat yhtä vaikuttavat kuin sen design. Valmistettu laadukkaasta non-woven materiaalista ja vinyyli-pinnoitteella varustettuna, tämä tiilitapetti on kestävä ja pitkäikäinen. Vinyyli-pinnoite suojaa tapettia kulumiselta ja helpottaa puhdistusta, mikä on erityisen hyödyllistä vilkkaasti liikkuville alueille, kuten olohuoneelle. Helppo asennus mahdollistaa tilasi nopean muodonmuutoksen ja kaupunkilaistyylin nauttimisen.

Kokonaisuudessaan tämä tilitapetti yhdistää esteettiset vaatimukset moderniin kotiympäristöön käytännöllisen toimivuuden kanssa. Tutustu etuihin ja tilaa omasi tänään, jotta voit muuttaa kotisi kutsuvaksi paratiisiksi. Tutustu valikoimaan ja tilaa omat tapetit nyt!

Tekniset tiedot
Arrow icon