BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Ruskeat tapetit - Luonnollinen tunnelma maanläheisellä värillä

Ruskealla tapetilla on erityisen lämmin vaikutus, ja se luo harmonisen ja rennon tunnelman. Sen ei kuitenkaan aina ta…

lue lisää
20 / 149 Tuotteet

Ruskeat tapetit - Takaisin luontoon

Ruskealla värillä on hyvin luonnollinen ja maanläheinen vaikutus, sillä se yhdistetään ennen kaikkea maahan. Näin ollen ruskea tapetti sopii erityisen hyvin luonnonläheisiin sisustustyyleihin, kuten suosittuun ethno chiciin tai myös tyyliin, jossa on vaikutteita eri kulttuureista ja monia luonnonmateriaaleja ja tekstiilejä. Ruskea tapetti, jossa on rustiikkinen tai pellavan näköinen pinta, sopii erityisen hyvin tähän tyyliin luomaan kodikasta ja luonnollista tunnelmaa.

Puun näköinen tapetti on myös hyvin luonnollinen, ja sen eri ruskean sävyjä ja puulajeja voi käyttää sekä hyvin luonnollisissa että hyvin hienostuneissa sisätiloissa. Ruskea oli suosittu väri myös sisustuksessa 60- ja 70-luvuilla. 70-luvun tapetit tai trendikkäät vintagetapetit tuovat hieman nostalgista charmia kotiisi.

Ruskealla tapetilla ei kuitenkaan voi toteuttaa vain maalaismaista ja maanläheistä tyyliä. Verkkokaupastamme löydät erilaisia erittäin tyylikkäitä ja jaloja ruskeita tapetteja, joista osa on jopa kultaisten kuvioiden aateloimia. Koska ruskea tapetti ei näytä vain erittäin viihtyisältä, vaan myös erittäin hienostuneelta. Nuoret ja urbaanit sisätilat voidaan myös suunnitella viihtyisällä ruskealla tapetilla, esimerkiksi graafisen tapetin, 3D-tapetin tai hienon leoparditapetin muodossa. Ruskealla tapetilla ei ole rajoja inspiroivalle seinäsuunnittelulle!

Pähkinäpuun tai kahvinruskea: Ruskean tapetin materiaalit

Yhtä monipuolinen kuin ruskean sävyjen maailma, on myös tapettien maailma. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman malleja, mutta myös erilaisia materiaaleja, kun kyseessä on ruskea tapetti. Materiaaleja miettiessä on hyvä tietää, että tapetit koostuvat tuki- ja pintamateriaalista. Tukimateriaali määrittää asennustavan ja pintamateriaali on ratkaiseva uuden ruskean tapettisi ulkonäön ja hoidon kannalta. Tukimateriaali on joko paperia tai kuitukangasta. Edullisen hintansa lisäksi paperitapetille on ominaista sen kestävyys ja hyvä hengittävyys.

Kuitukangastapetit ovat erittäin kestäviä, ja ne voidaan tapetoida nopeasti ja helposti. Lisäksi ruskeaa kuitukangastapettia voidaan käyttää myös kylpyhuoneen tai keittiön tapettina, koska se on vedenkestävä ja läpäisee ilmaa ja höyryä. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa seinältä, kun olet päättänyt valita uuden ruskean tapetin verkkokaupastamme.

Vinyylitapetti: Vankin ruskea tapetti

Jos olet päättänyt valita vinyylitapetin, olet valinnut yhden kestävimmistä tapettityypeistä. Tässä tapauksessa useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyyli levitetään jo valmiiksi erittäin kestävälle kuitukankaalle, joka tekee ruskeasta tapetista entistäkin kestävämmän. Naarmuuntumis- ja iskunkestävyytensä ansiosta vinyylitapetit sopivat myös tiloihin, joissa seinät ovat kovassa rasituksessa. Lisäksi vinyylitapetit ovat vedenkestäviä ja hankausta kestäviä, joten niitä voi käyttää myös keittiössä tai kylpyhuoneessa, vaikka kylpyhuoneessa on varmistettava säännöllinen ilmanvaihto. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia värin voimakkuuden heikkenemisestä, sillä vinyylitapetit ovat erittäin valonkestäviä.

Struktuurinen tapetti: Ruskea tapetti kaikkiin tiloihin

Voit valita kuvioidun tapetin tukimateriaalin joko kuitukangas- tai paperivaihtoehdoista. Kuitukangas on hieman kestävämpi vaihtoehto. Struktuurisessa tapetissa ei toisinaan ole ylimääräisiä pinnoitteita, mutta usein siinä on myös vinyylipinnoite, jota ei kuitenkaan ole käsitelty yhtä voimakkaasti eikä se siksi ole aivan yhtä kestävä kuin vinyylitapetti. Voit kuitenkin myös puhdistaa struktuurisen tapetin huolellisesti kostealla liinalla ja käyttää sitä huoneissa, joissa on enemmän auringonvaloa.

Ruskea tapetti helposti ja nopeasti seinälle

Kun kiinnität uutta ruskeaa tapettia, sinun on huomattava, että kiinnitys eroaa hieman valitsemastasi tukimateriaalista riippuen. Tarvitset kuitenkin vain tavalliset tapetointiväineet, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet". Aluksi mittaa seinät tarkasti, jotta voit tilata oikean määrän tapettirullia. Suosittelemme, että suunnittelet vähintään yhden rullan enemmän, jotta vältät mahdolliset katkokset. Huomaa myös, että kun kyseessä on kuviotapetti, ruskea tapetti on kohditettava tarkasti.

Leikkaa uuden tapettisi kaistaleet seinän mittojen mukaan ja jätä ylä- ja alareunaan viisi senttimetriä, jotka voit myöhemmin leikata pois täsmälleen seinän reunasta. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja vältä paakkujen muodostumista. Varmista myös, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat ennen kuin kiinnität ruskean värisen tapetin seinään.

Kuitukankaisen ruskean tapetin ripustaminen

Kuitukangastapetin erityisenä etuna on, että voit levittää liisterin suoraan seinälle, jolloin säästät paitsi tapettikaistaleiden liotuksen myös tapettipöytien rakentamisen. Käytä seuraavia ohjeita, kun haluat kiinnittää seinälle ruskean värisen kuitukangastapetin.

 1. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata vielä työstää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Ruskean tapetin tapetointi kannattaa aloittaa tapetoitavan seinän yläkulmasta. Ota ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se täsmälleen seinän ja katon reunaa pitkin.
 3. Tasoita tapettikaistale seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
 4. Tee sama ruskean tapetin seuraaville kaistaleille varmistaen, että kuvio on aina täydellisesti lomittunut toisiinsa.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.
 6. Jos ruskeaan tapettiin on muodostunut ilmakuplia, voit nyt tasoittaa ne saumausrullalla.

Ruskean tapetin kiinnittäminen seinään

Paperitapettia kiinnitettäessä on oltava hieman varovaisempi, sillä ruskean värisiä yksittäisiä tapettikaistaleita on liotettava liisterissä noin 5-10 minuuttia, mikä tekee niistä hieman herkempiä. Varmista, että käytät suunnilleen saman verran liisteriä yksittäisiin tapettikaistaleihin ja että liotusaika on suunnilleen sama. Kiinnitä ruskea paperitapetti seinään seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Levitä liisteri telan avulla mahdollisimman tasaisesti ensimmäiselle tapettikaistaleelle ja laita taustapuoli taustapuolelta vasten. Tässä ei saisi olla taitteita! Liotusaika alkaa tässä vaiheessa.
 2. Ensimmäisen ruskean tapettikaistaleen liotusaikana voit siirtyä seuraavaan.
 3. Kun ensimmäisen tapettikaistaleen liotusaika on kulunut, kiinnitä se seinälle laittamalla ensin vain sen yläosa ja silottamalla se seinälle tapettiharjalla tai sienellä. Vasta kun yläosa on kiinnittynyt seinään, avaa alaosa ja sivele ruskea tapetti seinälle.
 4. Jatka samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.
 6. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa niitä saumausrullalla.

Ruskea tapetti tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät oikean ruskean tapetin kodikkaaseen, harmoniseen ja tyylikkääseen yleisilmeeseen. Lukuisat tunnetut valmistajat antavat seinillesi uuden elämän houkuttelevilla seinäpinnoitteilla, ja ne keskittyvät paitsi tyylikkääseen muotoiluun myös korkeaan laatuun. Löydät todellisia tapettialan huippunimiä, kuten A.S. Création, nuoria tuotemerkkejä, kuten Livingwalls, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen seinäsuunnitteluun, sopimus- ja premium-merkkejä, kuten Architects Paper, sekä tunnettujen suunnittelijoiden sekä muoti- ja lifestyle-brändien tapetteja.

A.S. Création: Ruskea tapetti jokaiseen tyyliin ja huoneeseen

Gummersbachissa sijaitseva tapettivalmistaja A.S. Création inspiroi vuosittain yli 6 000 tapettiluomuksella. Näihin kuuluvat ruskeat tapetit jokaiseen huoneeseen ja jokaiseen tyyliin. Tapetit eivät ainoastaan koristele kodin seiniä, vaan inspiroivat sisustajia ja sisustussuunnittelijoita. Lukuisat yhteistyöt tunnettujen suunnittelijoiden sekä muoti- ja lifestyle-brändien kanssa takaavat uuden ruskean tapettisi yksilöllisyyden ja omaperäisyyden. Samalla A.S. Création keskittyy tyylikkäiden seinävaatteiden kestävään ja ympäristöystävälliseen tuotantoon. Nykyaikaisilla tuotantotekniikoilla varmistetaan energiatehokkuus, ja käytetyt raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesta metsätaloudesta.

Tilaa ruskea tapetti kätevästi netistä!

Säästä itsesi pitkältä matkalta erikoisliikkeeseen, jonka sekavilla käytävillä on vain pieni valikoima ruskeita tapetteja, ja päätä uudesta ruskeasta tapetista mukavasti sohvalta käsin. Kun ostat tapettisi verkkokaupastamme, säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuumme ansiosta!

Käytä näytepalveluamme, jos et ole sataprosenttisen varma, oletko löytänyt oikean ruskean tapetin. Lähetämme sinulle näytteen suosikkitapetistasi ruskeana, jotta voit saada tarkan kuvan. Voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, jos tarvitset suuremman määrän tapettirullia.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Kirjoita meille sähköpostia, soita meille tai täytä yhteydenottolomakkeemme. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa ruskeaan tapetointiin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää