Modernit tapetit tuovat uusimman trendin kotiisi

Uusilla tapeteilla voit hetkessä muuttaa ja raikastaa kotisi huonetilojen ilmeen. Vain muutamalla konstilla…

lue lisää
-52%
origin-claim
1 - 20 | 440 Tuotteet

Modernien tapettien laajan valikoiman ansiosta, sinulla on rajaton määrä mahdollisuuksia sisustaa kotisi juuri sinun haluamallasi tyylillä. Luo seinästäsi todellinen katseenvangitsija tapettien upeilla kohokohdilla. Myös yksiväriset tapetit tarjoavat modernisuutta huonetilaan niiden pintamateriaalin ainutlaatuisen rakenteesta johtuen. Voit myös yhdistää moderneja tapetteja keskenään ja siten asettaa uusia trendejä. 

Modernit tapetit – ilmaise omaa tyyliäsi

Haluatko antaa huonetilallesi omanlaisesi kosketuksen? Siinä tapauksessa moderneista tapeteista löydät varmasti sinun tyyliisi sopivan seinäpäällysteen. Kukkatapetit makuuhuoneeseen, modernit pohjoismaiset tapetit ensimmäiseen asuntoosi tai tyylikkäät kuitukangastapetit keittiöön ja kylpyhuoneeseen – modernit tapetit tarjoavat monipuolisen valikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin. 

Voit valita tapetin sopimaan tai tuomaan kontrastia nykyiseen sisustukseesi. Muunna olohuoneestasi paratiisi viidakkotapeteilla tai nauti sohvaltasi New York kaupungin siluetista.

Lastenhuoneen moderneista tapeteista löydät hauskoja vaihtoehtoja, joissa tyylikkäät värit pääsevät loistamaan. Avaruusmaisemat, eläinkuviot ja kaupunkien graffititapetit tarjoavat modernia ilmettä sisustukseen, joka sopii lapsille ja nuorille. 

Modernismia laadussa ja ulkonäössä – huippulaadukkaat modernit tapetit

Uudet tapettisi voivat olla valmistettu joko kuitukankaasta tai paperista. Tukimateriaali on se tekijä joka määrittää tapettien hinnan ja kestävyyden. Valitsemalla kuitukangastapetin saat kestävän tapetin, joka on helppo ja vaivaton ripustaa seinään. Jos päädyt paperitapettiin, saat hintatehokkaan seinäpäällysteen. 

Pintamateriaali huolehtii modernien tapettien loistavasta ulkonäöstä. Voit valita kohopintaisen tapetin paperi- tai kuitukangaspohjalla tai vinyylitapetin kuitukangaspohjalla. Tapettien ripustaminen eroaa hieman toisistaan materiaalista riippuen. 

Vinyylitapetit – modernit ja kestävät

Valitsemalla vinyylitapetin saat korkealaatuisen tapetin. Vinyylitapetit antavat seinillesi kiillon, joka on vaikea luoda millään muulla seinäpeitteellä. Kun ripustat vinyylitapetin seinälle, lopputulos on kaunis tapetin ominaisen pintamateriaalin ansiosta. 

Tietenkin halutaan, että modernit tapetit säilyttävät kauniin ulkonäkönsä mahdollisimman pitkään. Modernit vinyylitapetit täyttävät tämän kriteerin, sillä ne kestävät hyvin kulutusta ja ne voidaan puhdistaa huoletta kostealla liinalla. Kaiken lisäksi vinyylitapetti kestää hyvin valoa, joten voit ripustaa tapetin huonetilaan, jossa auringonvalo on voimakas ja jatkuva, eikä sinun tarvitse huolehtia tapetin värin himmenemisestä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vinyylipinnan vuoksi ilma ja höyry eivät pääse läpäisemään, niin kuin kuitukangastapetissa. 

Rakenteiset ja modernit tapetit parhaaseen hintaan

Hieman edullisempi, mutta silti korkealaatuinen vaihtoehto on niin sanottu rakenteinen tapetti. Tässä tapetissa on myös vinyylipäällyste, joten puhdistus on helppo. Huomioithan, että tämä tapetti ei kuitenkaan ole yhtä kestävä kuin vinyylitapetti. Mitä valonkestävyyteen tulee, tämä tapetti kestää hyvin voimakasta ja jatkuvaa valoa – jopa vuosien valon altistumisen jälkeen, moderni tapettisi loistaa edelleen. 

Rakenteinen pinta tarjoaa sinulle sen edun, että voit valita kuitukangas- tai paperitapetin välillä. Kuitukangastapetti on helpompi kiinnittää, kun taas paperitapetti on edullisempi vaihtoehto

Modernit tapetit ovat helppo ripustaa

Tapetin ripustamistapa vaihtelee riippuen siitä mistä materiaalista tukimateriaali on tehty. Paperitapetti tulee liottaa liisterissä ennen laittoa seinään ja sen vuoksi sen ripustamisessa vaaditaan tarkkuutta, ettei materiaali repeä liiallisesta liottamisesta johtuen. Kuitukangastapetti ei vaadi liottamista, vaan ne voidaan kiinnittää suoraan seinään ilman ongelmia.  

Ihannetapauksessa sinulla on käytössäsi tapetointipöytä tai muuten riittävän pitkä pöytä. Lisäksi tapetointiin tarvitset tapettiliiman, telan tai siveltimen liiman levitystä varten, mattoveitsen tai tapettileikkurin tapetin leikkaamiseen, tapettilastan tai -harjan, sekä pesusienen ja vettä tapetin pesemiseen ja kuivaamiseen liimatahrojen poistamista varten. 

Mittaa ensin seinät, jotta voit tilata oikean määrän tapettirullia verkkokaupastamme. Suosittelemme, että tilaat yhden rullan enemmän kuin tarvitset korvaamaan mahdolliset vahinko leikkaukset. Pääsääntöisesti tapettirullien pituus on 10,05 metriä ja leveys 0,53 metriä. Kokoelmasta riippuen tapettirullien koot voivat myös vaihdella.

Kun olet valmistellut tarvitsemasi tapetointivälineet, ota ensimmäinen tapetti rulla esille. Jätä noin viiden senttimetrin pidennys ala ja yläreunaan, jonka voit leikata, kun tapetti on seinällä. Sekoita liima huolellisesti niin, että kaikki kokkareet häviävät ja varmista että tapetoitava pinta on tasainen ja kuiva ennen tapetointia.

Modernien kuitukangastapettien ripustaminen

Kuitukangastapetti ei syty palamaan helposti ja niin ilma kuin höyry pääsevät läpäisemään tapetin, mikä tekee siitä hengittävän tapetin. Koska kuitukangastapetti voidaan ripustaa seinään ilman tapetin liottamista liisterissä, tapetin ripustamistapa on hieman helpompi. Alhaalta löydät meidän ohjeistuksen kuitukangastapetin ripustamiseen.

Tapetin voit leikata jättäen viiden senttimetrin pidennyksen. Valitse jotain pitkää kuten keppi liiman sekoittamiseen. 

 1. Levitä liima seinälle telan tai siveltimen avulla.

 2. Ota ensimmäinen tapettinauha ja aseta se seinään kiinnittämällä huomiota katon ja lattian rajaan. 

 3. Käytä tapettilastaa tai -harjaa tapetin painamiseen seinään.

 4. Leikkaa ylimääräiset kaistaleet alhaalta ja ylhäältä pois. 

 5. Aseta seuraava tapettinauha ensimmäisen tapettinauhan viereen ja toista prosessi.

 6. Pyyhi liimatahrat tuoreeltaan pois puhtaalla sienellä ja kuivaa.

Modernien paperitapettien ripustaminen

Modernit tapetit, joiden tukimateriaali on paperi vaativat lyhyen liotusajan ennen ripustamista seinään. Sen vuoksi ripustamistapa eroaa hieman kuitukangastapetista. 

Laita ensimmäinen tapettinauha pöydälle ja levitä liisteriä tapetin alapuolelle tasainen määrä ja asennetaan vettyneenä 2-3 millimetriä limisaumaan edellisen tapettinauhan viereen. 

 1. Tartu tapettinauhan kahteen päähän ja taita ne nauhan keskeltä. Anna taitettujen tapettinauhojen liota 5-10 minuuttia ja varmista, että yksittäisten liuskojen liotusajat ovat suunnilleen samat. 

 2. Kun olet liisteröinyt ja taittanut kaikki tapettinauhat, avaa ensimmäinen tapettinauha.

 3. Aseta tapetin yläreuna seinän ja katon reunoja vasten ja paina tapettia tapettilastalla tai -harjalla seinää vasten. 

 4. Siirry käyttäen tapettilastaa tai -harjaa tapetin keskiosaan ja sitten alaosaan. 

 5. Kun tapetti on painettu seinään joka puolelta, leikkaa ylimääräiset kaistaleet pois. 

Modernit tapetit tunnetuilta valmistajilta

Lukuisat valmistajat tarjoavat kattavia valikoimia moderneja tapetteja. Löydät monia tyylikkäitä kokoelmia tunnetuilta valmistajilta kuten A.S. Création ja Architects Paper. Heidän valikoimastaan löydät taatusti sinun tyyliin sopivan modernin tapetin. 

Laadukkaat tapetit tarjoavat monipuolia sovitelmia, muunnelmia ja laajan valikoiman värejä ja kuvioita. Valitse geometriset tapetit A.S. Créationilta tai Esprit Home:n tyylikkäät kukkatapetit. Tunnetut valmistajat pitävät huolen, että huonetilan sisutuksessa on läsnä näyttävä ja yksilöllinen tunnelma

Ilmaise tyyliäsi A.S. Créationin moderneilla tapeteilla

A.S Création on kansainvälisesti tunnettu korkealuokkaisten tapettien valmistaja. Tämä valmistaja julkaisee vuosittain uusia mallistoja, jotka erottuvat laadun ja monipuolisuuden ansiosta. A.S Création valmistaa myös tapetteja monille tunnetuille tuotemerkeille.

Varsin moderneja vaihtoehtoja tarjoavat A.S. Créationin viidakkotapetit, art-deco ja kivitapetit. Korkealaatuisten materiaalien ja laadunvalvonnan ansiosta, voit luottaa A.S. Créationin ensiluokkaisiin moderneihin tapetteihin. Lisäksi yritys tähtää tuotantoprosessin ekologisuuteen pitää kestävää kehitystä erittäin tärkeänä.  

Moderni Esprit Home

Esprit Home ei jää emoyhtiönsä, A.S. Créationin varjoon. Heidän laaja tapettivalikoima sisältää hillityissä väreissä olevia kukkatapetteja ja raidallisia tapetteja, joissa on hyvin moderninen kosketus. Ilmaise siis omaa tyyliäsi Esprit Home tapeteilla. 

Modernit tapetit säteilevät nykyhetkeä

Nauti Bricoflor-verkkokaupan monista eduista. Parhaan hintatakuumme ansiosta säästä aikaa, rahaa ja hermoja. 

Voit myös hyödyntää ilmaista näytepalveluamme, jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää. Vältä ylimääräinen kauppakierros ja tilaa näytteet, jotka toimitetaan kotiovellesi. 

Kun suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Asiakaspalveluun saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tekstiililaattoja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

 

Plus icon lue lisää