MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Pride of Nature Collection "Tammi V04"Image maximise icon
Ter Hürne Pride of Nature Collection "Tammi V04"Image maximise icon
Ter Hürne Pride of Nature Collection "Tammi V04"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-sauvainen
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Öljytty
73,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Pride of Nature Collection "Tammi V04"

Saksalaisen ter Hürne -valmistajan uusi ”Pride of Nature Collection” -malliston parketeissa on sekoitus laadukkaita luonnollisia värejä ja pintarakenteita, jotka sopivat hyvin persoonalliseen sisustukseen. Laivankansilattia olemus on hyvin läsnä tässä mallistossa ja se tekee parketeista erittäin ajattomia lattiapäällysteitä. Jokaisella lankulla on tukeva ja kestävä 3,5 mm paksu kulutuskerros ja ne tulevat 2390 x 200 mm kokoisina. Ter Hürne -valmistajan parketit ovat harjatut ja luonnollisesti öljytyt, mikä saa aikaan parkettien luonnollisen viimeistelyn ja miellyttävän tunteen jalkojen alla.

Tämän malliston painopisteenä ovat vakaat ja hyvin valitut tammilankut, joissa harmaan ja ruskean värisävyt pääsevät loistamaan. Ter Hürne Pride of Nature Collection -malliston ”V05 tupakka/ruskea tammi” on hyvin väri-intensiivinen parketti, jolle on annettu erityisen tumma ruskean värisävy. ”V06 Saksanpähkinä” -parketti on klassinen vaihtoehto tästä modernista mallistosta, joka yhdistettynä raikkaan keltaisiin, mangon tai aprikoosin sävyisiin sisustuselementteihin luo kutsuvan ja kodikkaan tunnelman. Toinen vankka ja tyylikäs valinta on ter Hürne Pride of Nature ”Pyökki V07”.

Valitsemalla tästä mallistosta parketin, saat hyvin kestävän ja pitkäikäisen lattian. Ter Hürne -valmistajan hätkähdyttävä 30 vuoden takuu kotikäytöstä on suuri osoitus tästä.

Ter Hürne Pride of Nature -malliston parketit ovat ensiluokkaiset ja ympäristöystävälliset. Valmistaja tukee kestävää kehitystä ja metsätaloutta, sekä on saanut eko-instituution myöntämän merkin vähäpäästöisten ja ekologisten lattiapäällysteidensä ansiosta.

Tekniset tiedot
Arrow icon