MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

ter Hürne Pride of Nature Collection – luonnolliset ja autenttiset parketit

Puun luonnollinen ulkonäkö ja lankun öljytty pinta pitävät huolen, että parketin olemus hehk…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 8 | 8 Tuotteet

Ajaton ja elegantti luonnollinen parketti

Mallistosn parketit ovat valmistettu kolmesta eri puulajista ja vaihtoehtoja löytyy eri luonnollisen puun sävyissä. Suositun tammiparketin lisäksi voit valita ter Hürne Pride of Nature Collection -malliston ”V06 Saksanpähkinä” parketin luomaan kodikasta tunnelmaa tai vankan ja tyylikkään ”V07 Pyökki” parketin tuomaan lisää lämpöä huonetilaan. Parkettien värisävyt vaihtelevat pehmeän beigestä majesteettiseen tummanruskeaan ja ne elävöittävät ja raikastavat huonetilan ilmettä. Kun yhdistät valitsemaasi parkettiin muita maanläheisen sävyisiä huonekaluja ja sisustuselementtejä luot hyvin maalaismaisen tunnelman sisustukseesi. Malliston monipuolinen valikoima takaa, että löydät sinun tyyliisi sopivan parketin!

Erinomainen ja yksilöllinen ulkonäkö parketin pinnassa

Ter Hürne varmistaa, että jokainen parkettilankku on ainutlaatuinen luonnontuote. Tammiparketti, jossa hienot oksat ja satunnaiset pintakuviot koristavat lankkujen pintaa on klassinen valinta. Vaihtoehtoisesti voit valita erityisen näyttävän parketin, jossa oksat ovat vahvemmin läsnä ja siten luovat suuren kontrastin. Tyylikkäät laivankansilattia -lankut tulevat 2390 x 200 mm kokoisina ja siten ovat ajaton lattiapäällyste. Kokoelman lankkujen pintoja on yksilöllisesti pintakäsitelty öljyämällä ja harjaamalla, joka on saanut aikaan miellyttävän tuntuisen luonnollisen parketin.

Ympäristöystävällinen parketti

Ter Hürnen Pride of Nature Collection -malliston parketit ovat 100% puusta valmistettu. Luonnonvarojen huolellinen käyttö ja ekologisuus ovat valmistajalle tärkeitä elementtejä. Ter Hürne käyttää parkettien valmistuksessa kestävän metsätalouden puita ja on sen vuoksi FSC- ja PEFC-sertifioitu. Lisäksi ter Hürne on saanut ekoinstituution myöntämän merkin, mikä tarkoittaa, että tämän malliston parketit ovat vähäpäästöisiä, eli eivät saastuta sisäilmaa.

Erinomainen kestävyys ja pitkäikäisyys ovat hyvin ominaista saksanpähkinä-, pyökki ja tammipuulle. Lankuilla on 3,5 mm paksu kulutuskerros, joka mahdollistaa niiden hiomisen jopa kaksi kertaa käytön aikana. Ter Hürne Pride of Nature Collection -mallisto tarjoaa yksinomaan öljyttyjä parketteja, joilla on erityinen rakenne. Asiantuntijamme suosittelevat, että et hio valisemaasi parkettia lainkaan, vaan voitelet parketin sen sijaan uudelleen 1-2 vuoden välein, jotta voit nauttia autenttisesta parketistasi pidempään.

Helppo parkettilattian asentaminen

Näiden parkettien asentaminen onnistuu käden käänteessä! Kaikki ter Hürnen parkettilattiat ovat varustettu CLICKitEASY -järjestelmällä. Patentoidun liitäntätekniikan ansiosta et tarvitse vuosien kokemusta lattian asentamisesta. Mekaanisen lukkoponttijärjestelmän avulla sinun tarvitsee ainoastaan napsauttaa lankut yhteen. Helpolla asennuksella säästät paljon aikaa ja rahaa! Kelluvaan asennukseen suosittelemme, että asennat iskun äänieristyksen kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Kaikesta huolimatta voit saada enemmän vakautta parkettilattiaasi käyttämällä liimaa.

Pride of Nature Collection -malliston parketit voidaan yhdistää lämpimän veden lattialämmitykseen. Saat siis niin kauniin kuin miellyttävän lämpimän parkettilattian!

Tutustu BRICOFLOR verkkokauppaan

Löysitkö ter Hürne Pride of Nature Collection -mallistosta kotiisi sopivan parketin? Me tarjoamme parhaan hintatakuun, jonka ansiosta saat tuotteesi parhaimpaan hintaan. ”Made in Germany” -laadun lisäksi voit hyötyä palveluistamme, kuten ilmaisesta näytepalvelustamme. Voit siis tilata ilmaiset näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta suoraan kotiovellesi. Jos olet suunnittelemassa isompaa projektia, teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää