Close icon
Project Floors floors@home/40 "PW 2400"Image maximise icon
Project Floors floors@home/40 "PW 2400"Image maximise icon
Project Floors floors@home/40 "PW 2400"Image maximise icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Yli 80 erilaista jäljitelmää
  • Joustava käyttö (Käyttöluokka 21-23/31)
  • Vankka ja kestävä lattiapäällyste
  • Kestävä tuotanto
29,70 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors floors@home/40 "PW 2400"

Koska Floors@work/80- ja floors@work/55-mallistot soveltuvat paremmin urakka- ja teollisuusalojen vilkkaasti liikennöityihin tiloihin, valmistaja Project Floors halusi tuoda markkinoille liimattavia vinyylilattioita, jotka sopivat paremmin asuintiloihin. Ratkaisuna Project Floors loi floors@home/40 -malliston. Niissä yhdistyy 25:n eri värisävyn monimuotoisuus parhaiden teknisten ominaisuuksien kanssa. Project Floors:in floors@home/40 - malliston tyylikkäillä puun ja laatan näköisillä malleilla voit luoda oman persoonallisen ja harmoonisen tunnelman kotiisi.

Autenttisten näköisten puu- ja kivimallien laajan valikoiman ansiosta voit suunnitella kotisi haluamallasi tavalla. Puun näköinen vinyylilattia on saatavilla klassisessa lankkumuodossa. Liimattava vinyyli on saatavilla 21 viimeistelyvaihtoehdossa, ja se inspiroi luonnollisella ulkonäöllään ja monipuolisella värivalikoimalla. Project Floors floors@home/40:n värivalikoima vaihtelee vaaleanharmaasta vinyylilattiasta pähkinäisiin, hieman punertaviin puulankkuihin ja vahvaan, täyteläiseen vinyylilattiaan, jossa on rustiikkinen pinta. Ne, jotka pitävät modernimmasta sisustuksesta, saavat rahoilleen vastinetta vaalealla liimattavalla vinyylillä tammen näköisellä pinnalla. Värivalikoima lisäksi myös liimattavan vinyylin pintakuviointi vaihtelee kevyestä tekstuurista syvempiin uriin, joita on vaikea erottaa aidosta puusta valmistetuista lattianpäällysteistä.

Samanlainen tilanne on vinyylilaattojen kanssa, joita on saatavana tyylikkään kivimaisen näköisinä neljässä eri viimeistelyssä Project Floors floors@home/40 -mallistossa. Valmistaja Project Floors ottaa mallia aidoista kivilaatoista kivi-ilmeisen liimattavan vinyylin ulkonäössä ja tuo luonnonkiven näköisen vinyylilattian avulla markkinoille suunnittelupaletin, joka soveltuu hienoimpiinkin sisustuskonsepteihin. Beigenväriset kivimäiset vinyylilattiat vakuuttavat hillityllä, välimerellisellä charmilla, kun taas harmaat laattamalliset vinyylilattiat vakuuttavat urbaanilla eleganssilla. Project Floors floors@home/40 -liimattavat vinyylilaatat täydentyvät tummanruskealla design-lattiapinnoitteella, jonka laattapinnassa yhdistyvät taitavasti kivi- ja puujäljet.

Projekt Floors:in floors@home/40-malliston vinyylilaatat ja vinyylilankut kuuluvat käyttöluokkiin 23, 32 ja 41, joten ne soveltuvat erinomaisesti paitsi kovaan käyttöön yksityisissä tiloissa myös tavanomaiseen käyttöön kaupallisissa tiloissa ja kevyessä teollisuuskäytössä. Voit siis asentaa vinyylilattian keittiöön, olohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, mutta myös eteiseen sekä toimisto- ja kodinhoitohuoneisiin. Samoin työtuolin rullia voidaan käyttää epäröimättä liimattavalla vinyylilattialla.

Lattiat, jossa on 2 mm:n rakennekorkeus ja 0,4 mm:n paksuinen kulutuskerros, on myös erityisen remonttiystävällinen. Sen lisäksi siinä on PU-pinnoite, joka suojaa Project Floorsin korkealaatuista liimattavaa vinyyliä naarmuilta ja iskuilta ja tekee siitä helppohoitoisen lattiapäällysteen. Turvallisuus on otettu huomioon myös Project Floors floors@home/40 - vinyylimallistossa: liimattavalle vinyylilattialle on ominaista luistonesto R9, jopa R10 lattiasta riippuen, antistaattiset ominaisuudet ja paloturvallisuusluokka Bfl s1. Project Floors keskittyy myös ympäristöystävällisyyteen. Valmistaja kiinnittää huomiota terveydelle vaarattomien tuotteiden valmistukseen sekä erittäin alhaisiin päästöarvoihin. Tämän vuoksi Project Floor -tuotteilla on "Indoor Air Comfort Gold" -merkki.

Tutustu puuvinyylilattiaan tai liimattaviin vinyylilaattoihin Project Floors floors@home/40 - mallistossa jo tänään - kestävä vinyylilattia asuin- ja liikekäyttöön!

Tekniset tiedot
Arrow icon