Project Floors floors@home/40 liimattava vinyyli - Tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistelmä

Project Floors floors@home/40 -malliston liimattavalla vinyylilattialla valitset vankan lattiapäällysteen, joka …

lue lisää
20 / 24 Tuotteet

Project Floors floors@home/40 – Täydellinen paketti teknisiä ominaisuuksia ja hienostunutta muotoilua

Viime vuosina tuotemerkin valmistaja Project Floors on erikoistunut elastisiin lattiaratkaisuihin ja on näin ollen uudistanut koko valikoimansa osana nykyaikaistamista ja markkinoiden yhdenmukaistamista. Näin neljästä mallistosta tuli kolme suurempaa mallistoa, joista löytyy kauniita ja teknisesti vakuuttavia vinyylilattioita kaikkiin tiloihin. Erityisesti Project Floors:in liimattavat vinyylilattiat tekevät vaikutuksen sekä asuin- että liiketiloissa.

Floors@home/40 -mallistolla Project Floors tarjoaa täydellisen paketin monipuolisimpia puun ja kiven näköisiä lattiapintoja paljon käytetyille asuintiloille, mutta myös kaupalliseen käyttöön. Suunnittelun ja käytännöllisyyden yhdistelmä innostaa niin vuokralaisia kuin omistajia, arkkitehtejä ja sisustussuunnittelijoita. Liimattavien vinyylilattioiden ulkoasun osalta sinulla on paljon valinnanvaraa. Tutustu liimattaviin vinyylilattioihin, jotka antavat huoneillesi persoonallisen kosketuksen 25 erilaisen pinnan valikoimassa.

Autenttisen puun ja kiven näköinen lattiapäällyste

Joustavien lattiapäällysteiden markkinoiden klassikkoja ovat erilaiset puu- ja kivimallit. Näiden luonnonmateriaalien ulkonäköä mukaileva liimattava vinyyli on ajaton ja sopii monenlaisiin asumis- ja sisustuskonsepteihin. Project Floors floors@home/40 -mallistoon kuuluu laaja valikoima puun näköisiä liimattavia vinyylejä sekä muutamia kiven näköisiä malleja, jotka ovat hämmästyttävän lähellä aitoa versiota ja vakuuttavia myös teknillisesti.

Valikoimassamme on 21 puun näköistä vinyyliversiota ja yhteensä neljä erilaista laatan näköistä vinyylilattiaa, joten sinulla on ihanteelliset edellytykset toteuttaa yksilöllisiä ideoitasi. Voit valita kermanvärisistä ja valkoisista päällysteistä antrasiitin värisiin vinyylilattioihin, sillä värivalikoima on laaja.

Vaihtoehto parketille ja laatoille: Project Floors liimattavat vinyylit

Sisustuksesta ja mieltymyksistä riippuen löydät oikean liimattavan vinyylilattian Project Floors floors@home/40 -mallistosta. Esimerkiksi Project Floors floors@home/40 "PW 1261" vinyyli puun näköisenä on hämmästyttävän lähellä aitoa puulattiaa tekstuurillaan ja lämpimällä ruskealla sävyllä. Ekspressiivisen värinen vinyylilattia näyttää samaan aikaan jalolta ja modernilta. Viistetyt reunat takaavat myös erityisen realistisen ulkonäön.

Laatan näköisen vinyylin avulla voit valita vinyylilaatat, jotka jäljittelevät harhaanjohtavasti aitoa kiveä. Löydä esimerkiksi Project Floors@home/40 "SL 307" avulla vinyylilattia antrasiitin värisenä, jonka kivipinta sopii erityisen hyvin keittiöön. Vaaleanharmaasta tummanharmaaseen vaihtelevien vivahteiden ansiosta luonnonkivimäinen vinyylilattia sopii sekä moderniin että välimerelliseen ja luonnolliseen sisustukseen.

Beigen ja kermanvärisellä laattamaisella vinyylilattialla voit tuoda kotiin erittäin tyylikkään pinnan, joka on helppo puhdistaa vaaleasta väristä huolimatta. Tämä ilmeikäs liimattava lattia luo ylvään sisustuksen, joka huokuu ylellisyyttä. Klassinen mutta erittäin moderni: Project Floors floors@home/40 -malliston vinyylilattiat.

Project Floors floors@home/40 – Monipuolinen liimattava vinyylilattia

Liimattava vinyylilattia on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin ominaisuuksista riippuen. Project Floors floors@home/40 -malliston joustava vinyylilattia osoittaa kuinka kaikki on mahdollista sen avulla. Käyttöluokkiin 23, 32 ja 41 kuuluvan lattian voi asentaa sekä asuin- että liiketiloihin ja teollisesti vähän käytetyissä tiloissa.

Liimattava vinyyli soveltuu erityisesti vilkkaasti käytettyihin asuintiloihin, mutta se voidaan asentaa myös myymälöihin, toimistoihin ja moniin muihin tiloihin. Project Floorsin vinyyliä voidaan käyttää jopa kylpyhuoneiden lattiana. Tämän valikoiman liimattavat vinyylit ovat tällä spektrillä todellinen monitoimilattia, jota on myös miellyttävä käsitellä 2,00 mm:n kokonaispaksuuden ansiosta. Tämä johtuu siitä, että 2 mm:n paksuinen vinyylilattia on erittäin remonttiystävällinen lattiapäällyste, jota varten ovia ei yleensä tarvitse erityisesti hioa asennusta varten.

Kestävä lattiaratkaisu: Project Floors floors@home/40 liimattava vinyyli

Projekt Floors:in floors@home/40-malliston vinyylilattia on 3,35 kg/m² kokonaispainolla, 2,00 mm:n kokonaispaksuudella ja 0,4 mm:n kulutuskerroksella toimiva ratkaisu kaikissa tiloissa ja samalla erittäin käyttäjäystävällinen. Joustavat lattiapäällysteet asennetaan laatta- ja lankkumuodossa liimaamalla ne koko pinta-alaltaan huoneen aluslattiaan. Tätä varten aluslattia on valmisteltava kunnostusta varten poistamalla epätasaisuudet sekä pöly, lika ja rasva. Jotta vinyylilattiat ei laajenisi asennuksen jälkeen, sitä on akklimatisoitava noin 48 tuntia kyseisessä huoneessa ennen asennusta. Levitä vinyyli mahdollisimman pieneen kasaan kyseiseen huoneeseen.

Sen jälkeen huoneeseen voidaan levittää erikoisliimasta valmistettu liimakerros. Tämän jälkeen vinyyli asetetaan lattialle. Heti kun huone on täysin peitetty ja liimakerros on kuivunut, vinyylilattia liimataan tukevasti alustaan. PU-pinnoitteen ansiosta Project Floors:in liimattava vinyylilattia on erityisen kestävä ja helppo puhdistaa. Tämä tarkoittaa, että naarmuilla tai muilla vaurioilla ei ole mitään mahdollisuuksia, ja lattianpäällysteen puhdistaminenkin onnistuu hetkessä. Kemikaaliresistanssin ansiosta lattia voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti jopa tavallisilla kotitalouksien siivouskemikaaleilla.

Teknisesti huippu – Liimattava vinyyli Project Floorsilta

Project Floors floors@home/40 -malliston liimattava vinyyli on täydellinen muotoilun ja teknologian yhdistelmä. Monet tekniset ominaisuudet tuovat lukuisia etuja jokapäiväiseen elämääsi. Laatuominaisuuksien, kuten paloluokituksen Bfl-s1, joka tarkoittaa vähäistä tai olematonta savunmuodostusta tulipalon sattuessa, lisäksi sille on ominaista liukastumisen esto R9 ja, sisustuksesta riippuen, jopa R10 sekä monia muita huippuominaisuuksia.

Niihin kuuluu soveltuvuus työtuolien pyörien alle (tyyppi W), joiden ansiosta edes työtuolilla rullailu voi vahingoittaa lattiapäällystettä. Lisäksi 2 dB:n äänen vaimennuksen ansiosta vinyylilattia vaikuttaa myös miellyttävästi hiljaiseen ilmapiiriin. Näiden ja monien muiden teknisten tuotekohteiden lisäksi Project Floors painottaa erityisesti ympäristöystävällisiä valmistuskäytäntöjä. Tästä esimerkkinä lattiat on valmistettu ilman haitallisia ftalaatteja, joten ne eivät vahingoita ihmisiä tai ympäristöä.

Project Floors floors@home/40 – Löydä oma korkealaatuinen lattiasi Bricoflorilta!

Project Floorsin floors@home/40 -valikoiman liimattava vinyylilattia on todellinen monitoimilattia. Jos sinäkin haluaisit tämän käytännöllisen lattian kotiisi, mutta haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta ja saada kattavaa neuvontaa.

Jos haluat remontoida suuremman alueen Project Floors:in liimattavalla vinyylilattialla, teemme sinulle mielellämme yksilöllisen tarjouksen parhaaseen hintaan. Jos et osaa päättää puun näköisen vinyylin ja kiven näköisen vinyylin välillä, voit käyttää näytepalveluamme. Anna huoneillesi mahdollisuus loistaa parhaimmalla tavalla Project Floors floors@home/40:n avulla ja tilaa vinyylilattia verkosta BRICOFLORilta jo tänään!

Plus icon lue lisää