Close icon
1 - 20 | 284 Tuotteet

Project Floors liimattavat vinyylit ovat täällä

Project Floorsin liimattava vinyyli tarjoaa korkealaatuisia vinyylilattioita useissa eri mallistoissa, joissa on upea muotoilu ja ennen kaikkea lukuisia teknisiä korkealaatuisia ominaisuuksia. Selaa eri Project Floors -lattiapäällysteitä ja valitse suosikkisi jo tänään!

Project Floors liimattavat vinyylilattia – Korkealaatuinen vinyyli lukuisissa malleissa

Vinyylilattioita on nykyään saatavana vaikka minkälaisia malleja. Uusista erilaisista trendeistä huolimatta kaksi lattiatyyppiä ei koskaan mene pois muodista: puun ja kiven näköiset pinnat. Nämä kaksi mallia ovat aina yhtä suosittuja, vaikka markkinoille tulee aina uusia erilaisia variaatioita ja versioita. Olipa kyseessä klassinen, moderni tai urbaani: Bricoflor-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Project Floorsin liimattavia vinyylilattioita.

Käytä liimattavia vinyylilattioita eri tiloissa

Project Floors tarjoaa floors@home/20-, floors@home/30- ja floors@home/40-mallistoillaan laajan valikoiman klassisia ja moderneja malleja kotikäyttöön, joita on mallista riippuen saatavana myös kaupallisiin tai teollisiin tiloihin. Myös mallistojen floors@work/55 ja floors@work/80 avulla Project Floors tarjoaa sinulle mahdollisuuden sisustaa monenlaisia huonetiloja asuintiloista vilkkaasti liikennöityihin teollisuustiloihin.

Project Floors Floors@HomeCollection – Liimattavat vinyylilattiat kaikkiin huoneisiin

Suuressa floors@home-mallistossa voit tehdä valinnan kolmesta vaihtoehdosta: floors@home/20, floors@home/30 ja floors@home/40. Project Floors floors@home/20, on liimattava vinyylilattia, joka on suunniteltu erityisesti asuintiloihin (käyttöluokka 22). Valikoimassa on 24 puulankkua ja 6 laattamallia, joten jokaiseen olohuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen löytyy sopiva lattiapäällyste.

Suuressa käytössä oleville asuintiloille sekä kevyesti liikennöidyille kaupallisille tiloille (KL 21-23 ja 31) floors@home tarjoaa Project Floors floors@home/30 -laatua. Tämän malliston liimattava vinyyli on uskollinen ja helppohoitoinen kumppani, sillä siinä on 0,3 mm:n paksu kulutuskerros ja PU-pintakäsittely. Erinomaisten teknisten laatuominaisuuksien, kuten Bfl-s1-paloluokituksen ja kemikaaliresistanssin lisäksi Project Floorsin mallisto on erityisen vaikuttava 105:n mallin tuotevalikoiman ansiosta. Tämä on jaettu 74 lankku- ja 31 laattamalleihin, jotka ovat varustettu viistetyllä reunalla lattiasta riippuen. Puujäljitelmän valikoimassa on värivaihtoehtoja kalkitussa, luonnollisessa ja jalopuuvaihtoehdossa sekä abstrakteja painettuja puumalleja. Myös laattajäljitelmän värivalikoima vaihtelee vaaleasta hiekkakivestä tummiin graniittimalleihin.

Floors@home voidaan asentaa lähes kaikkiin tiloihin, ja se sisältää myös liimattavan vinyylilattian, jota voidaan käyttää kulutusluokkien 23, 32 ja 41 omaavilla alueilla. 0,4 mm paksun kulutuskerroksensa ansiosta Project Floors floors@home/40 -mallisto on valmis lähes kaikkiin haasteisiin, ja 20 mallin valikoiman ansiosta se voidaan yhdistää mihin tahansa sisustustyyliin.

Project Floors floors@work – Uutta hohtoa yrityksen tiloihin

Project Floors tarjoaa laajan floors@work-malliston, joka kattaa myös laajan segmentin lattioita voimakkaammin käytettyihin tiloihin, kuten urakointialaa ja teollisesti käytettyjä tiloja. Jopa 102 erilaista design-lankkua, joten jokaiseen makuun löytyy sopivat vinyylilattiat. Klassisten laattalattioiden lisäksi floors@work/55 (KL 23, 33 ja 42) ja floors@work/80 (KL 23, 34 ja 43) -mallistoissa on lukemattomia puun näköisiä lattioita, jotka heijastavat sekä klassista että modernia tunnelmaa kaikessa muotoilurikkaudessaan.

Tekniset lattiat, kuten floors@home, vakuuttavat laadukkailla ominaisuuksillaan. Muotoilulattian ominaisuudet, kuten PU-pintakäsittely ja 0,55 mm tai 0,8 mm (versiosta riippuen) paksu kulutuskerros, mahdollistavat sen, että se on varustettu kaikkiin haasteisiin. Lisäksi liimattavassa vinyylilattiassa on yksityiskohtia, kuten palotekninen luokka Bfl-s1, liukastumisen esto R9 ja soveltuvuus työtuolin pyörien alle (tyyppi W). Ekologiselta kannalta liimattava vinyyli on myös yksi markkinoiden parhaista päällysteistä. Ilman pehmittimiä ja ftalaatteja valmistettu liimattava vinyyli on terveydelle vaaraton ja materiaali kierrätettävää.

Project Floors liimattava vinyyli – Tilaa laadukas vinyylilattia helposti Bricoflorilta!

Project Floors -lattioissa on yksi tärkein ominaisuus kunnossa: laatu. Tämä ulottuu materiaalien valinnasta koko tuotantoprosessiin ja jokaiseen yksittäiseen tuotteeseen - korkeimmat laatuvaatimukset kaikilla osa-alueilla. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta ja pyytää neuvoja remonttiisi.

Jos suunnittelet suurempien pinta-alojen päällystämistä liimattavalla vinyylillä, yksilöllisen tarjous on etu, josta voit hyötyä. Lisäksi saat parhaan hintatakuumme. Selaile rauhassa, kysy ja valitse suosikki lattiapäällyste BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää