Close icon
Project Floors floors@home/20 "PW 3110"
Project Floors floors@home/20 "PW 3110"Project Floors floors@home/20 "PW 3110"
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Edullinen liimattava vinyyli
  • Erittäin aidon näköiset puu- ja kivijäljitelmät
  • Tyylikäs ulkonäkö ilman viistettyjä reunoja
  • Korkealaatuisella PU-pinnoitteella
19,50 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors floors@home/20 "PW 3110"

Laadukas liimattava vinyylilattia odottaa sinua Project Floors floors@home/20 -mallistossa, joka sopii esimerkiksi olohuoneeseen. Project Floorsin lattiaa on saatavilla yhteensä 35 muotoilulla, jotka jakautuvat 28 puun näköiseen vinyylilattiaan klassisessa lankkumuodossa ja 7 laatan näköiseen vinyylilattiaan. Laattavinyyliä on saatavilla sekä luonnonkiven että betonin näköisinä.

Puun näköiset vinyylilattiat tarjoavat valinnanvaraa jokaiseen makuun, vaaleanharmaista sävyistä voimakkaan sävyisiin malleihin, joissa on punertava vivahde. Maalaismainen vinyylilattia ei ainoastaan jäljittelee aitoa puuta myös tekstuurisesti. Näin tuot palan luontoa kotiisi Project Floors floors@home/20 -vinyylilattialla. Laatan näköinen vinyyli puolestaan tarjoaa kermanvärisiä malleja sekä vaalean- ja tummanharmaita kivipintoja ja lähes mustia liuskekivirakenteita. Luonnonkiven näköinen vinyylilattia sopii erinomaisesti tyylikkääseen keittiöön. Tässäkin tapauksessa tuntuu aivan kuten kiviset vastineensa.

Project Floors floors@home/20 - liimattava vinyyli kuuluu käyttöluokkaan 22, joten se on suunniteltu täydellisesti normaaliin kotikäyttöön. Tämän ansiosta vinyylilattia sopii erinomaisesti keittiöön ja eteiseen, mutta myös työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Myös teknisessä käsittelyssä liimattava vinyyli osoittautuu korkealaatuiseksi ja tarkaksi.

Vinyylilattia, jossa on 2 mm:n rakennekorkeus ja 0,2 mm:n kulutuskerros, on erityisen remonttiystävällinen lattiapäällyste, joka on myös antistaattinen, kemikaaliresistanssi ja liukastumisenesto R9- ja jopa R10-luokituksen mukaisesti lattiasta riippuen. Sen lisäksi, että nämä lattiat soveltuu työtuolien pyörien alle, se soveltuu myös lattialämmityksen kanssa 28 °C:een asti, ja kaiken lisäksi siinä on suojaava PU-pintakäsittely. Project Floorsin liimattava vinyyli valmistetaan kestävästi ja ympäristöystävällisesti. Valmistajan tuotteille on esimerkiksi myönnetty "Indoor Air Comfort Gold" -merkki niiden matalien päästöarvojen vuoksi. Lisäksi Project Floors takaa terveydelle vaarattomien materiaalien käytön laadukkaassa Project Floors floors@home/20 -mallistossaan.

Project Floors floors@home/20 - edullinen vinyylilattiamallisto kotiisi!

Tekniset tiedot
Arrow icon