Close icon

Project Floors@Home/20 – Liimattava vinyyli tekemään tiloistasi kodikkaamman

Project Floorsin floors@home/20-malliston liimattava vinyylilattia on monen vuoden kokemuksen ja teknisen kehityksen tulos…

lue lisää
1 - 20 | 30 Tuotteet

Project Floors@Home/20 – Moderni liimattava vinyyli

Project Floors floors@home/20 -liimattava vinyylimallisto on tunnetun lattiavalmistajan Project Floorsin innovatiivisen tuotekehityksen tulos. Markkinoiden kysynnän mukaisesti vanhempia mallistoja on uudistettu ja niiden rakennetta selkeytetty. Lattiat ovat teknillisesti nykyaikaisia ja tuovat raikkaan tuulahduksen huoneisiisi.

Mallisto floors@home koostuu houkuttelevista puun ja kiven näköisistä liimattavista vinyyleistä, jotka on räätälöity täydellisesti asuintilojen tarpeisiin. Löydät siis verkkokaupastamme floors@home/20-malliston lisäksi myös floors@home/30- ja floors@home/40-mallistot, jotka vaihtelevat käyttösuosituksen ja ulkonäön suhteen. Tutustu nyt vinyylilaattojen ja -lankkujen pintoihin ja korkealaatuisiin teknisiin ominaisuuksiin.

Käytä suunnittelun vapautta – Liimattavan vinyylilattian eri mallit

Project Floors floors@home/20 -malliston vinyyliä on saatavilla useilla eri pintakäsittelyillä, joten löydät varmasti etsimäsi, kun haluat suunnitella kotisi tyylikkäästi. Puun näköinen vinyylilattia on saatavilla lankkumuodossa 28 eri viimeistelyllä, kun taas kiven näköinen liimattava vinyyli on saatavilla laattoina seitsemällä eri viimeistelyllä. Vinyylilattiat luovat aidon puun ja realistisen kiven näköisinä upean luonnollisen yleisilmeen. Laajan värivalikoiman avulla on lukemattomia mahdollisuuksia luoda houkutteleva ja yksilöllinen sisustus.

Yksilöllisten huonekonseptien toteuttaminen Project Floors avulla

Project Floors floors@home/20-malliston tyylikkään vinyylilattian ansiosta sinulla on laaja valikoima lattioita, joilla voit suunnitella huoneesi yksilöllisesti. Tutustu esimerkiksi Project Floors floors@home/20 "PW 3085" -vaihtoehtoon, jossa on kalkittu, tummanruskea puumuotoilu ja jossa yhdistyvät näin modernius ja kodikkuus. Vinyylilattiat vintage-lookissa on nostalginen kosketus, jonka ansiosta vinyylilattia saa rakennetta ja eleganssia.

Myös kivimäinen liimattava vinyyli inspiroi rakenteellisella monimuotoisuudellaan ja luonnollisen näköisellä pinnallaan. Tästä esimerkkinä Project Floors floors@home/20 "TR 715" -lattia. Tämä vinyylilattia kivijäljitelmällä beigen värisenä tekee vaikutuksen suoraviivaisen tyylikkäällä ulkonäöllä, joka sopii erityisen hyvin keittiöön. Epäsäännöllisen rakenteen ansiosta liimattava vinyylilattia saa aidon ulkoasun ja antaa siten huoneillesi yksinkertaisen ja samalla ylvään tunnelman. Lähes kaikissa liimattavissa vinyylilattioissa on huolellisesti tehty kohokuviointi, joka tekee pinnasta hyvin aidon näköisen.

Project Floors floors@home/20 - Täydellinen vinyylilattia kotiin

Vinyylilattia, jonka paksuus on 2 mm ja kulutuskerros 0,2 mm, soveltuu erinomaisesti käytettäväksi oleskelutiloissa. Teknisen rakenteensa ja käytettyjen materiaaliensa ansiosta Project Floors floors@home/20 -liimattava vinyyli luokitellaan käyttöluokkaan 22, joten se soveltuu vinyylilattiaksi olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin sekä työhuoneisiin ja ruokailutiloihin. Liimattava vinyylilattia ei ole herkkä työtuolin pyörien alla, ja se soveltuu asennettavaksi lattialämmitysjärjestelmän kanssa 28 °C:seen asti. Palosuojausluokka Bfl-s1 kertoo, että vinyylilattia tuottaa palotilanteessa vain vähän tai ei lainkaan savua. Lisäksi lattiapäällysteen liukuesteluokka on R9 tai R10 lattiasta riippuen.

PU-pinnoitteen ansiosta liimattava vinyyli kestää monenlaisia haasteita. Näin ollen itse lattia on suojattu naarmuilta ja hankausvahingoilta, ja se on myös erittäin helppo puhdistaa. Edes tavalliset kotitalouskemikaalit eivät voi vahingoittaa Project Floors floors@home/20 -malliston liimattavaa vinyylilattiaa. Tämä tarkoittaa, että voit puhdistaa lattian kosteana ja puhdistusaineita käyttäen ilman ongelmia. Vinyylilaattojen ja vinyylilaminaatin suuren painon (3,1 kg/m²) ansiosta lattiapäällyste voidaan myös asentaa käyttäjäystävällisesti. Liimattavassa vinyylilattiassa on myös 2 dB:n iskuäänen parannus.

Valmistaja Project Floors kiinnittää huomiota myös ympäristötietoisiin valmistuskäytäntöihin. Siinä ei käytetä ftalaatteja sisältäviä pehmittimiä, mikä tarkoittaa, että liimattavalla vinyylillä on erinomaiset ominaisuudet, kun on kyse soveltuvuudesta asuintiloihin. Tutustu itse Project Floors floors@home/20 -malliston A+-päästöluokan vinyylilattiaan ja sen kaikkiin laadullisiin tuoteominaisuuksiin.

Ammattilaisten asennusjärjestelmä – Näin asennat uuden lattiasi

Project Floorsin vinyylilattian asentamista varten aluslattia on ensin puhdistettava epätasaisuuksista sekä pölystä ja rasvasta. Tämän jälkeen vinyyliin voidaan levittää dispersioliimaa, johon voidaan myöhemmin asentaa yksittäiset lankut tai laatat vastakkain. Kun liimakerros on täysin kuiva, liimattava vinyylilattia on kiinnittynyt lujasti alustaan.

Project Floors floors@home/20 – Liimattava vinyyli Bricoforilta!

Project Floors tarjoaa floors@home/20-mallistollaan liimattavan vinyylilattian, joka sopii täydellisesti kotiisi. Jos haluat mieluummin nähdä konkreettisesti itse, sopiiko käytännöllinen vinyylilattia sinulle, hyödynnä näytepalveluamme! Lähetämme näytekappaleet sinulle kotiovellesi, jonka jälkeen voit kokeilla vaihtoehtojasi.

Haluaisitko lisäneuvoja? Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa parhaan kykynsä mukaan kaikkiin kysymyksiisi liimattavasta vinyylilattiasta.

Laajempien alueiden päällystämistä varten voimme tehdä yksilöllisen tarjouksen, tietenkin parhaaseen hintaan. Tartu tilaisuuteen ja anna kodillesi täysin uusi ilme ja tilaa Project Floors floors@home/20 liimattavaa vinyyliä kätevästi ja helposti verkossa BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää