Close icon

Project Floors floors@home/30 - ihanteellinen liimattava vinyylilattia hienostuneeseen olohuoneeseen

Project Floors floors@home/30 -mallisto on päivitetty ja siksi erittäin moderni valikoima korkealaatuisia liimat…

lue lisää
1 - 20 | 104 Tuotteet

Project Floors floors@home/30 – Sisustaminen kestävällä vinyylilattialla

Project Floors Light -mallistosta on tullut uusi ja parempi versio Project Floors floors@home/30 -mallisto - moderni ja laadukas liimattava vinyylilattia, jonka löydät verkkokaupastamme yli 100 variaationa yksilölliseen sisustussuunnitteluun.

Project Floors floors@home/30 -vinyylilattia tekee vaikutuksen sekä visuaalisesti että teknisesti innovatiivisilla ominaisuuksilla, ja sillä on siten potentiaalia tulla yhdeksi joustavien lattiapäällysteiden markkinoiden monipuolisimmista ja suosituimmista vinyylilattioista.

Valikoima, joka inspiroi kaikkia – Liimattava vinyyli jokaiseen makuun

Nykyisillä markkinoilla on saatavilla monenlaisia värejä, pintoja ja kuvioita. Monissa tällä hetkellä saatavilla olevissa mallistoissa ei kuitenkaan ole yhtä laajaa valikoimaa kuin Project Floors floors@home/30 -valikoiman vinyylilattioissa. 104 eri mallin ansiosta valmistajalta Project Floors on saatavilla sopiva liimattava vinyylilattia kaikkiin tarpeisiin. Olipa kyseessä puu- tai kivijäljitelmä, lankut tai laatat: Valinta on sinun!

Vinyylilaatat kiven näköisinä tai vinyylilankut puun näköisinä: Project Floorsilta löytyy!

Project Floors floors@home/30 -mallistossa on puun näköisiä vinyylilattioita 77:ssä eri mallissa ja puolestaan liimattavaa vinyyliä kiven näköisenä laattoina 27:ssä eri mallissa.

Tutustu esimerkiksi Project Floors floors@home/30 "TR 725" -vaihtoehtoon. Harmaa moderni liimattava vinyyli sopii erinomaisesti keittiöiden tai kylpyhuoneiden nykyaikaiseen suunnitteluun, mutta sitä voidaan käyttää myös teollisesti inspiroituneissa olohuoneissa tai eteisissä sen urbaanin viehätyksen ansiosta. Luonnollista vastinettaan hyvin paljon muistuttava muotoilu on vaikuttava paitsi visuaalisten ominaisuuksiensa myös realistisen pintarakenteensa vuoksi. Sen ulkonäkö on mallinnettu luonnonkivestä, minkä vuoksi vinyyliä on vaikea erottaa aidosta kivilattiasta edes toisella tai kolmannella silmäyksellä.

Puun näköisen liimattavan vinyylin eri variaatiot, kuten tyylikäs Project Floors floors@home/30 "PW 2500" -malli on vain yksi esimerkki upeasta pinnasta. Pähkinäpuun näköinen liimattava vinyylilattia inspiroi suklaanruskealla sävyllä, joka tuo kodikkuutta ja lämpöä jokaiseen tilaan. Tammi-, pyökki- tai ahronvärinen vinyylilattia lupaa nykyaikaisempaa ilmettä. Kesäistä Välimeren tunnelmaa tuo luonnonkivimäinen vinyylilattia, kun taas antrasiitin värinen laattamaisen näköinen vinyyli tuo suoraviivaista eleganssia. Valitse nyt suosikkisi Projekt Floors:in floors@home/30-mallistosta ja anna kodillesi luonnollinen tunnelma, joka inspiroi sinua!

Project Floors floors@home/30 – Kovaa kulutusta kestävä lattia kotiin

Project Floors floors@home/30 -malliston kokonaisrakenne on 2,0 mm paksu. 2 mm paksussa vinyylilattiassa on 0,3 mm:n paksuinen kulutuskerros, joka on tiivistetty PU-pintakäsittelyllä. Tämän teknisen rakenteensa ansiosta Projekt Floors:in liimattava vinyyli on vahva ja uskollinen kumppani kodillesi.

Liimattavat vinyylilattiat soveltuvat erityisen hyvin asuintiloihin, mutta sitä voidaan käyttää myös vähäisessä määrin kaupallisissa tiloissa ja urakkatiloissa. Käyttöluokat 23 ja 31 osoittavat, että vinyylilattia soveltuu myös keittiöön, eteiseen, työhuoneeseen sekä harrastus- ja oleskelutiloihin. Tämän luokittelun ansiosta lattiaa voidaan käyttää erilaisissa tiloissa. Sen lisäksi, että vinyylilattia voidaan asentaa olohuoneeseen, ruokasaliin ja makuuhuoneeseen, niitä voidaan käyttää myös toimistoissa, koska ne soveltuvat työtuolien pyörien alle (tyyppi W).

Vinyylilattian asentaminen kylpyhuoneeseen on myös mahdollista ilman ongelmia, sillä liimattava vinyylilattia muodostaa lattian kanssa yhtenäisen kokonaisuuden ja estää veden tunkeutumista sen alle. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tyylikästä vinyylilattiaa lähes missä tahansa ja nauttia uudesta tunnelmasta ja teknisistä eduista kaikissa huoneissasi. Käytettyjen materiaalien ja PU-pinnoitteen ansiosta vinyyli on erityisen helppohoitoinen ja suojattu naarmuilta ja muulta kulumiselta. Project Floors floors@home/30 -lattiat voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti milloin tahansa, olipa kyseessä kokonaisvaltainen tai kevyempi puhdistus. Kemikaaliresistanssin ansiosta voit myös käyttää puhdistuksessa kevyitä puhdistuskemikaaleja.

Project Floors floors@home/30 – Nauti korkealaatuisen liimattavan vinyylilattian eduista

Laadukkaat tekniset ominaisuudet tuovat monia etuja jokapäiväiseen elämään ja ovat siksi lähes välttämättömiä. Project Floorsin floors@home/30-malliston vinyylilattia tuo mukanaan monia näistä eduista. Klassisten tuoteominaisuuksien, kuten Bfl-s1-palokäyttäytymisen, R9-luistoneston ja lattiasta riippuen jopa R10-luistoneston, DS-luistoneston ja >6-luokan valonkestävyyden lisäksi liimattavilla vinyylilattioilla on monia muita teknisiä erityisominaisuuksia.

Työtuolin pyörien alle soveltuvuuden lisäksi lattiat soveltuvat myös asennettavaksi lattialämmityksen päälle. Tämän ansiosta voit nauttia miellyttävän lämpimistä jaloista jopa kylminä talvina. 2 dB:n iskuäänen vaimentamisen ansiosta liimattava vinyyli takaa myös miellyttävän hiljaisen ympäristön. Näiden teknisten laatuominaisuuksien lisäksi valmistaja Project Floors kiinnittää erityistä huomiota ympäristötietoisiin valmistuskäytäntöihin. Merkin valmistaja esimerkiksi luopuu kokonaan ftalaatin käytöstä, minkä vuoksi päästöluokan A+ lattianpäällyste ei siten aiheuta vaaraa ihmisille tai luonnolle. Vakuutu Project Floors floors@home/30 -liimattavasta vinyylilattiasta ja kaikista sen eduista jokapäiväisessä elämässäsi.

Hyödy kauniista vinyylilattiasta pitkään – Project Floors kestää

Projekt Floors:in floors@home/30-malliston lattiat ovat suunniteltu pysyvään asennukseen, joten se soveltuu erityisen hyvin pitkäaikaiseen käyttöön. Koska lattiapäällysteet joutuvat kohtaamaan monia haasteita myös asuintiloissa, Project Floors:in liimattava vinyyli on varustettu kestämään monia jokapäiväisiä rasituksia. Vinyylilattioissa laatat tai lankut asennetaan liittämällä lattia erityisellä liimalla.

Tätä varten remontoitava alusta on ensin valmisteltava kunnostusta varten poistamalla epätasaisuudet, pöly ja rasva. Tämän jälkeen valmisteltuun tilaan voidaan levittää liimapohja, johon vinyylilattia voidaan sitten asentaa. Heti kun huone on täysin vuorattu ja liimakerros on kuivunut, lattianpäällyste on kiinnittynyt tukevasti alustaan. Tämän asennusjärjestelmän ansiosta Project Floorsin joustava liimattava vinyyli kestää jopa suuria kuormituksia asuintiloissa.

Tutustu floors@home/30 -mallistoon Bricoflorin nettikaupassa!

Liimattava vinyyli antaa lukuisia mahdollisuuksia yksilölliseen huoneen suunnitteluun. Tutustu monipuoliseen valikoimaan BRICOFLOR-verkkokaupassamme. Autamme mielellämme sinua remonttiprojektisi kanssa, joten ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Voit myös käyttää näytepalveluamme, jos haluat vertailla eri lattiapäällysteitä. Tuemme suurten alueiden suunnittelua ja teemme pyynnöstä yksilöllisen tarjouksen parhaaseen hintaan. Ota kaikki irti tiloistasi ja koe huoneesi aivan uudella tavalla Project Floors floors@home/30 -vinyylilattian avulla!

Plus icon lue lisää