Close icon

Project Floors floors@work/55 - liimattava vinyyli kaikkiin tarkoituksiin

Project Floors-valmistajan floors@work/55 malliston liimattavat vinyylit ovat nimensä veroiset ja sopivat kotiin, kau…

lue lisää
1 - 20 | 93 Tuotteet

Project Floors floors@work/55 - käytännöllisyys ja tyylikkyys yhdistettynä

Lattiaremonttiin löytyy monipuolisesti erilaisia ratkaisuja. Erilaiset lattiat tarjoavat ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Kaikki vinyylit eivät kuitenkaan sovellu kaikkiin käyttöalueisiin. Project Floor floors@work/55-mallisto on poikkeus ja valitsemalla sen valikoimasta lattiat olet tehnyt varman valinnan. Liimattava vinyyli on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksille, jonka vuoksi se sopii lähes kaikkiin alueisiin.

Project Floors-valmistajan lattiapäällyste on todellinen moniosaaja: aseta floors@work/55 malliston vinyylilattiat olohuoneisiin, ruokailuhuoneisiin, makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin tai kaupallisiin tiloihin, kuten kauppoihin, hotelleihin, gallerioihin. Lattiapäällysteen 0,55 mm paksu kulutuskerros on valmis kaikkiin arjen haasteisiin.

Monipuolinen vinyylimallisto

Project Floors:in floors@work/55 mallistosta löydät loputtomasti lattiavaihtoehtoja tyylikkäistä puujäljitelmistä kivijäljitelmiin. Malliston lattioiden ulkonäöstä ollaan saatu aikaan hyvin luonnollinen. Liimattavan vinyylin puun ja kiven jäljitelmät ovat hyvin realistisen näköiset, jonka vuoksi ensisilmäyksellä ei todennäköisesti erota onko kyseessä oikea luonnon materiaali vai ei

Puumainen liimattava vinyyli floors@work/55 mallistosta

Puun näköiset vinyylilattiat ovat hyvin läsnä tässä mallistossa. Vinyylilattioita lankun muodossa löytyy jopa 78 mallia, jonka vuoksi olemme varmoja siitä, että jokainen löytää mallistosta tarpeisiinsa sopivan lattian.Vaaleiden vinyylilattioiden lisäksi löydät eksoottisia puujäjitelmiä, kuten floors@work/55 “PW 3010” -lattian. Tämä rustiikkisen puun näköinen vinyylilattia sopii erinomaisesti tyylikkääseen sisustukseen, jossa on hieman retroisuutta.

Jot etsit lattiaa moderniin sisustukseen, suosittelemme valitsemaan puun näköisen liimattavan vinyylin, jossa on läsnä hienovaraisia puumaisia kuvioita. Project Floors floors@work/55 "PW 3045" vinyyli  tarjoaa loistavan vaihtoehdon modernille sisustukselle. Tamminen ja vaalea vinyylilattia sopiikin loistavasti skandinaaviseen kotiin.

Kivimäinen liimattava vinyyli

Project Floors:in floors@work/55 mallistosta löydät puumaisen vinyylin lisäksi myös kivilaatta jäljentäviä lattiavaihtoehtoja. Nämä sopivat varsin hyvin keittiöön ja tietenkin olohuoneeseen, eteiseen ja makuuhuoneeseen. Liimattavaa vinyyliä kivijäljitelmällä on tarjolla 31 mallia, jotka tekevät vaikutuksen joko välimerellisellä tai urbaanilla tyylillään. 

Kiviä jäljittelevien lattioiden joukosta Project Floors floor@work/55 “ST 790" vinyylilattia on varma valinta! Harmaa vinyylilattia on hyvin moderni ja sopii siten melkein kaikkiin sisustuksiin. Jos etsit betonia muistuttavaa liimattavaa vinyyliä, Project Floors floors@work/55 "ST 941" on etsimäsi lattia.

Lattiapäällysteiden moniosaaja - Project Floors:in liimattavat vinyylit

Project Floors floors@work/55 -mallisto on todellinen monitaituri lattiapäällysteiden joukossa. Malliston vinyylilattiat tulevat 2,5 mm kokonaispaksuisena ja 0,55 mm paksun kulutuskerroksen kanssa. Näiden ominaisuuksien ansiosta lattia kestää lähes kaikki päivittäiset rasitukset. Malliston vinyylilattiat kuuluvat käyttöluokkaan 23, 33 ja 42. Voit siis huoletta asentaa lattiat kodin huoneisiin ja kaupallisiin tiloihin.

Liimattavat vinyylit sopivat erinomaisesti julkisiin tiloihin ja rakennuksiin asennettavaksi. Project Floors lattioiden pinnat ovat käsitelty PU pinnoitteella, joka suojaa lattian pintaa. Tämä pintakäsittely tekee lattiasta naarmuttoman ja samalla helppohoitoisen. Voit esimerkiksi puhdistaa lattian nopeasti ja helposti vedellä tai kotitalouksien puhdistusaineilla.

Laadukkaat vinyylilattiat Project Floors:ilta

Tämän malliston lattiat tulevat lukuisilla hyvillä teknisillä ominaisuuksilla. Lattiat omaavat palosuojaluokan Bfl-s1, joka on osoitus lattian turvallisuudesta. Lisäksi 4 dB:n äänen vaimennuksen ansiosta vinyylilattia edesauttaa huoneen akustiikkaa luoden hiljaisemman ilmapiiriin. Voit yhdistää vinyylit lattialämmityksen kanssa, joten sinun ei tarvitse luopua lämpimästä lattiasta. 

Näin asennat Project Floors:in liimattavat vinyylit

Malliston lattiat soveltuvat liimattavaksi koko pinta-alaltaan huoneen aluslattiaan. Tätä varten sinun tulee pitää huoli, että pölyt ja muut epätasaisuudet ovat poistettu aluslattialta. Jotta malliston lattiat eivät laajenisi asennuksen jälkeen, lankut on akklimatisoitava 48 tuntia ennen asentamista. Tämän jälkeen liimakerros voidaan levittää lattialle ja vinyylit voidaan asettaa sen päälle. Tämän jälkeen sinun on odotettava, että liima on täysin kuivunut, jolloin se on kiinnittynyt tukevasti alustaan.

Tilaa Project Floors floor@work/55 malliston liimattava vinyyli verkkokaupasta

Tutustu nyt tämän malliston liimattaviin vinyyleihin ja löydä etsimäsi lattia! Olipa kyseessä puu- tai kivijäljitelmät, täydellinen valinta löytyy meiltä. Voit hyödyntää näytepalveluamme ja toimitamme näytekappaleet tuotteista kotiovellesi. Tarjoamamme paras hintatakuu varmistaa, että saat valitsemasi tuotteen parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa projektia, ota yhteyttä ja voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ystävälliseen asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Plus icon lue lisää