Project Floors floors@work/80 - Korkealaatuiset liimattavat vinyylit

Project Floors floors@work/80 malliston liimattavat vinyylit tekevät todellisen vaikutuksen soveltavuudellaan niin ko…

lue lisää

Project Floors malliston kestävä vinyylilattia puujäljitelmällä

Project Floors floors@work/80 mallisto tarjoaa sinulle lattiavalikoiman, josta löytyy lattioita moniin käyttötarkoituksiin. Liimattavat vinyylilattiat tekevät vaikutuksen niin kauniilla ulkonäöllään kuin teknisillä ominaisuuksillaan. Tutustu siis valikoimaan ja löydä lattia, joka on juuri sopiva tarpeisiisi.

Project Floors floors@work/80 mallistosta liimattava vinyylilattia jokaiseen makuun

Mallisto sisältää yhteensä 10 eri lattiavaihtoehtoja, jotka ovat suunniteltu näyttämään hyvin luonnollisilta. Puuta jäljittelevien lattioiden värimaailma on hyvin hillitty ja se vaihtelee harmaanruskeasta hunajansävyyn.

Project Floors loors@work/80 "PW 3860" tarjoaa hyvin modernin lattiapäällysteen. Tässä harmaan sävyisessä lattiassa on ripaus marmoria, minkä ansiosta se sopii täydellisesti skandinaaviseen kotiin. Jos etsit hieman rustiikkisempaa lattiaa, Project Floors floors@work/80 "PW 2005" on etsimäsi lattia. Yhdistä tämä lattia vaaleiden huonekalujen kanssa ja saat aikaa upean lopputuloksen.

Project Floors floors@work/80 vinyylit sopivat jokaiseen käyttötarkoitukseen

Tämän malliston lattioilla sinulla on mahdollisuus sisustaa kaikki mahdolliset huonetilat ja alueet! Malliston sisältämät liimattavat vinyylit kuuluvat käyttöluokkiin 23, 34 ja 43 ja soveltuvat siten niin vilkkaisiin kodin huonetiloihin kuten kaupallisiin tai teollisiin tiloihin. Malliston tarjoama liimattava vinyyli tarjoaa siis varman valinnan lattiaremonttiisi. Voit siis huoletta asentaa nämä lattiat hotelleihin, varastohuoneisiin ja työpajoihin.

Project Floors floors@work/80 -mallisto on todellinen monitaituri lattiapäällysteiden joukossa. Malliston vinyylilattiat tulevat 2,5 mm kokonaispaksuisena ja 0,80 mm paksun kulutuskerroksen kanssa. Näiden ominaisuuksien ansiosta lattia kestää lähes kaikki päivittäiset kovat kulutukset. Lisäksi lattiat ovat varustettu PU-pintakäsittelyllä, joka edesauttaa lattian helppohoitoisuutta ja pitää huolen, että pintaan ei synny helposti naarmuja.

Malliston lattiat tulevat lukuisilla hyvillä teknisillä ominaisuuksilla. Lattiat omaavat palosuojaluokan Bfl-s1, joka on osoitus lattian turvallisuudesta tulipalon syttyessä. Lisäksi 4 dB:n äänen vaimennuksen ansiosta vinyylilattia edesauttaa huoneen akustiikkaa luoden hiljaisemman ilmapiiriin. Voit yhdistää vinyylit lattialämmityksen kanssa, joten sinun ei tarvitse luopua lämpimästä lattiasta. R9-R10 liukastumisenestoluokan lisäksi lattiat omaavat >6 valonkestävyysluokan.

Tilaa kovaa kulutusta kestävä Project Floors floors@work/80 malliston liimattava vinyyli

Tutustu nyt tämän malliston liimattaviin vinyyleihin ja löydä juuri etsimäsi lattia! Project Floors floors@work/80 malliston kovaa kulutusta kestävä lattia! Voit hyödyntää näytepalveluamme ja toimitamme näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta kotiovellesi. Tarjoamamme paras hintatakuu varmistaa, että saat tuotteet parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa projektia, ota yhteyttä ja voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ystävälliseen asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Plus icon lue lisää