Close icon
Project Floors floors@work/80 "PW 3910"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Suuri valikoima puu- ja kivijäljitelmiä
  • Kestävä 0,8 mm:n kulutuskerroksen ansiosta
  • Sopii työtuolin pyörien alle
  • Jopa teollisiin tiloihin (Käyttöluokat 23, 34 ja 43)
47,55 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors floors@work/80 "PW 3910"

Project Floors floors@work/80 -liimattava vinyylimallisto on täynnä luonnollisuutta ja aitoa ilmettä. Lattiamallisto floors@work/80 sisältää 10 aitoa puunväristä vinyylilattiaa, jotka soveltuvat erinomaisesti myös paljon liikennettä vaativiin tiloihin.

Project Floors on luonut puumuotoillun vinyylilattian, joka näyttää ja tuntuu aidolta puulta. 10 puulankun valikoima ei jätä toivomisen varaa. Kevyestä liimattavasta vinyylistä löytyy variaatioita tammen näköisistä rustiikkisen pähkinäpuun näköisiin. Täyteläisen tummanruskean sävyiset ja vaalean punertavassa sävyssä olevat lankut täydentävät täydellisesti Project Floors floors@work/80:n kestävien vinyylilattioiden väripaletin. Lisäksi puun näköisten vinyylilattioiden pinta jäljittelee luonnollisella tavalla aidon puun tuntua. Esimerkiksi aalto- ja viivakuviot voidaan myös tuntea konkreettisesti.

Uskomattoman 0,8 mm:n kulutuskerroksen ja 2,5 mm:n kokonaispaksuuden ansiosta Project Floors floors@work/80 - vinyylilattiat soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi erittäin vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa. Käyttöluokat 23, 34 ja 43 osoittavat, että liimattava vinyyli soveltuu raskaaseen kulkuun asuintiloissa sekä raskaaseen käyttöön kaupallisissa ja jopa teollisissa tiloissa. Voit siis asentaa vinyylilattian olohuoneeseen ja eteiseen, mutta myös monikäyttöisiin saleihin sekä tuotantohalleihin.

PU-pinnoite suojaa vinyylilaminaatin pintaa iskuilta ja naarmuilta, jotta voit nauttia sen upeasta ulkonäöstä pitkään. Project Floors:in lattioiden muihin ominaisuuksiin kuuluvat soveltuvuus työtuolien pyörien alle, kemikaaliresistanssi ja liukastumisenesto R9-luokituksen mukaisesti ja jopa R10-luokituksen mukaisesti joissakin lattioissa. Project Floors floors@work/80 -lattiat on vain 2,5 mm:n materiaalipaksuudellaan ihanteellinen lattia rakennus- ja kunnostushankkeisiin. Se voidaan asentaa myös märkätiloihin. Vinyylilattia on siis täydellinen vaihtoehto herkille parkettilattioille, varsinkin kun kyseessä on kylpyhuone.

Se, että valmistaja pitää myös ympäristöä erittäin tärkeänä, näkyy Project Floors floors@work/80 -malliston lukuisissa sertifioinneissa. Kestävään kehitykseen tähtäävien resurssien käytön ja valmistuksen ilman ftalaatteja lisäksi liimattava vinyyli voidaan käytön jälkeen vielä kierrättää. "Indoor Air Comfort Gold" -sertifikaatti vahvistaa, että viranomaisten päästöarvoja koskevat vaatimukset täyttyvät ja jopa alitetaan. Tutustu Project Floors tuotteisiin BRICOFLOR-verkkokaupassa ja vakuutu Project Floorsin liimattavasta vinyylistä!

Project Floors floors@work/80 - löydä kovaa kulutusta kestävä ja ylellinen liimattava vinyylilattia!

Tekniset tiedot
Arrow icon