MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Harmaanruskeat tapetit  – ideoita tyylikkääseen sisustukseen

keskiviikkona 12. toukokuuta 2021

Harmaanruskea, myös tunnettu nimellä taupe, on ollut trendikäs väri jo monta vuotta – eikä ilman syytä! Harmaanruskeat tapetit hehkuvat lämpöä ja ne voidaan helposti yhdistää eri sisustustyyleihin niiden hillityn ulkonäön ansiosta. Harmaanruskeat tapetit ovat loistava seinäpäällyste kotiisi. Anna siis luovuutesi virrata ja tutustu taupe värin innoittamiin tapetteihin!

Anna olohuoneellesi tyylikäs kosketus harmaanruskealla tapetilla

Suuri valikoima harmaanruskean värisiä tapetteja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia sisustussuunnitteluun. Voit halutessasi valita klassisen yksivärisen taupe sävyisen tapetin koristamaan huoneen seiniä. Yksiväriset tapetit mahdollistavat persoonallisen sisustuksen luomisen muiden sisustuselementtien avulla. Vaihtoehtoisesti kuviotapetit voivat tarjota sen tietyn lisän tyylikkyyttä huonetilan sisustukseen.

Yksiväriset tapetit – Vähemmän on enemmän

Yksivärinen tapetti on hyvin turvallinen vaihtoehto, joten valitsemalla sen seinäpäällysteeksi ei mikään voi mennä pieleen. Yksivärisen harmaanruskean tapetin pelkistetty ulkonäkö tekee siitä hyvin tyylikkään tapetin, joka voidaan helposti yhdistää muihin tapetteihin. Voit huoletta yhdistää sen tapetteihin, joissa värit ovat voimakkaampia. Voit myös korostaa visuaalisesti tyylikästä harmaanruskeaa tapettia yhdistämällä sen kuviotapettiin ja siten luoda jännittävän kontrastin.

Kuviotapetit - Monipuolinen valikoima takaa rajattomat mahdollisuudet sisustussuunnitteluun

Voit tapetoida yhden seinän kuviotapetilla, jolloin saat aikaan tehosteseinän huonetilassa. Voit tietenkin tapetoida huoneen kaikki seinät harmaanruskeilla kuviotapeteilla. Kuviotapetin hillitty harmaanruskea sävy takaa, että huoneen ilmeestä ei tule liian sekalainen tai raskas. Kuviotapettien valikoima on hyvin monipuolinen, jonka ansiosta löydät takuulla juuri sinun tyylisen tapetin. Voit valita geometriset tapetit, jotka sopivat loistavasti moderniin ja pohjoismaiseen sisustukseen. Vaihtoehtoisesti voit valita harmaanruskeat kukkatapetit, jotka tuovat palan luonnon kauneutta huonetilaan.

Livingwalls | Hygge 363852 Harmaanruskea

Järjestystä geometrisillä tapeteilla

Geometriset ja graafiset tapetit ovat hyvin suositut sisustussuunnittelussa ja oikein hyvästä syystä! Ne antavat rakenteellisuutta ja järjestystä mihin tahansa huoneeseen. Varsinkin selkeiden ja suoraviivaisten linjojen ansiosta, tapetit luovat harmonisen ja yhtenäisen kokonaiskuvan sisustuksessa. Geometristen tapettien valikoimasta löydät useita tapetteja eri värisävyissä ja muodoissa.

A.S. Création | Scandinavian Style 341378

Kukkatapetit tuovat raikkautta huoneeseen

Kukkatapetit lämpimän harmaanruskeassa sävyssä tarjoavat myös monia vaihtoehtoja kuvioiden suhteen. Voit valita minimalistisen kukkatapetin, jossa koristukset ja kuviot ovat hillittyjä tai valita kukkatapetin, jossa kuviot ovat enemmän huomiota herättävät. Riippumatta siitä minkä kukkatapetin valitset, voit olla varma, että se tuo ihanaa raikkautta huoneeseen.

A.S. Création | Linien Style 366363 Harmaanruskea

Autenttiset harmaanruskeat betonitapetit ja puutapetit

Löydät harmaanruskean sävyisiä tapetteja niin betonitapettien kuin puutapettien joukosta. Betonitapetit näyttävät hyvin luonnollisilta, jonka vuoksi ne hehkuvat aitoutta ja autenttisuutta. Nämä tapetit sopivat erinomaisesti niin moderniin pohjoismaiseen sisustukseen kuin rentoon urbaaniseen sisustustyyliin. Puutapetit sopivat myös pohjoismaiseen sisustukseen tuoden pientä maalaistalon viehätystä.

A.S. Création | Neue Bude 2.0 Edition 2 374121

Toivottavasti inspiroiduit harmaanruskeista tapeteista. Seuraavaan kertaan BRICOFLOR -tiimisi!

Takaisin julkaisuihin