Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Vaalean lattian kanssa sopiva matto

Vaalea lattia on todella kaunis elementti kodissa, mutta usein on yllättävän vaikea päättää, mikä matto on sopiva sen kanssa. Monipuolisten sisustustyylien ansiosta vaalean lattian kanssa sopiva matto löytyykin helpommin kuin uskotkaan. Nämä ovat meidän parhaat matto vaihtoehdot, joilla korostat vaalean lattian kauneutta ja siten teet huonetilasta viihtyisämmän. Vaihtoehtojen joukosta löytyy taatusti jokaisen makuun vaalean lattian kanssa sopiva matto.

Mikä matto sopii parhaiten vaalean lattian kanssa?

Vaalea lattia mahdollistaa monien eri tyylisten mattojen yhdistämisen huonetilaan. Voit esimerkiksi valita yksivärisen maton tai ainutlaatuisen kuvioidun maton, joka tekee lattiastasi katseenvangitsijan. Varsinki modernit matot sopivat pohjoismaiseen sisustukseen. Lisäksi jopa maton värisävy vaikuttaa lattian ja huoneen kokonaisilmeeseen. Miten olisi keltainen matto, joka tuo värikkyyttä tai pastellinvärinen matto, joka tuo kevään herkkyyttä huonetilaan? Jos haluat luoda upean kontrastin maton ja lattian välille, suosittelemme tummemman sävyistä mattoa, kuten mustaa, sinistä tai vihreää.

Matto Amazonas | 110013 Punainen

Kuviollinen matto moderniin sisustukseen,

Haluatko korostaa kotisi lattian kauneutta maton avulla? Silloin kuviomatot ovat juuri oikea valinta sinulle! Verkkokaupastamme löydät laajan ja monipuolisen valikoiman kuviollisia mattoja, jotka sopivat mainiosti vaalea sävyiseen lattiaan. Voit valita moderniin ja pohjoismaiseen sisustukseen sopivan geometrisen tai raidallisen maton. Vaihtoehtoisesti löydät mattoja ainutlaatuisilla kuvioilla, joten monipuolisen valikoiman ansiosta, löydät taatusti unelmiesi maton!

Geometrinen matto harmoniseen sisustukseen

Geometriset matot ja graafiset matot ovat hyvin moderneja mattovalintoja. Ne antavat huonetilalle järjestelmällisyyttä suoraviivaisten linjojensa ansiosta. Nämä matot sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin. Geometrisia ja graafisia kuvioita sisältävä matto luo loistavan perustan tyylikkäälle sisustukselle antaen tasapainoisuutta ja harmoniaa. Maton värin valinnassa, suosittelemme luottamaan omaan värisilmään ja valitsemaan värin, joka parhaiten miellyttää visuaalisesti ja siten sopii juuri sinun sisustukseesi. Vaaleisiin lattioihin sopivat erityisesti beigen ja ruskean sävyiset sekä keltaisen ja oranssin sävyiset matot. Jos pidät enemmän voimakkaista väreistä, suosittelemme valitsemaan kylmän värisävyjen joukosta joko sinisen tai harmaan maton. Vaaleaan lattiaan sopii myös erinomaisesti pastellinsävyiset matot, kuten vaaleanpunainen.

Matto Amazonas | 096009 Musta/valkoinen/punainen

Raidallinen matto sopii vaalean lattian kanssa

Raidat ovat jo vuosia kuuluneet suosittuihin sisustustyyleihin ja hyvästä syystä! Raidat tarjoavat monipuolisia muotoiluja ja tuovat tyylikkään säväyksen huonetilaan. Meidän valikoimasta löytyy mattoja, joissa raitojen väri ja leveys vaihtelevat saaden aikaan erilaisen tunnelman. Erityisesti vaaleaan lattiaan sopii matto, joissa on ohuita raitoja.

Villamatto Amazonas | 061003 Luonnollinen antrasiitti

Upeat itämaiset matot tuovat lämpöä ja kodikkuutta

Lämpimät värit ja tyylikkäät kuviotitämaiset matot tuovat vaikutelmen eri kulttuureista olohuoneeseesi ja luo siten kauniin perustan sisustukselle, joka kutsuu sinut tervetulleeksi. Itämaisten mattojen lämpimän värimaailman ansiosta ne sopivat todella hyvin vaaleisiin lattioihin, joissa myös lämmin sävy on läsnä. Lämpimän vaalean sävyisen lattian kanssa sopiikin keltaiset, oranssit tai luonnollisen maanläheiset matot.

Nukkamatot tuovat pehmeyttä sisustuksen ilmeeseen

Halutessasi lisää mukavuutta kotiisi, pehmeä matto on erinomainen valinta. Pörröiset nukkamatot, joiden värisävyt ovat herkkiä, kuten valkoinen, kerma tai vaaleanpunainen, sopivat erityisen hyvin koristamaan vaalea lattiaa. Myös sävyt, kuten keltainen, punainen tai vihreä tuovat rohkeutta sisustukseen ja sopiikin loistavasti moderniin tyyliin.

Jätä kommentti