Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Mattoja harmaaseen sohvaan - valitse sopiva matto

Antrasiitti, taupe tai betoninharmaa – nykypäivänä on vaikea kuvitella sisustusta ilman yhtääkään harmaan vivahdetta. Siihen on hyvä syy, miksi tämä väri jota kerran pidettiin tylsänä tai yksitoikkoisena, onkin nyt niin suosittu. Huonetilasta riippuen harmaa voi joko tuoda oman esteettisyytensä tai yksittäiset sisustuselementit paremmin esiin. Tämä artikkeli esittelee monipuolisesti mattoja, jotka sopivat erityisesti harmaaseen sohvaan.

Harmaa sohva, joka on yleensä olohuoneen keskipiste määrittelee enemmän tai vähemmän huoneen tunnelman. Tämän vuoksi harmaa sohva onkin ihanteellinen huonekalu monipuolisille sisustusideoille. Tässä muutamia ideoita, kuinka yhdistää erilaisia mattoja harmaaseen sohvaan. Niiden joukosta löydät varmasti suosikki matto ja sohva -yhdistelmän.

Harmaa, harmaa & harmaa ovat kaikki minun värini – matto ja sohva sävy sävyyn

Ne jotka ovat täysin löytäneet harmaan väripaletin saavat koko rahansa edestä sävy sävyyn huonekalut sisustukseen. Löydät harmaan eri vivahteissa niin lämpimät kuin kylmät sävyt. Juuri tämä mahdollistaa eri tunnelmien luomisen huonetilaan. Lämpimillä harmaan sävyillä sisustuksessa voit luoda kotoisan ja pehmeän tunnelman, kun taas kylmillä harmaan sävyillä mahdollistat tyylikkään ja ylellisen tunnelman. Harmaan monipuolisuuden ansiosta harmaat matot sopivatkin loistavasti harmaan sohvan kaveriksi. Voit siis valita pehmoisen nukkamaton tai näyttävän kuviomaton. Harmaan monipuolisuuden ansiosta myös harmaan eri vivahteet voidaan upeasti yhdistää toisiinsa.

Matot Amazonas | 103009 Harmaa/Sininen

Hyvä pari – harmaa sohva & kuviomatto

Koska useimmat harmaat sohvat ovat hillityn ja hienovaraisen näköisiä, matto voi osoittaa enemmän uskallusta kuvionsa ja värisävyjensä kautta. Harmaa värisävyn universaalisuuden vuoksi voit valita tarjolla olevista matoista monia malleja ja kuvioita. Ihannetapauksessa valitsemallasi kuviomatolla on näkyvillä myös muutama harmaa värisävy. Tämä pyöristää huonetilan kokonaisuuden ja saa tilan näyttämään yhtenäisemmältä. Siitä huolimatta värikkäät kuviomatot ilman harmaan sävyjä voidaan loistavasti yhdistää harmaan sohvan kanssa.

Matot Amazonas | 082005 Norsunluu/Kultainen

Ajaton tyyli tapaa itämaisen tyylin – yhdistä itämaisia mattoja harmaaseen sohvaan

Itämaisen maton ja harmaan sohvan yhdistelmä on ajattoman kaunis pari, joka sopii täydellisesti melkein mihin tahansa elämäntyylin. Lisäksi koska itämainen matto on klassinen valinta kodinsisustuksessa, se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Itämäiset matot voidaan vahvasti liittää Arabiaan, Persiaan tai Turkkiin, sen vuoksi harmaan sävyistä lämmin harmaa on erityisen sopiva yhdistelmä väri. Huolimatta siitä, sisustussuunnittelijat luottavat yhä enemmän itämaisen maton moderneihin tulkintoihin, joten mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Matot Amazonas | 110013 Punainen

Vintage-matto ja harmaa sohva – nostalgia kohtaa modernin

Hyvin samaan tapaan kuin edellisen yhdistelmän kanssa, vintage- matot ja harmaa sohva muodostavat loistavan parin. Vintage tyylisiä mattoja on tarjolla monissa kuoseissa, joten jokaisen makuun löytyy varmasti sopiva matto. Harmaat sohvat ovat yleensä hillittyjä ja selkeitä tyyliltään, joten nostalgiset matot luovat täydellisen vastakohdan sisustuksessa. Näissä matoissa nostalgisuus heijastuu monilla tavoilla, kuten maalaismaisella kosketuksella tai kuluneella ulkonäöllä.

Harmaa sohva ja geometrinen matto yhdistettynä

Harmaa sohva löytää hyvin paikkansa myös moderneissa ja ajattomissa sisustustyyleissä, joten voit loistavasti yhdistää sen geometrisen maton kanssa. Eritoten pohjoismaiset matot ovat moderneja ja geometrinen kuviointi on niissä todella läsnä. Myös trendikkään teollisessa sisustustyylissä käytetään lukuisia harmaan sävyjä, jotka ovat yhdistetty suoriin ääriviivoihin ja geometriseen kuviointiin.

Persoonallinen matto ja harmaa sohva kimpassa

Harmaan sohvan hillityn ulkonäön ansiosta se voidaan erinomaisesti yhdistää persoonallisiin ja omaperäisiin mattoihin. Persoonalliset matot inspiroivat joko niiden täyteläisen väripaletin tai kiinnostavan muotonsa kautta. Vaihtoehtoisesti maton materiaali voi olla puoleensa vetävä, mutta joka tapauksessa nämä matot toimivat katseenvangitsijoina huonetilassa. Esimerkiksi nahkamatot tuovat sitä jotain pientä rouheaa teollista viehätystä, kun taas karvamatot voivat antaa ylellisen kosketuksen sisustukselle.

3D-matto & harmaa sohva – kolmiulotteisuutta neljän seinän sisällä

Jos enemmän huomiota herättävä matto on sinun makuusi, 3D-matto on juuri se oikea valinta. 3D-matot sopivat niiden urbaanisen ja teollisen tyylinsä ansiosta loistavasti harmaan sohvan kanssa yhdistettynä olohuoneeseen. Geometrinen kuviointi on usein hyvin vahvasti esillä näissä matoissa ja täten muodostavat tyylikkään ja modernin sisustuksen. 3D-tyylisissä matoissa erikoisia varjostuksia ja ääriviivoja käytetään hyväksi, jotka siten luovat ainutlaatuisen tunnelman ja näkökulman huonetilaan, jonka harmaa sohva onnistuu täydellisesti pyöristämään.

Matot Amazonas | 096013 Ruskea

Pehmeitä mattoja luomaan rentoutuneen tunnelman päivän iltatunneiksi

Jos haluat luoda kotoisan ilmapiirin, pehmeät matot, joissa on korkea nukka soveltuvat hyvin harmaan sohvan kanssa. Löydät laajan valikoiman nukkamattoja eri pastellinsävyissä, jotka vahvistavat rentoa ja huoletonta tunnelmaa. Pastellinsävyt yhdessä harmaan sohvan kanssa sopivat upeasti pohjoismaiseen sisustukseen ja tuovat sopivasti raikkautta huonetilaan. Pehmeä matto takaa kotoisan ja rentoututeen tunnelman, kun haluat rentoutua iltatunteina sohvallasi.

Matot Amazonas | 006002 Puuterinsininen

Insipiroidu eri mattoyhdistelmistä harmaan sohvan kanssa ja käy tutustumassa meidän laajaan mattovalikoimaan. Seuraavaan kertaan! BRICOFLOR tiimisi.

Jätä kommentti