MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Flemish Heritage Collection "Tammi Okran/Ruskea M04"Image maximise icon
Ter Hürne Flemish Heritage Collection "Tammi Okran/Ruskea M04"Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • Kauniita ja ainutlaatuisia malleja
  • 30 vuoden valmistajan takuu
  • 2,5 mm paksu kulutuskerros
  • Korkealaatuisia parketteja
58,60 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Flemish Heritage Collection "Tammi Okran/Ruskea M04"

Pidätkö tyylikkäästä ja klassisesta parkettilattiakuvioinnista, mutta haluat silti, että huonetilasi antaa modernin vaikutelman. Siinä tapauksessa ter Hürne Flemish Heritage Collection -malliston parketit ovat etsimäsi lattiapäällyste! Mallisto tarjoaa kahdenlaisia tuotteita, joissa on lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja parkettilattiallesi. Voit valita tunnetun kalanruotoparketin joko 1- tai 2-kertaisena punoksena. Vaihtoehtoisesti ter Hürne Flemish Heritage Collection -malliston ”M06 punainen/ruskea tammi” -parketin silmäänpistävä kuviointi tekee olohuoneestasi tyylikkään ja viihtyisän paikan, jossa voit nauttia iltakeskusteluita viinilasin ääressä. Harjattu ja mattalakattu vaaleanharmaa lattia tuo kirkkautta ja tarjoaa täydellisen perustan aistikkaalle ja tilavalle huonetilalle.

Ter Hürnen järjestelmälankut ovat täydellinen apulainen, kun haluat luoda ja ilmaista omaa tyyliäsi! Voit orientoitua kokeiltuihin yhdistelmiin, kuten shakkilautakuviointiin tai luoda oman kuvioinnin. Tämän mahdollistaa lankkujen optimaalinen koko ja yli kymmenet eri värivivahteet. 

Ter Hürne Flemish heritage Collection -malliston lattiapäällysteillä saat korkealaatuisen ja pitkäikäisen parketin. Valmistajan hätkähdyttävä 30 vuoden takuu käytöstä on suuri osoitus tästä. Tammilankuilla on kestävä kovasta puusta tehty kulutuskerros, minkä vuoksi voit hioa ne jopa kaksi kertaa normaalin kulumisen aikana. Ostamalla ter Hürne parketin voit olla varma, että olet saanut ekologisen ja kodille terveellisen lattiapäällysteen. Valmistajalla on eko-instituutin merkki ja heidän tuotteet käyvät läpi säännöllisen laadunvalvonnan.

Toinen erinomainen ominaisuus ter Hürnen parkettimallistossa on se, että parketit voidaan yhdistää vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Sinun ei siis tarvitse valita kauniin parketin ja lämpimän lattian välillä, vaan saat molemmat!

Tekniset tiedot
Arrow icon